TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Café Kockelmann
Haagse hoofdrolspelers en smaakmakers schuiven aan om terug- en vooruit te blikken op de debatten, wandelgangen en verhaallijnen van de Nederlandse politiek. Samen met sidekick Thomas van Groningen neemt Sven de kijker mee in Haagse ontwikkelingen.
«
»
03:30 Nieuwsuur
Acties voor het vroegpensioen * Zorgen om de zorg in Limburg.
«
»
08:05 Nederland op film
In de vroege jaren van de filmcamera kwam er nauwelijks een Nederlander in het buitenland. We hadden er geen geld voor, geen tijd voor en bovendien: hoe moest je je verstaanbaar maken? De meeste mensen spraken geen andere talen.
«
»
08:45 Groenteman op zondag
Acteur, muzikant en cabaretier Saman Amini nodigt zijn favoriete makers uit die het komende seizoen op de planken staan: Stef Bos, Nina de la Parra, Fresku en Fjodor Jozefzoon.
«
»
09:40 Droomdorp
Coronamaatregelen zorgen niet alleen voor vertraging, maar ook voor frustratie bij de toekomstige bewoners. Veel van hen wonen tijdelijk op een nabijgelegen vakantiepark, waar ze elkaar leren kennen.
«
»
10:30 Podium Klassiek Masterclass
Sopraan Eva-Maria Westbroek, Cashlin Oostindië, Maura Wesseling en Maaike Hupperetz zingen aria's van Saint-Saëns, Donizetti en Puccini. Pianist Jan-Paul Grijpink begeleidt hen.
«
»
11:40 Free Spirits
Bilal Chahal, afkomstig uit een islamitisch gezin, is uit huis gevlucht nadat hij als tiener uit de kast kwam. Zijn installatie STOER staat voor zijn wens zichzelf te zijn. Beeldhouwer Muhammad Akash maakt als moslim beeldjes van hindoegoden.
«
»
12:10 De Sociëteit
Fotograaf Salih Kiliç is te gast. Hij vertelt over de tentoonstelling Aboutalab: Burgemeester/Burgervader die op 7 september wordt geopend in de Kunsthal Rotterdam. Ook aandacht voor de plannen met betrekking tot het asielbeleid in Nederland.
«
»
13:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
13:10 2 voor 12
Kennisquiz waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.
«
»
13:55 Meldpunt
Er worden veel minder seniorenwoningen gebouwd dan beloofd. Wat is er nodig om de huisvesting van ouderen vlot te trekken? En verder: antwoorden op kijkersvragen over reisboekingen.
«
»
14:20 MAX Maakt Mogelijk Helpt
In Moldavië zorgen oma's met liefde voor hun kleinkinderen, maar ze hebben weinig geld voor de verzorging. Jan Slagter zoekt de oma's thuis op en zoekt uit waar ze het meeste mee geholpen zijn.
«
»
14:35 Roosen & Borst
Conny heeft een vorm van dementie die zich vaak op zeer jonge leeftijd openbaart. Voor gesprekken over de dood heeft ze geen tijd gehad, de ziekte haalde alle gesprekken met een noodvaart in.
«
»
15:30 Fryslân Dok
Pikeur Aone de Wrede over zijn leven en de fraude die in de paardensport aan de orde van de dag zou zijn.
«
»
16:00 Kloostergasten
Cabaretier en schrijver Viggo Waas verblijft in het Karmelklooster in het Noordbrabantse Boxmeer. Viggo Waas overleefde in 2019 een herseninfarct. In het klooster vindt hij stilte en gaat in gesprek met de bewoners.
«
»
16:30 De verwondering
Minderbroeder Fer van der Reijken heeft een gelofte van armoede en kuisheid afgelegd, maar hij voelt zich de koning te rijk. "Ik zwem in een oceaan van mensen, maar er is er geen een van mij."
«
»
17:00 NOS Journaal 17.00 uur
Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
«
»
17:10 Petrus in het land
Petrus zoekt het buiten de landsgrenzen: het eerste deel van een tweeluik dat is opgenomen op het Schotse eiland Iona. Petrus verkent het bijzondere eiland en de religieuze gemeenschap samen met singer-songwriters Lakshmi en Stef Bos.
«
»
17:30 De Verandering
Jaren geleden deed Miss Nederland 1997 en presentatrice Sonja Silva, teneergeslagen door de ziekte ME, haar verhaal. Achteraf blijkt er iets heel anders aan de hand te zijn.
«
»
17:50 Nederland Zingt
Samenzang vanuit de Lebuinuskerk in Deventer waar in 2024 het Nederland Zingt Event plaatsvond.
«
»
18:15 EO Metterdaad
Joyce gaat twee keer per week naar de gevangenis van Paramaribo om gedetineerde vrouwen te steunen. Door de bijzondere vriendschap met ex-gevangene Shirley wil Joyce nog meer doen voor deze vrouwen.
«
»
18:25 Ik mis je
Het moeilijkste, maar mooiste wat Linda de Regt ooit heeft gedaan: als uitvaartonderneemster haar vriendin Sandra begraven. Deze dubbelrol heeft meer impact dan ze van tevoren had kunnen bedenken.
«
»
18:45 Zin in morgen
Kim-Lian ontdekt in Ommen samen met Riks de magie van het maken van een eigen vlieger, Michel ontdekt op een heel bijzondere manier boomkunstwerken en in Ede laat Mohamad ons zien hoe je Arabisch kalligrafeert.
«
»
19:15 Kassa
Een illegaal gokspel wordt onder de loep genomen. Waarom grijpt niemand in? Ook aandacht voor de bank Bunq. Tientallen klanten zijn bestolen. En Mai gaat op zoek naar een kwijtgeraakte versterker.
«
»
20:05 Blauw Bloed
Koning Willem-Alexander viert het 75-jarige bestaan van de Zonnebloem mee. Bij Blauw Bloed is er ook reden voor een feestje, aangezien het programma 20 jaar bestaat. Verder het overige binnen- en buitenlandse koninklijke nieuws.
«
»
20:40 Het Nieuwe Land
In de Noordoostpolder bezoekt Huub de 103-jarige Cees Omtzigt, die ooit met een schop en een paar laarzen naar het nieuwe land trok om als polderpionier aan de ontginning mee te werken.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Steeds meer kinderen verdacht van terreur * Nederlandse de baas van het prestigieuze Guggenheim * Warmste zomer ooit gemeten.
«
»
22:10 Ondergrondse Sporen
Martijn en Finbarr bezoeken voormalige slavenplantages Oak Valley en Whitney Plantation, en Africatown, een dorp waar afstammelingen wonen die van het laatste slavenschip komen dat in Amerika aankwam.
«
»
23:05 The Reunion
Thomas is in de rouw. Zijn vader is dood en zijn halfbroer ligt in coma. Hij is de draad volledig kwijt en Annabelle zegt tegen hem dat hij bij Fanny moet zijn. Via haar komt Thomas op het spoor van de echte Alexis.
«
»
23:45 The Reunion
Als Annabelle Alexis confronteert, worden leugens ontrafeld als we ontdekken wat er 25 jaar geleden op de noodlottige avond met Vinca gebeurd is. En na dodelijke gevolgen worstelt Thomas met wat zijn obsessie zijn vrienden en familie heeft aangedaan.
«
»
00:35 De Nachtzoen
Dierbare en ingewikkelde jeugdherinneringen aan haar vader gebruikt Juliet als bron voor een nieuw lied. Al schrijvend en spelend kwam ze tot verrassende inzichten over de man die altijd in haar leven is geweest.
«
»
00:50 Nieuwsuur
Steeds meer kinderen verdacht van terreur * Nederlandse de baas van het prestigieuze Guggenheim * Warmste zomer ooit gemeten.
«
»
01:25 Nieuwsuur
Steeds meer kinderen verdacht van terreur * Nederlandse de baas van het prestigieuze Guggenheim * Warmste zomer ooit gemeten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers