TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 The Foreigner
Quan, een oud-commando, besluit het recht in eigen handen te nemen wanneer zijn dochter sterft bij een politieke terreuraanslag. Zijn zoektocht leidt hem naar oud-IRA-kopstuk Liam Hennessy.
«
»
03:10 Two and a Half Men
Walden probeert een einde te maken aan zijn gevoelens voor Bridget, door zich opnieuw op de datingmarkt te storten. Ondertussen probeert Alan een oplossing te vinden voor zijn financiële problemen.
«
»
03:30 Two and a Half Men
Walden probeert een nieuwe stap binnen zijn relatie met Zoey te zetten. Maar de verschijning van Bridget bemoeilijkt deze plannen.
«
»
03:50 Two and a Half Men
De moeder van Walden komt, zonder aankondiging, op bezoek bij de mannen. Ze vertelt een geheim over haar zoon waar zelfs Alan stomverbaasd over is.
«
»
04:10 Two and a Half Men
Wanneer Bridget en Waldens moeder, Robin, het bedrijf van Walden proberen over te nemen, schakelt Walden de hulp van Alan in.
«
»
04:30 Two and a Half Men
Zoey probeert Walden ervan te overtuigen dat Walden zijn weelderige haren zou moeten knippen. In de tussentijd lijken Alen en Lyndsey, opnieuw, naar elkaar toe te groeien.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Two and a Half Men
Walden vindt dat Zoey zich iets vrijer zou mogen voelen in de slaapkamer. Berta denkt dat een paar hapjes van een spacecake misschien kunnen helpen.
«
»
08:55 Two and a Half Men
Een enorme storm verstoort de plannen van Alan en Walden op Valentijnsdag. Ze komen vast te zitten in het strandhuis, dit zorgt voor rivaliteit tussen Zoey en Lyndsey.
«
»
09:20 Kitchen Commando
In Washington D.C. bezoekt Chef Rush een Jamaicaans restaurant, dat betere tijden heeft gekend. Hij probeert de zaak nieuw leven in te blazen zodat de eigenaren weer met trots hun werk kunnen doen.
«
»
10:00 Hawaii Five-0
Als het systeem van het politiekorps wordt gehackt, komt een vertrouwelijke informant van het Fivo-0 team in gevaar. Het team roept de hulp in van een onlangs gevangen genomen hacker om de zaak op te lossen.
«
»
10:40 Sydney Harbour Force
Verpleegkundigen proberen een zwaar gewonde bemanningslid van een varende olietanker te redden. Ondertussen is een sleepboot op een missie op werelds grootste kroonluchter te bezorgen.
«
»
11:25 Bar Rescue
Jon probeert een voormalig ingenieur en zijn staf te leren hoe ze hun nachtclub goed moeten runnen.
«
»
12:15 Pawn Stars: Best Of
Lady luck ontmoeten en oog in oog komen te staan met een aantal voorstellen met een hoge inzet.
«
»
13:10 Backroad Truckers
Dale moet zijn verleden onder ogen zien in een wanhopige poging zijn falende bedrijf in leven te houden. Dave komt in de problemen en is met een zware lading op een zijweggetje gestrand.
«
»
14:00 Sydney Harbour Force
Het grootste oorlogsschip van de Australische marine heeft enorme problemen met de motor. De bemanning moet zijn best doen om deze te fiksen. Een jong meisje is in levensgevaar na een incident met een rog.
«
»
15:00 Hawaii Five-0
Als het systeem van het politiekorps wordt gehackt, komt een vertrouwelijke informant van het Fivo-0 team in gevaar. Het team roept de hulp in van een onlangs gevangen genomen hacker om de zaak op te lossen.
«
»
15:55 World's Most Dangerous Prisoners
Tyler Davis Bingham begon als een kleine crimineel maar werd uiteindelijk leider van de criminele bende de Aryan Brotherhood. Wanneer hij betrokken raakt bij een gevecht, zijn er zelden overlevenden.
«
»
16:55 Bar Rescue
Jon Taffer begint aan een rondreis langs de slechtste horecazaken van Amerika. Slechte drankjes, wild personeel en dronken eigenaren bemoeilijken Jon en zijn experts terwijl ze falende bedrijven een laatste kans willen geven op succes.
«
»
17:50 Pawn Stars: Best Of
De jongens krijgen de bijzondere kans om zeldzame Western-verzamelingen te kopen.
«
»
18:40 Backroad Truckers
Een netwerk van zijwegen die zich over West-Canada uitstrekt vormt de thuisbasis voor verschillende kleine, onafhankelijke vrachtwagenchauffeurs die alles, waar dan ook en op elk moment kunnen vervoeren.
«
»
19:35 Border Security: America's Front Line
In New York draagt een reiziger een verdacht verleden met zich mee. Een moeder en zoon worden aangehouden vanwege fraude in Detroit. Een stel hockeyfanaten wordt teruggeroepen wegens wangedrag.
«
»
20:05 Border Security: America's Front Line
Op JFK Airport wordt mogelijk intern gesmokkeld. Twee vrienden worden gescheiden door een verkeerde afslag. Twee Duitse toeristen bij de Peace Arch in Washington hebben veel op hun bordje.
«
»
20:35 The Winter King
Derfel en Owain vertrekken om belastingen te innen, maar uiteindelijk overvallen ze een mijn. Nimue voelt zich verraden door Merlijn. Arthur bezoekt samen met Morgan zijn ouderlijk huis en doet een verrassende ontdekking.
«
»
21:40 The Winter King
Nimue neemt haar lot in eigen handen. Tristan arriveert in Caer Cadarn en eist vergelding voor de inval in de mijn. Onder het toeziend oog van Gorfydd heeft Arthur geen andere keus dan in te grijpen en staat hij voor een vreselijke beslissing.
«
»
22:50 The Winter King
Arthur biedt aan dat hij als blijk van vertrouwen met de dochter van Gorfydd, Ceinwyn, trouwt. Hij en Derfel reizen samen met Gundleus en Gorfydd naar Powys. Arthur ontmoet een fascinerende en verleidelijke figuur.
«
»
00:00 Scorpion
Sylvester komt oog in oog te staan met zijn vader, een voormalig generaal. Hij vraag Team Scorpion om hulp, omdat hij gelooft dat een dictator in Afrika van plan is een dodelijk wapen te gebruiken.
«
»
01:00 Hawaii Five-0
Het team onderzoekt een serie moorden die nauw verwant lijken te zijn aan bekende Hawaiiaanse volksverhalen. Ondertussen gaat Grover op bezoek bij een man die op het punt staat om geëxecuteerd te worden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers