TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Two and a Half Men
Lyndsey is jarig, en Alan haalt alles uit de kast om haar een onvergetelijk verjaardagscadeau te kunnen geven.
«
»
02:30 Two and a Half Men
Charlie is helemaal ondersteboven van zijn breuk met de schone Courtney. Hij brengt een bezoekje aan dokter Freeman om hem te helpen met zijn problemen.
«
»
02:50 Two and a Half Men
Alan wordt achterdochtig wanneer blijkt dat Charlie en Lyndsey het steeds beter met elkaar kunnen vinden. Hij krijgt het gevoel dat er meer aan de hand is.
«
»
03:15 Two and a Half Men
Charlie is er zwaar van overtuigd dat Rose getrouwd is. Hij raakt meer en meer in de ban van haar en lijkt bijna geobsedeerd te zijn. In de tussentijd tapen Jake en Eldridge zichzelf in en halen allemaal gevaarlijke stunts uit.
«
»
03:35 Two and a Half Men
Charlie en Rose lijken nog steeds romantische gevoelens voor elkaar te koesteren. Ondertussen neemt de poging van Alan, om geld te lenen voor de uitbreiding van zijn praktijk, een verrassende wending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:57 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team onderzoekt de dood van een Afghaanse soldaat tijdens een training in Amerika. Sam is weer terug in het team, maar anderen vragen zich af of dit niet te snel is.
«
»
08:55 The Blacklist
Een cryptische omschrijving van Red leidt het team naar een veiligheidslek binnen de Amerikaanse overheid. Congreslid Hudson neemt grote stappen om de werkwijze binnen de taskforce te onthullen.
«
»
09:40 The Blacklist
Cooper raakt in de verdediging nadat hij is gebeld door de procureur-generaal. Aan de andere kant heeft Red de kans om dierbare vrienden te bezoeken.
«
»
10:20 The Blacklist
Onder druk van het onderzoek van congreslid Hudson moet de Task Force proberen te anticiperen op de volgende zet van Reddington.
«
»
11:00 The Blacklist
De Task Force blijft op Raymond jagen en vindt een aanwijzing over zijn verblijfplaats. De FBI neemt een beslissing over de Reddington Task Force.
«
»
11:45 Backroad Truckers
Nadat Angela een baan van Dave heeft aanvaard, lokt Big Donny haar weg met een beter aanbod. Dave probeert hem terug te pakken door een vrachtwagen te kopen die Donny wilde, zodat hij hem met winst kan doorverkopen.
«
»
12:40 Backroad Truckers
Dale en Craig bieden hulp tijdens de pandemie in het verre noorden van Canada. Angela accepteert een missie met meerdere bestemmingen om handdesinfecterend middel te bezorgen aan het zorgpersoneel.
«
»
13:30 Backroad Truckers
Dale moet rivieren oversteken en rotsachtige bergwegen bedwingen terwijl hij in zijn eentje een piano naar een rijke klant sleept. De motor van Dave's gloednieuwe hotshot-truck valt uit en heeft maar weinig tijd om deze vr de deadline te vervangen.
«
»
14:20 Backroad Truckers
Angela en Dave moeten op tijd voor een bruiloft een klein huis van Saskatchewan naar British Columbia vervoeren. Dave is geobsedeerd door een militaire rotator die zijn bedrijf zou uitbreiden, maar hij kan het zich niet veroorloven.
«
»
15:15 Backroad Truckers
Dave en Angela worden gedwongen een berging in de wacht te zetten, wanneer ze een reddingsoproep krijgen vanaf een gevaarlijk bergpad. Dale en Craig komen opnieuw in conflict wanneer ze samen op missie zijn bij een afgelegen brandwachttoren.
«
»
16:05 Bar Rescue
In Atlanta helpt Jon een eigenares door haar bar te redden en haar personeel te managen.
«
»
16:55 Bar Rescue
Jon gaat naar Tampa in Florida om een ondernemer te redden die te maken heeft gehad met persoonlijk verlies en gezondheidsproblemen. Hij probeert nu wanhopig in zijn eentje zijn bar draaiende te houden.
«
»
17:45 Bar Rescue
Jon gaat naar Ybor City waar hij probeert een uitbater te helpen die een aantal twijfelachtige keuzes heeft gemaakt met betrekking tot het thema, het decor en het menu in haar bar.
«
»
18:40 Bar Rescue
Een bar aan een rivier in Florida worstelt om het hoofd boven water te houden vanwege een manager zonder ervaring en een menu dat totaal niet aansluit bij de wensen van de gemeenschap.
«
»
19:35 Bar Rescue
In Florida moet Jon niet alleen een slechtlopende bar redden, maar ook een gebroken huwelijk, nadat de Covid-pandemie zowel hun zaak als hun relatie heeft verwoest.
«
»
20:25 The Sentinel
Geheim agent Pete Garrison heeft de leiding over de beveiliging van de vrouw van de Amerikaanse president. Door de moord op een van zijn collega's ontdekt hij een samenzwering om de president te vermoorden.
«
»
22:25 Above the Law
Agent Nico Toscani neemt het samen met zijn partner Delores Jackson op tegen een door de CIA gesponsord drugskartel in Chicago.
«
»
00:25 The Commuter
Een zakenman raakt tijdens zijn dagelijkse treinreis betrokken bij een crimineel complot. Een vreemdeling dwingt hem om de identiteit van een geheime passagier te onthullen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers