TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Two and a Half Men
Wanneer Alan beslist om volledig eerlijk te zijn tegen Lyndsey over zijn verleden, dumpt ze hem. Daarom probeert Walden hem op te beuren door een feestje te organiseren.
«
»
02:50 Two and a Half Men
Walden is verbaasd wanneer hij de scheidingspapieren van Bridget onder ogen krijgt. Net op dat moment ontmoet hij een vrouw die sprekend op Bridget lijkt.
«
»
03:10 Two and a Half Men
Walden wil het huis opnieuw inrichten en Evelyn biedt haar professionele hulp aan. Ondertussen probeert Jake de aandacht van zijn lerares te krijgen, maar zij is geobsedeerd door Walden.
«
»
03:30 Two and a Half Men
Wanneer Walden Charlies piano verkoopt, raakt Alan andermaal geŽmotioneerd over de dood van zijn broer. Om te dealen met zijn gevoelens, gaat hij op zoek naar zijn innerlijke Charlie.
«
»
03:50 Two and a Half Men
Alan mag de psychiatrie verlaten. Bij zijn thuiskomst wordt hij meteen geconfronteerd met enkele schokkende gebeurtenissen, en wordt zijn mentale toestand op de proef gesteld.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 World's Most Dangerous Prisoners
Tyler Davis Bingham begon als een kleine crimineel maar werd uiteindelijk leider van de criminele bende de Aryan Brotherhood. Wanneer hij betrokken raakt bij een gevecht, zijn er zelden overlevenden.
«
»
09:25 The Winter King
Hoge koning Uther verbant zijn zoon Arthur en verwelkomt een nieuwe erfgenaam. Arthur redt een jonge jongen, Derfel, die op sterven na dood is. Hij brengt Derfel onder bij Merlijn en Nimue.
«
»
10:25 The Winter King
De gezondheid van Uther verslechtert. Gundleus valt Avalon aan, met vreselijke gevolgen. Nimue en Derfel proberen samen met een groep andere overlevenden te ontsnappen. Alles lijkt verloren, wanneer een verrassende figuur weer verschijnt.
«
»
11:20 The Winter King
Arthur wordt gedwongen te onderhandelen met de vijand in een poging vrede te bewerkstelligen. Terwijl Nimue worstelt met het trauma van haar aanval en een wraakactie op touw zet, spreekt ze met Derfel af dat ze voor elkaar zullen zorgen.
«
»
12:15 Backroad Truckers
Dave betrekt Craig bij een grote sneeuwkatverplaatsing, maar oplopende spanningen dreigen de klus te verstoren. Dale racet om een hachelijke bergweg te bedwingen om een belangrijke levering te doen.
«
»
13:10 Backroad Truckers
Overstromingen treffen de regio, waardoor Junior strandt en de nieuwe medewerkers van Big Donny gedwongen worden een moeilijke berging op een berghelling uit te voeren. Dale heeft hulp nodig om zijn jonge bedrijf draaiende te houden.
«
»
13:55 Backroad Truckers
Overstromingen treffen de regio, waardoor Junior strandt en de nieuwe medewerkers van Big Donny gedwongen worden een moeilijke berging op een berghelling uit te voeren. Dale heeft hulp nodig om zijn jonge bedrijf draaiende te houden.
«
»
14:40 Backroad Truckers
Dale en zijn vijfjarige zoon verkeren in een gevaarlijke situatie op de berm van een winterse snelweg nadat zijn vrachtwagen het begeeft. Craigs bestelling loopt helemaal mis.
«
»
15:25 Backroad Truckers
Dale moet zijn verleden onder ogen zien in een wanhopige poging zijn falende bedrijf in leven te houden. Dave komt in de problemen en is met een zware lading op een zijweggetje gestrand.
«
»
16:15 Bar Rescue
Jon gaat naar Sanford, Florida om een uit elkaar vallende retro bar nieuw leven in te blazen. De eigenaar blijkt een excuus te hebben voor alles wat er is misgegaan met zijn bedrijf.
«
»
17:00 Bar Rescue
Jon gaat naar een familiebedrijf dat het moeilijk heeft als gevolg van het gedrag van de eigenaar.
«
»
17:45 Bar Rescue
Jon ontmoet een onhandelbare echtgenoot van een vrouw die op het punt staat haar bar te sluiten.
«
»
18:40 Bar Rescue
Jon wordt geconfronteerd met een eigenaar die zijn fouten en mislukkingen niet wil toegeven, en met een staf die niet bereid is de waarheid te spreken over hun baas.
«
»
19:30 Bar Rescue
Jon probeert een voormalig ingenieur en zijn staf te leren hoe ze hun nachtclub goed moeten runnen.
«
»
20:25 The Accountant
Christian Wolff is een geniale wiskundige die de boekhouding verzorgt van een groep gevaarlijke criminelen. Hij besluit een legitieme cliŽnt aan te nemen, waarna hij wordt achtervolgd door de autoriteiten.
«
»
22:35 Kong: Skull Island
Aan het begin van de zeventiger jaren gaat een groep ontdekkingsreizigers naar een geheimzinnig, onontdekt eiland toe. Daar worden ze al snel begroet door Kong en hij is niet het enige monster op het eiland.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers