TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Beautiful & Twisted
Miljonair Ben Novack jr. leeft in een wereld van geld, privileges en exclusiviteit. Hij stapt in het huwelijksbootje met stripper Narcy, met wie hij een intense relatie heeft. Wanneer Ben dood wordt aangetroffen, verdenkt de politie zijn vrouw.
«
»
09:40 Britain's Deadliest Kids
Een zeventienjarig meisje wordt aangevallen en vermoord in haar huis in Wiltshire. Haar moordenaar blijkt haar vriend te zijn. Een kijkje naar wat hem in een moordenaar heeft veranderd.
«
»
10:25 Britain's Deadliest Kids
Een zeventienjarig meisje is met vrienden op stap in een park in Oost-Londen als ze wordt neergestoken door onbekende aanvallers in een geval van persoonsverwisseling.
«
»
11:15 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team blijven deze keer in Nederland en onderzoeken de werkwijze van een oer-Hollandse charlatan. Een vijftiger die met gladde praatjes dames inpalmt en ze voor tienduizenden euro's oplicht.
«
»
12:05 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Veertig jaar geleden verdween de 36-jarige Willemijn van der Meer uit Amsterdam spoorloos. Haar man, Idris, schijnt meer te weten maar hij woont al tientallen in Suriname. Hun zes kinderen leven in onzekerheid.
«
»
13:00 Snapped
Op Halloweenavond valt een indringer met een mes twee huisgenoten aan en doodt ze, terwijl een ander gelukkig nog leeft. Hoewel het verhaal doet denken aan de plot van een horrorfilm, is de terreur maar al te echt.
«
»
13:55 Snapped
Trick-or-treaters in een klein stadje in Indiana hebben geen idee dat de lieve oma die snoep uitdeelt ook een dodelijk geheim verbergt in haar garage.
«
»
14:40 Snapped
Nadat een groot Halloweenfeest eindigt met de mysterieuze verdwijning van een jonge vrouw, vreest een klein boerendorpje dat het kwaad in de omringende velden huist.
«
»
15:25 Snapped
Helens vriend wordt vermist net als de autoriteiten een verminkte torso vinden, maar de zaak is misschien nog niet gesloten. Twintig jaar later kan Helens nieuwe verhaal wel eens een gamechanger zijn.
«
»
16:15 Snapped
De dood van een politieagente leidt tot een zoektocht naar haar moordenaar. Het neerschieten kan wraak zijn voor een oude arrestatie, maar de oorzaak kan ook dichter bij huis liggen.
«
»
17:05 World's Most Evil Killers
Stuart Hazell helpt de politie bij de zoektocht naar het vermiste twaalfjarige schoolmeisje Tia Sharp. In werkelijkheid is hij echter degene die verantwoordelijk is voor haar moord.
«
»
18:00 World's Most Evil Killers
Een kijkje in de misdaden van Peter Tobin, die in 2006 een Poolse studente heeft verkracht en vermoord. Daarna begraaft hij haar lichaam onder de vloerplanken van een kerk in Glasgow.
«
»
18:45 World's Most Evil Killers
Een blik terug in de tijd, naar Hungerford op 19 augustus 1987. Hier eiste moordenaar Michael Ryan maar liefst zestien levens, plus zijn eigen leven. Zijn eigen moeder behoorde tot de slachtoffers.
«
»
19:40 World's Most Evil Killers
Verpleegster Beverley Allitt heeft dertien kinderen onder haar hoede vergiftigd, waarbij vier van hen zijn omgekomen. Ze heeft van de Britse media de bijnaam 'De Engel des Doods' gekregen.
«
»
20:30 Mommy Would Never Hurt You
Riley wil haar relatie met haar moeder en zusje, die door de ziekte van haar zusje zijn opgesloten, weer opbouwen. Wanneer Riley zich realiseert dat haar zus misschien niet ziek is, doet haar moeder er alles aan om haar dochters bij haar te houden.
«
»
21:55 Secrets of a Gold Digger Killer
Multimiljonair Steven Beard overlaadt zijn geliefde vrouw Celeste met auto's, sieraden en merkkleding. Terwijl Celeste in een instelling voor depressie verblijft, probeert ze een medepatiënt ervan te overtuigen haar man voor het geld te vermoorden.
«
»
23:30 The First 48 Presents Critical Minutes
In Dallas wordt een man uiteengereten, verbrand en in een meer gedumpt. In Tulsa vinden twee kinderen hun moeder dood in haar auto. In Dallas worden twee vrienden verbrand in een auto gevonden.
«
»
00:20 The First 48 Presents Critical Minutes
Drie zaken worden uit het archief van The First 48 uitgelicht: verhalen met vrouwelijke rechercheurs. In Atlanta onderzoekt rechercheur Summer Benton een dodelijk geschil tussen huisgenoten.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers