TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Walker, Texas Ranger
Het is Cahill tegen Cahill als een bendeleider Alex Cahills alcoholistische vader Gordon Cahill, waarmee ze al lang geen contact meer heeft, inhuurt om hem te verdedigen tegen de aanklachten van Alex.
«
»
15:35 Walker, Texas Ranger
Als Walkers rivaal uit de Vietnamoorlog een geheime militaire helicopter van miljoenen dollars steelt om er drugs mee te smokkelen voor de kartels, ziet Walker kans om drugs van de straat te houden en een oude rekening te vereffenen.
«
»
16:35 Caught on Dashcam
Van achterbakse voetgangers tot internationale verkeersagressie, alles staat vastgelegd op camera.
«
»
17:35 Caught on Dashcam
Van stormachtig weer, grote auto-ongelukken tot verkeersagressie, alles staat op camera.
«
»
18:30 Caught on Dashcam
Videocamera's op het dashboard registreren de meest ongelooflijke acties in het wegverkeer. Of het nu gaat om kettingbotsingen, fout gelopen inhaalmanoeuvres of bizarre woede-uitbarstingen, alles is gefilmd.
«
»
19:30 Caught on Dashcam
Videocamera's op het dashboard registreren de meest ongelooflijke acties in het wegverkeer. Of het nu gaat om kettingbotsingen, fout gelopen inhaalmanoeuvres of bizarre woede-uitbarstingen, alles is gefilmd.
«
»
20:30 Yellowstone
Een nieuwe samenwerking vormt een dreiging voor John en de Yellowstone. Jamie voert z'n politieke campagne op. Rip vindt dat Kayce zijn eigen problemen moet oplossen.
«
»
21:20 Yellowstone
Rip komt in een gevaarlijke situatie terecht. Er wordt een plan bedacht om John Dutton uit te knijpen en zijn manier van leven in gevaar te brengen. Monica begint aan een lastig herstel.
«
»
22:20 Yellowstone
Een onderzoek van de sheriff voert de druk op Rip op. Jamie neemt een dapper besluit over zijn toekomst en komt de gevolgen daarvan onder ogen. Beth onderneemt actie.
«
»
23:15 De nachtbrigade
De agenten worden opgeroepen voor een groepje jongeren dat voor overlast zorgt. En na een melding over een messengevecht, treffen agenten een bloedspoor aan dat hen naar een appartementsblok leidt.
«
»
00:15 Most Daring
In Arvada, Colorado, gebruiken twee overvallers een verrassende vermomming: vrouwenondergoed. Student Adam Shortland vergeet de handrem van zijn voertuig aan te trekken en mag vervolgens een takeldienst bellen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers