TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 The Good Doctor
Dokter Jared Kalu brengt onverwacht een bezoek aan het Bonaventure-ziekenhuis met een steenrijke patiënt. Ondertussen moet Park de man behandelen met wie zijn vrouw een affaire had. Kan hij het hem vergeven?
«
»
12:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:20 The Angry Birds Movie 2
Red, Chuck, Bomb en de rest van hun gevederde vrienden bundelen de krachten met de groene varkens, nadat agressieve vogels die afkomstig zijn van een ijskoud eiland, plannen maken om hen door middel van een wapen te vernietigen.
«
»
17:05 Superstore
De werknemers zijn sceptisch over de aankondiging van een winkelupgrade. Cheyenne geeft zich per ongeluk op om Glenns surrogaat te zijn.
«
»
17:40 Superstore
Amy belandt middenin een conflict tussen Cheyenne en haar criminele moeder. Jonah ontdekt dat Kelly in engelen gelooft.
«
»
18:05 Superstore
Amy doet een poging om haar liefdesleven weer op de rails te krijgen en is boos als Mateo haar koppelt aan zijn neef, die een echte loser is. Amy is vastbesloten te bewijzen dat ze beter kan krijgen.
«
»
18:35 Superstore
Mateo helpt Garrett een goede indruk op een van zijn helden te maken. Jonah helpt Amy een populaire nieuwe videogame in handen te krijgen.
«
»
19:10 Superstore
Wanneer Mateo gewond raakt, probeert Jonah hem te helpen zijn status als illegale immigrant geheim te houden. Amy probeert iedereen ervan te overtuigen dat ze Kelly leuk vindt.
«
»
19:45 Magnum P.I.
Nadat TC neergeschoten is, wordt Rick gegijzeld. Hij kan nog net een bericht naar Magnum sturen om hem te informeren over de huurlingen die de dood van Ahmad Hadid hebben geregeld.
«
»
20:35 The Last Duel
Wanneer Marguerite, de vrouw van ridder Jean de Carrouges, de schildknaap Jacques ervan beschuldigt haar te hebben verkracht, brengt haar man de beschuldiging over aan de koning. Hij besluit dat het geschil in een duel moet worden beslecht.
«
»
23:20 Rough Night
Vijf beste vriendinnen komen tien jaar na hun afstuderen aan de universiteit bij elkaar voor een wild vrijgezellenweekend in Miami. Tijdens het feest komt een mannelijke stripper echter te overlijden.
«
»
01:05 What We Do in the Shadows
Colin geeft een groot feest voor zijn verjaardag en een van de vampiers neemt afscheid.
«
»
01:35 What We Do in the Shadows
De huisgenoten rouwen om het verlies van een van hen, elk van hen reageert op hun eigen manier.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers