TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Ontdek een bal op de trap met een appel, een blokkenpuzzel van een gibbon en kijk hoe het Boekenmeisje met een konijntje speelt door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Simon en Gaspard zijn op het strand met Oma. Ze moeten snel weg omdat thuis het vuurwerk gaat beginnen, maar Elvis heeft de sleutel van de auto gepakt en wil hem niet teruggeven.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor verliest een spelletje en wordt kwaad. Kameraadje Jack weet alles over verliezen. Hij laat zien dat een spel verliezen het einde van de wereld niet is.
«
»
06:30 Odo
Nadat hij zijn ouders op de verkeerde dag heeft uitgenodigd voor de 'Breng je ouders naar Kamp Dag', hoopt Odo het beste van zijn vergissing te maken door zijn vrienden te laten zien hoe leuk zijn ouders kunnen zijn.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Elodie vindt een speelgoedwagen op de plank. Declan en Lu willen er echter ook mee spelen.
«
»
06:40 Monty & Co
Lulu wil in haar eentje een kasteel maken voor haar prinsessenpoppen. Ze wijst de hulp van Eddie af en stormt boos naar buiten. Als Monty in de problemen raakt en om hulp vraagt, ziet ze het nut in van samenwerken.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Lucy en Edmond vragen zich af wie de oudste bewoner van het bos is.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Wanneer Cory zijn eerste tand verliest, denkt hij dat hij uit elkaar valt en besluit hij al zijn speelgoed aan Chrissy te geven.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia heeft een op afstand bestuurbare raceauto gerepareerd. Saïd wil ermee spelen. Dan trekt Anna de controller uit Saïds handen. De raceauto springt de lucht in en komt met een smak op de grond.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie maken ruzie over wat ze zullen eten. Wanneer Marie naar de winkel is, laat Samson een briefje voor Marie achter om haar te laten weten waar hij is. Maar dan gaat het mis.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Samson en Marie hebben in elke brievenbus bonnetjes gestoken voor een gratis ijsje. De burgemeester komt al vlug zijn ijsje claimen. Wanneer hij er nog een wil, verkleed hij zich als de 99-jarige mevrouw Bovendorp, die niet eens bestaat.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Ella en mama hebben een speciale dag samen. Maar pap heeft een spoedklusje, dus Tilly moet met Ella en mama mee. Daar is Ella niet blij mee. Maar dan komt Tilly in gevaar.
«
»
07:50 Welkom in de Wilton
Iedereen is bezorgd omdat Julie véél te laat is. Ze hopen dat er niks ernstigs gebeurd is. Chloé is jaloers omdat iedereen aandacht daarvoor heeft en bedenkt een plan om ook vermist te worden.
«
»
08:10 Wannabe's
Shoana staat op ontploffen, want Totally Tina is haar weer eens te slim af geweest. Trix wil Shoana kalmeren en laat haar boksleraar naar Video King komen. Nadat ze per ongeluk Olly de mep van zijn leven geeft, denkt Olly ineens dat hij Shoana is.
«
»
08:30 De Raad van Soekie
Chloë heeft een tv-show waarin ze leerlingen van de school interviewt. Ze verknipt bewust de interviews om zo sensationele quotes te creëren. Zo lijkt het net alsof Soekie zegt dat ze alle leerlingen van de school losers vindt.
«
»
08:45 GameKeepers
Mats en Sari arriveren in Villa Forêt. Daar maken ze kennis met medestudenten Lizzy, Idris, Pepper en Quinten. De mysterieuze Lelia vertelt dat ze uitverkoren zijn als GameKeepers. Hun doel: winnen tegen de duivelse Gamemaster in het spel.
«
»
09:15 Ayo-Skate
Otis droomt van een reis naar Australië, maar moet eerst verantwoordelijkheid tonen. Zijn zus schrijft hem in voor een vacature als skateleerkracht bij Frontside. Tijdens het sollicitatiegesprek ontmoet hij Tess, het ambitieuze nieuwe teamlid.
«
»
09:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
09:45 Goed gezien!
In Villa Maria del Triunfo, een arme buitenwijk van Lima (Peru), regent het bijna nooit, maar er is wel erg veel mist. De mensen halen er hun water uit grote tonnen aan de kant van de weg, die gevuld worden door watertrucks.
«
»
10:10 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
10:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya besluit zich te vermaken door haar oom te imiteren. Oggy vindt dit natuurlijk erg schattig. Vervolgens helpt hij het jonge olifantje om een voorbeeldig katje te worden.
«
»
10:30 Tik Tak
Ontdek een zaag gemaakt van bouten en schroeven en een magische regenwolk. Boekenjongen maakt een zaag door te toveren.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Simon speelt 'wie het eerst lacht, verliest' met Ferdinand en Lou. Elk van hen probeert zijn favoriete grap uit om uit te vinden wie de grappigste is.
«
»
10:45 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats houden van de brandweer en wanen zich echte brandweermannen. Wanneer blijkt dat ze nog nooit van een brandweerwagen hebben gehoord, besluit Kaatje er een kameraadje bij te halen.
«
»
11:00 Odo
Terwijl ze 's nachts in het bos kamperen om naar de vallende sterren te kijken, hopen Odo en Doedel op een onvergetelijke nacht. Wanneer Doedel echter in het donker verdwaald raakt, moet Odo de dag redden.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lou breekt per ongeluk Barnaby's takje. Barnaby is verdrietig en Lou voelt zich erg schuldig.
«
»
11:10 Monty & Co
Lulu hoort een verhaaltje over een prinses en nu wil ze er een zijn. De anderen zijn haar dienaren.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy hebben het geluk om de baltsdans van de fuut te zien. Ze proberen net zo te dansen, maar dat is niet eenvoudig voor Lucy, die niet weet hoe ze zich moet vasthouden.
«
»
11:30 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Cory en Benny doen hun best om hun vriend Vinny Vuilniswagen te helpen om zich op te doffen voor een chic etentje met Petra Pletwals.
«
»
11:45 Casper en Emma
Het is een bijzondere dag, omdat Casper een nachtje bij Emma blijft slapen. Haar opa neemt de kinderen mee in een bootje en ze gaan met hengels en klapstoelen vissen in een beek. Dan raakt Emma haar schoen kwijt, ze zoekt overal.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson en Marie komen net terug van de speeltuin. Samson is uit de schommel gevallen en nu heeft hij overal pijn. Overal waar hij met zijn pootje voelt, doet het pijn. Marie onderzoekt Samson grondig en ontdekt dan wat er aan de hand is.
«
»
12:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn van plan om met een cruise een ontspannende reis over de Nijl te maken. Ze weten echter niet dat, als je op een boot stapt in de tijd van de farao's, je gemakkelijk in de kombuis terecht kunt komen.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Ella's beste vriendinnetje van de aarde komt langs. Ella is een beetje jaloers en komt per ongeluk in de trekkracht van Jupiter terecht.
«
»
12:15 Interstellar Ella
De bende speelt tikkertje met meteoroïden, maar Glitch volgt Slippy's instructies niet. Hij beseft al snel dat het komt omdat Glitch de komeet zag die hij al maanden volgt.
«
»
12:30 De Smurfen
Smurfin en haar Smurf-Fu studenten denken dat Baby Smurf hun goeroe is in Smurf-Fu.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
De bouw van een standbeeld van Labienus beledigt de Gallische eer en blokkeert de doorgang naar de bakkerij. Voor Asmatix is dit onverdraaglijk. Door een Voldenuix-drankje te gebruiken om het standbeeld te vernietigen, geeft de oude duif het leven.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina en Sharko krijgen heimwee en besluiten terug te keren naar het eiland, tot grote vreugde van Zig. Op het strand ontmoet de zeemeermin een groep mensen en vindt ze een paar slippers.
«
»
13:00 Mega Mindy
Karel Karaat laat een diamant verzekeren voor een miljoen euro, en is van plan hem zelf te stelen. De commissaris zit zijn plannetje in de weg, en hij moet een nieuwe manier verzinnen om de diamant te krijgen.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Voor Vaderdag wil Zouk haar eigen vader een toverdrank geven, de zogenaamde 'Vuur Adem'. Om de nodige ingrediënten te vinden, vraagt de kleine heks de trouwe Hamlet en Pompoen om hulp.
«
»
13:40 Presto's magische school
Lisa's gezonde verstand begint haar te misleiden. Lisa heeft de gewoonte om alles te proberen te begrijpen, waardoor ze minder plezier heeft in het wonder van magie. Haar vrienden besluiten haar te verrassen zodat dit weer haar passie is.
«
»
13:50 Coop Troep
Bertha schopt de kaketoes eruit nadat ze een film heeft gezien waardoor ze doodsbang voor vogels is geworden. Wanneer de Coop Troop arriveert, weigert ze Flo en Jo binnen te laten, dus is het aan de anderen om de missie te voltooien.
«
»
14:00 Nachtwacht
Op de dag dat Vega uit het boek mag, vindt ook een ceremonie plaats waarbij de voorwerpen van de Nachtwacht worden opgeladen. Daarnaast heeft Vlad ook nog iets belangrijk op te biechten aan zijn vrienden.
«
»
14:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond presenteert grappige dierenclips, waaronder panda's die hun lunch in de verkeerde boom zoeken, een grizzlybeer die er niet in slaagt vis te vangen bij een waterval en een aap die zijn eigen staart aanziet voor avondeten.
«
»
14:30 Zotte dieren
Een magische kat laat op de een of andere manier wc-rollen verdwijnen, terwijl Colin de Britse bulldog ons laat zien hoe we koekjes van tafel opruimen.
«
»
14:40 De Smurfen
Het is Halloween en Smurfin geeft Schrielsmurf een magische pompoen om van hem een echte griezel te maken.
«
»
14:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy wordt door Piya gevierd als een superheld nadat hij haar heeft gered van Kevins drone. Oggy sluit een deal met de kakkerlakken: in ruil voor voedsel brengen ze zichzelf in gevaar om gered te worden door Super Oggy.
«
»
15:00 Rox
De laatste tijd worden er vaak dingen uit de containers in de haven gestolen. Het team moet zorgen dat ze de dieven tegenhouden voordat ze een dure auto stelen.
«
»
15:30 Wannabe's
Mike is kapot van het nieuws dat zijn favoriete band T3 uit elkaar is. Shoana ziet haar kans om nu zélf een groepje op te richten. Ze organiseert audities, in de hoop twee zangtalenten te vinden. Olly vindt echter dat hijzelf het grootste talent is.
«
»
15:50 Molang
Paardrijden in het Wilde Westen is maar al te gemakkelijk voor de vrienden van Piu Piu, behalve voor hemzelf. Dus als hij een verkoper van de eerste fiets tegenkomt, grijpt hij zijn kans.
«
»
15:55 Zouk
Zephyr moet examen doen om paddentovenaar te worden. Zouk besluit zich met de test te bemoeien en sluipt, zonder het iemand te vertellen, de examenlocatie binnen.
«
»
16:05 Abraca
Als videogame-kampioen heeft Firmin de aandacht getrokken van Chloé voor een interview.
«
»
16:25 De Smurfen
Er is een ongeluk in het laboratorium van Grote Smurf, waardoor hij van lichaam wisselt.
«
»
16:35 Presto's magische school
Lisa heeft Kiki de laatste tijd nogal verwaarloosd. Ze kiest Chef om haar te helpen met haar nieuwe truc, maar dit blijkt de laatste druppel voor de chihuahua te zijn. Hij rent weg van het landhuis. Lisa ontdekt dat Chef niet echt goed is met magie.
«
»
16:45 Coop Troep
Een zwerfkat neemt de plaats van Prince in het huis in en schopt hem eruit. De Coop Troop moet nu zien uit te vinden wie de echte Prince is en wie de kraker met de altijd stiekeme Frankie in de buurt om de zaken nog meer in de war te sturen.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Iedereen is zich aan het ontspannen, wanneer Bitzer zich heel vreemd begint te gedragen: hij kan gewoon niet stil blijven zitten. Wanneer de kudde dit gedrag ook vertoont, gaat Shaun op zoek naar de oorzaak.
«
»
17:00 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
17:15 Vanille
Vanille, een kleine Parisienne die net in Guadeloupe is geland, belandt in een avontuur vol mysterie, bijzondere karakters en een magische bloem. Het is een vakantie om nooit te vergeten.
«
»
17:45 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
18:00 Ket & Doc
Een kind met autisme leert de wereld beter begrijpen via een radioprogramma.
«
»
18:15 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
18:25 Wannabe's
Een spannende dag voor Said, want hij kan wereldkampioen worden in een online racegame. Maar dan ontdekt Said dat Trix zijn computertafel omgebouwd heeft tot een mega carsimulator. De vrienden willen niet zomaar aan de zijlijn staan, ze rijden mee.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
Chloë heeft een tv-show waarin ze leerlingen van de school interviewt. Ze verknipt bewust de interviews om zo sensationele quotes te creëren. Zo lijkt het net alsof Soekie zegt dat ze alle leerlingen van de school losers vindt.
«
»
19:00 Shaun het schaap
Bitzer blijft achter met een berg werk wanneer de boer het zelf niet meer aankan. Een andere boer komt helpen, maar die is geïnteresseerder in zijn telefoon dan in werken. Shaun en de kudde moeten ervoor zorgen dat Bitzer ook wat rust krijgt.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een dinoreservaat, waar ze het ei van een T-Rex in de broedmachine moeten leggen. Ze moeten niet alleen nachtwakers omzeilen, maar worden ook belaagd door moordzuchtige skeletten van dinosaurussen.
«
»
19:30 De Hoppers
Geert vindt het jammer dat de andere Hoppers nooit willen luisteren als hij verhalen over hun familiegeschiedenis wil delen. Daarom besluit hij als Wally Wasbeer online herinneringen te delen met de rest van de wereld.
«
»
19:45 Shaun het schaap
Waneer de boer merkt dat er een water lek is, laat hij iemand komen om het op te lossen. De schapen zijn echter blij met de prachtige mogelijkheid om wat waterpret te beleven. Wanneer de werkmannen naar huis gaan, kan de pret beginnen.
«
»
19:55 Opa
Opa vertelt grappige verhalen en neemt je mee in zijn absurde en rijke fantasiewereld. Beleef samen met Arthur en Frida zotte avonturen vol bananen, dino's, eenhoorns en andere wonderlijke figuren.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
21:25 Sporza: Paralympische Spelen Parijs 2024
Programma rond de Paralympische Zomerspelen in Parijs.
«
»
23:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers