TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Two and a Half Men
Rose ontdekt wat Alan van plan is en dreigt zijn familie op de hoogte te brengen. Maar dan komt Alan ook achter gevoelige informatie over Rose en haar zogenaamde 'echtgenoot'.
«
»
02:30 Two and a Half Men
Op de begrafenis van Charlie komen alle vrouwen uit zijn onstuimige leven afscheid nemen. Als Charlies huis hierna moet worden verkocht komt Alan in de problemen, totdat hij een nieuw, rijke vriend ontmoet.
«
»
02:55 Two and a Half Men
Walden koopt het strandhuis van Charlie en neemt Berta aan als huishulp. Dit betekent echter wel dat Alan weer terug bij zijn moeder moet gaan wonen.
«
»
03:15 Two and a Half Men
Walden hoopt nog steeds Bridget terug te kunnen winnen en nodigt haar uit voor een etentje. Ondertussen probeert Alan goede raad aan Jake te geven, maar ontdekt de laatste dat zelfs Walden zijn school niet heeft afgemaakt.
«
»
03:35 Two and a Half Men
Alan heeft de hoop de band met Lyndsey een nieuw leven in te blazen. Ondertussen probeert Walden om Bridget uit zijn hoofd te zetten en verder te gaan met zijn leven.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:58 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Two and a Half Men
Wanneer Alan beslist om volledig eerlijk te zijn tegen Lyndsey over zijn verleden, dumpt ze hem. Daarom probeert Walden hem op te beuren door een feestje te organiseren.
«
»
09:35 Two and a Half Men
Walden is verbaasd wanneer hij de scheidingspapieren van Bridget onder ogen krijgt. Net op dat moment ontmoet hij een vrouw die sprekend op Bridget lijkt.
«
»
09:55 NCIS: Los Angeles
Na een succesvolle operatie, komen drie FBI-agenten om het leven door een explosie. Meerdere bommen worden ontdekt en het team moet snel handelen om erger te voorkomen.
«
»
10:40 Hawaii Five-0
McGarrett wordt getipt dat iemand een terroristische aanslag op Oahu aan het voorbereiden is. Ondertussen worden Chin en Abby geforceerd om een lastige beslissing te maken.
«
»
11:20 Sydney Harbour Force
Molly is een nieuwe visserij-officier en ze jaagt op gevaarlijke stierhaaien in de haven. Een vader en zoon duiken zo snel mogelijk om de vangnetten voor haaien te vervangen.
«
»
12:05 Bar Rescue
In Florida moet Jon niet alleen een slechtlopende bar redden, maar ook een gebroken huwelijk, nadat de Covid-pandemie zowel hun zaak als hun relatie heeft verwoest.
«
»
12:50 Pawn Stars: Best Of
Rick en Chum kijken hun ogen uit wanneer er een paar vreemde voorwerpen de winkel binnenkomen. Rick is gefascineerd door een mummie uit het oude Egypte. Chum hoopt romantiek te vinden met een vintage liefdestester.
«
»
13:35 Backroad Truckers
Dave en Angela worden gedwongen een berging in de wacht te zetten, wanneer ze een reddingsoproep krijgen vanaf een gevaarlijk bergpad. Dale en Craig komen opnieuw in conflict wanneer ze samen op missie zijn bij een afgelegen brandwachttoren.
«
»
14:30 Sydney Harbour Force
Officieren van de visserijen gaan undercover om illegale stropers te vangen. De politie moet duiken om ervoor te zorgen dat illegale drugs niet in de verkeerde handen terecht komt.
«
»
15:20 Hawaii Five-0
McGarrett wordt getipt dat iemand een terroristische aanslag op Oahu aan het voorbereiden is. Ondertussen worden Chin en Abby geforceerd om een lastige beslissing te maken.
«
»
16:10 World's Most Dangerous Prisoners
Jaime Osuna zit een straf uit voor de marteling en gewelddadige moord op een moeder van zes kinderen. Nu wacht hij op zijn proces voor een van de meest gruwelijke en schokkende moorden ooit gepleegd in een Amerikaanse gevangenis.
«
»
17:00 Bar Rescue
Jon gaat naar Sanford, Florida om een uit elkaar vallende retro bar nieuw leven in te blazen. De eigenaar blijkt een excuus te hebben voor alles wat er is misgegaan met zijn bedrijf.
«
»
17:55 Pawn Stars: Best Of
De bende gooit de dobbelstenen en waagt een gokje op unieke vintage Las Vegas memorabilia.
«
»
18:45 Backroad Truckers
Dave betrekt Craig bij een grote sneeuwkatverplaatsing, maar oplopende spanningen dreigen de klus te verstoren. Dale racet om een hachelijke bergweg te bedwingen om een belangrijke levering te doen.
«
»
19:35 Borderforce USA: The Bridges
Duizenden dollars van een kartel worden verborgen in een motor gevonden. Een zeventienjarige jongen is dronken en heeft dringend medische hulp nodig. Grote hoeveelheden cocaÔne duiken op in vuilniszakken.
«
»
20:35 The Winter King
Hoge koning Uther verbant zijn zoon Arthur en verwelkomt een nieuwe erfgenaam. Arthur redt een jonge jongen, Derfel, die op sterven na dood is. Hij brengt Derfel onder bij Merlijn en Nimue.
«
»
21:45 The Winter King
De gezondheid van Uther verslechtert. Gundleus valt Avalon aan, met vreselijke gevolgen. Nimue en Derfel proberen samen met een groep andere overlevenden te ontsnappen. Alles lijkt verloren, wanneer een verrassende figuur weer verschijnt.
«
»
22:45 The Winter King
Arthur wordt gedwongen te onderhandelen met de vijand in een poging vrede te bewerkstelligen. Terwijl Nimue worstelt met het trauma van haar aanval en een wraakactie op touw zet, spreekt ze met Derfel af dat ze voor elkaar zullen zorgen.
«
»
23:55 Scorpion
Team Scorpion en Walters ouders bezoeken Megan in het ziekenhuis nadat haar gezondheid verslechtert. Ze worden in quarantaine geplaatst wanneer een dodelijke schimmel iedereen dreigt te infecteren.
«
»
00:50 Hawaii Five-0
Het team brengt zichzelf in gevaar tijdens de levensgevaarlijke achtervolging van een truck. Tegelijkertijd maakt Kono een levensveranderende beslissing.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers