TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Criminal Minds
Een seriemoordenaar, voorheen uitsluitend geïnteresseerd in prostituees, richt zich nu ook op andere slachtoffers, voornamelijk vrouwen van goede komaf.
«
»
08:00 Criminal Minds
Het team wordt opgeroepen in Alabama, waar ze een zaak aangaande de verdwijning van enkele jongen vrouwen moeten onderzoeken.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar vijf vermiste meisjes met allen dezelfde uiterlijke kenmerken: blond haar en blauwe ogen. Tot overmaat van ramp worden ze, één voor één, dood aangetroffen.
«
»
10:15 Criminal Minds
Het team wordt opgeroepen door de lokale autoriteiten van Cleveland om onderzoek te doen naar een zaak waarbij een dader al zijn moorden kopieert van beruchte seriemoordenaars.
«
»
11:10 NCIS
Gibbs vecht voor zijn leven op een ziekenhuisschip van de marine nadat hij is neergeschoten door Luke Harris. Ondertussen reizen Tony DiNozzo en CIA-officier Joanna Teague naar Egypte.
«
»
12:05 NCIS
Gibbs vraagt het team om DEA-agent Luis Mitchell bij te staan in een zaak die maar niet opgelost wordt. DiNozzo ontdekt dat Gibbs een persoonlijke link heeft met Mitchell en dat geeft een nieuwe kijk op Gibbs.
«
»
13:00 NCIS
Nadat een marinier Gibbs heeft gebeld over een mogelijke zaak, wordt hij vermoord aangetroffen in Quantico en gaan Bishop en McGeen undercover als getrouwd stel om een marinier en zijn vrouw te beschermen.
«
»
13:55 NCIS
Als er in een moordonderzoek een verband wordt gevonden met een voormalig NCIS-agent, die bewijsmateriaal stal, komt Vance terug en werkt hij met Gibbs als zijn partner, aan de oplossing.
«
»
14:50 NCIS
Abby onderzoekt een moord en bezoekt daarom een laboratorium. Gewapende mannen overvallen het gebouw en houden iedereen gegijzeld.
«
»
15:45 NCIS
De moord op een onderofficier lijkt op de signatuur van een seriemoordenaar. Het team zoekt uit of er een copycat de moord heeft gepleegd.
«
»
16:45 NCIS
Door de moord op een gepensioneerde luitenant moet Ducky bekennen dat hij lid is van een geheime organisatie die oude moordzaken oplost.
«
»
17:40 NCIS
In Soedan vallen rebellen een groep vrijwillige artsen aan. Ook de man van DiNozzo's ex-vriendin, Jeanne Benoit, wordt aangevallen.
«
»
18:30 NCIS
De zaak van een onderofficier wordt voor de rechter ongeldig verklaard vanwege een ongeldige machtiging. De officier wil zijn naam zuiveren en vraagt het NCIS-team om zijn zaak, de moord op zijn ex-vriendin, te onderzoeken.
«
»
19:25 NCIS
Het team wordt ingeschakeld om een matroos met leukemie te helpen in zijn zoektocht naar een geschikte beenmergdonor.
«
»
20:20 NCIS
Ducky wordt aangevallen door een man die beweert informatie te hebben over zijn halfbroer die tientallen jaren geleden overleed. Het team gaat op zoek naar de dader, het persoonlijke tintje maakt de zaak voor Ducky extra zwaar.
«
»
21:15 NCIS
De passagiers en bemanning van een privévliegtuig, onderweg van New Orleans naar Washington D.C. worden vergiftigd. Al het bewijsmateriaal wijzt in de richting van de vermiste chefkok, Luca, de broer van Abby.
«
»
22:05 NCIS
Na de moord op een marinier, die zou getuigen voor een jury, komt het NCIS-team internationale mensenhandel op het spoor.
«
»
23:00 NCIS
Het team doet op een ongewone manier onderzoek wanneer het lichaam van een vermoorde diepzeeduiker wordt gevonden. Zijn verdachte collega's moeten vier dagen in een decompressietank verblijven.
«
»
23:55 Alaska Daily
Terwijl ze vooruitgang boeken in de zaak van Gloria, krijgen Eileen en Roz nieuwe carrièremogelijkheden aangeboden, waardoor ze moeten nadenken over wat er na Alaska zou kunnen komen. Bob stapt uit zijn comfortzone.
«
»
00:55 Alaska Daily
Vanwege de geruchten over een nieuwe krant in Alaska onderzoekt het team de concurrentie en wat dit betekent voor de toekomst van het plaatselijke nieuws. Eileen en Roz luisteren naar het laatste gesprek van Gloria en ontdekken een aanwijzing.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers