TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Backroad Truckers
Dale en zijn zus halen een gecrashte ATV terug. Dave sleept propaan over een rivier.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 Two and a Half Men
Alan en Lyndsey komen op het briljante idee om hun veeleisende moeders aan elkaar voor te stellen. Maar wanneer deze twee wel heel goed met elkaar op kunnen schieten, blijkt dit toch niet zo'n heel goed idee.
«
»
08:50 Two and a Half Men
Zoey komt het weekend doorbrengen bij Walden, dit verloopt echter niet zoals verwacht als hij haar vertelt dat hij zaken gaat doen met zijn ex-vrouw. Intussen hebben Alan en Lyndsey moeite met de nieuwe verworven relatie van hun moeders.
«
»
09:10 The Winter King
Nimue neemt haar lot in eigen handen. Tristan arriveert in Caer Cadarn en eist vergelding voor de inval in de mijn. Onder het toeziend oog van Gorfydd heeft Arthur geen andere keus dan in te grijpen en staat hij voor een vreselijke beslissing.
«
»
10:05 Hawaii Five-0
De moord op twee toeristen wijst het team in de richting van man met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Ondertussen huren Danny en de rest van het team een stresscoach in voor McGarrett.
«
»
10:45 Sydney Harbour Force
Een team moet racen om een enorme kraan te bezorgen tijdens een hevige onweersbui. Een reddingsteam moet zo snel mogelijk te werk gaan als ze op zoek gaan naar een vermiste kajakker rond de rotsige kustlijn van Sydney.
«
»
11:30 Bar Rescue
Jon probeert een eigenaar te redden die op het punt staat zijn zaak en zijn huwelijk te verliezen.
«
»
12:20 Pawn Stars: Best Of
Een reeks gestolen en dubieuze voorwerpen zet het team in het pandjeshuis op scherp.
«
»
13:15 Backroad Truckers
Dale en zijn zus halen een gecrashte ATV terug. Dave sleept propaan over een rivier.
«
»
14:05 Sydney Harbour Force
Een zware onweersbui dreigt de nieuwjaarsvieringen in Sydney te annuleren en een marinepiloot doet een gewaagde poging om aan boord van een containerschip te komen.
«
»
15:05 Hawaii Five-0
De moord op twee toeristen wijst het team in de richting van man met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Ondertussen huren Danny en de rest van het team een stresscoach in voor McGarrett.
«
»
16:00 Scorpion
Het Scorpion-team moet de NASA helpen bij de geheime lancering van een raket. De missie dreigt echter in het gedrang te komen wanneer Walter een telefoontje krijgt van Linda.
«
»
16:55 Bar Rescue
Jon helpt een worstelende eigenaar een stapje terug te doen en zijn manager te vertrouwen.
«
»
17:50 Pawn Stars
Rick gaat naar New York City om een originele brochure van de Onafhankelijkheidsverklaring te bekijken. Een verkoper komt de winkel binnen met een zeldzame speelset gebaseerd op de hit '80s film 'Top Gun'.
«
»
18:40 Backroad Truckers
Big Donny houdt Junior goed in de gaten tijdens een veenderij die hun vloot sleepwagens dreigt op te slokken; Dave neemt Angela mee naar een lastige klus die hem eindelijk winst kan opleveren.
«
»
19:35 Border Security: America's Front Line
Op de luchthaven van Chicago ontdekken ambtenaren medicijnen die als gevaarlijk zijn geclassificeerd. In Michigan, vertelt een Canadese architect een verhaal dat niet echt geloofwaardig klinkt. Wandelaars komen in de problemen.
«
»
20:05 Border Security: America's Front Line
Agenten zijn op zoek naar een voortvluchtige in de staat Washington. Een röntgenfoto toont verontrustende afwijkingen in Port Huron. Een jonge reiziger protesteert tijdens een bagagecontrole op JFK Airport.
«
»
20:35 A Clockwork Orange
Alex en zijn bende genieten van buitensporig geweld. Alex wordt gevangen gezet en ondergaat een experimentele therapie om hem weer geschikt te maken om deel te nemen aan de samenleving.
«
»
23:15 Kitchen Commando
Chef Rush helpt de eigenaar van het restaurant Dos Gringos die totaal overweldigd is.
«
»
00:25 Scorpion
Na een zware aardbeving in Los Angeles moet team Scorpion een geknelde gasleiding herstellen om een grote ontploffing te voorkomen.
«
»
01:25 Hawaii Five-0
Junior en Adam springen in de bres voor McGarrett na een bankoverval. Verder wordt Adam gedwongen om een leeg huis, zonder Kono, te bezoeken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers