TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Timmy tijd
Finlay brengt zijn uurwerkrobot naar de crèche. De twee maken een kartonnen robotkostuum voor Timmy, maar Timmy gaat uiteindelijk te ver.
«
»
05:35 Bumba
Babilu blijft huilen. Bumba geeft hem dingen, maar niks helpt totdat hij een dekentje krijgt.
«
»
05:40 Olly, het kleine witte busje
Jethro is verdrietig, omdat hij te oud en te traag is om nog een goede voetballer te kunnen worden. Olly organiseert een voetbaltoernooi om hem op te vrolijken.
«
»
05:45 Ziggy en de Zootram
Ziggy vergeet in zijn enthousiasme de tram op de handrem te zetten. Wanneer de tram in een moeras neerstort moeten de dieren er alles aan doen om hem eruit te halen.
«
»
05:57 Babar en de belevenissen van Badou
Badou heeft geen zin meer in al zijn Prinselijke lessen en wil graag mee op avontuur met Hippoheld. Dat mag en hij leert er heel veel, maar wat hij vooral leert is dat als je een echte avonturier wil zijn, je nooit moet stoppen met leren.
«
»
06:08 Vos en Haas
Rock probeert het portret van Pimpin te schilderen; gefrustreerd gooit hij zijn essays die de wind waait naar de bewoners van het bos. Ze zijn ervan overtuigd dat de vreemde tekeningen een schatkaart voorstellen. De schattenjacht is begonnen.
«
»
06:19 Noddy, de detective
Noddy moet de groentenregen in Speelgoedland onderzoeken, en snel.
«
»
06:31 Peppa Pig
Meneer Stier bouwt een gloednieuw clubhuis op de speelplaats van de kinderen. Peppa en haar vrienden zijn dolenthousiast.
«
»
06:36 Peppa Pig
Peppa en haar vriendjes zijn in hun clubhuis. Ze besluiten een detectiveclub te beginnen.
«
»
06:41 Splat & Seymour
Splat en Seymour kijken vol verlangen naar de prachtige nieuwe fiets van Bern. Die van Splat is daarbij vergeleken een gammel krijgertje, de oude van Bern. Wanneer ze de kans krijgen om de fiets stiekem te lenen, belanden ze in een lastige situatie.
«
»
06:52 Lucas de spin
Wanneer Lucas ontdekt dat een verwarmingsrooster warme lucht de woonkamer in blaast, overtuigt hij Bodhi ervan dat het huis echt ademt. Ze ontdekken dat het huis dingen kan laten zweven met zijn adem, zoals een veer en een esdoornblad.
«
»
07:00 Prinses Spiegelbelle
Spiegelbelle heeft toverschoenen aan waardoor ze de hele tijd danst. Luc treedt voor het eerst op met zijn band, Slickneck en niemand danst, maar dan komt Spiegelbelle en danst iedereen met haar mee.
«
»
07:21 Waffel de wonderhond
Jess en Simon besluiten dat Waffel mag blijven. Het gezin ontdekt dat Waffel via een gat in de kast op bezoek gaat bij George. Wanneer Simon gitaar speelt, doet Waffel mee met zijn bot.
«
»
07:32 Dropje
Dropje maakt mooie schaduwen in het donker en dan is 'donker' toch wel leuk.
«
»
07:39 WieKent: De boterhamshow
Een enerverende quiz voor kinderen vanaf zes jaar én hun ouders, waarin teruggekeken wordt op De Boterhamshows van de week ervoor. In de quiz gaat het om de vraag wie van de drie kandidaten De Boterhamshow het beste kent.
«
»
08:00 Zappelin Brigade
Robin de roodborst neemt je mee naar het Zappelin Brigade feest waar we de vogels helpen. We testen vogelkennis, duiken in een sprookje, knutselen en dansen. We sluiten het feest af met een optreden.
«
»
08:17 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
08:25 Studio Snugger
Met de onderwerpen: Roze lucht, Vliegformatie, Knikkerbeveiliging, Kauwgomschoen, Egel-wc-Borstel en Champagne.
«
»
08:41 Zappsport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied. We volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
09:01 Oorlogsgeheimen
1943. Tuur en Lambert zijn elkaars beste vrienden. Er verschijnt echter een nieuw meisje in de klas die aan Tuur een geheim vertelt, maar niet aan Lambert. Langzaam maar zeker ontstaan hierdoor scheuren in hun vriendschap.
«
»
10:29 Groep 8 aan de macht
Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Utrecht, midden in het groenste gebied van de randstad. De uitgelezen plek om aan de slag te gaan voor een belangrijke diersoort: de bijen. Groep 8 timmert zonder enige kennis een bijenhotel in elkaar.
«
»
10:49 Groep 8 aan de macht
Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Zuid-Holland, waar ze te horen krijgen dat er heel veel zwerfafval ligt. Groep 8 steekt niet alleen de handen uit de mouwen om de wijk schoon te maken, maar gaan er ook voor zorgen dat het zo blijft.
«
»
11:10 Groep 8 aan de macht
Groep 8 uit Utrecht werkt zich samen met Emma en Sahil in het zweet om Nederland weer aan het bewegen te krijgen en zoveel mogelijk collectieve calorieën te verbranden.
«
»
11:31 Snap Shot
TikTok en Instagram barsten van de copycats. Hoe kan je nog opvallen? Jan Dirk bekijkt of het nog mogelijk is om origineel te zijn. Hij gaat langs bij een TikTok-juf en heeft een afspraak in Het Witte Huis met een fotograaf.
«
»
11:47 Venny & De Bims
De 14-jarige Venny verhuist plotseling met haar moeder en zus naar de Bijlmer, ook wel bekend als 'de Bims'. Het aanpassen aan de nieuwe omgeving blijkt een uitdaging voor Venny, vooral omdat het niet haar eigen idee was om te verhuizen.
«
»
11:58 Venny & De Bims
Venny heeft enorme heimwee terug naar Houten. Cyra komt met een briljant idee hoe Venny ervoor kan zorgen dat haar moeder terug wil verhuizen naar Houten. Venny is naar de Bijlmer verhuisd met haar moeder en zus. Dat vindt ze alles behalve fijn...
«
»
12:10 Venny & De Bims
Venny leert een nieuwe groep kennen: de BIMS246, alhoewel iedereen aardig lijkt te doen, is Evi dat niet... En waarom doet Delano zo mysterieus over een meisje?
«
»
12:22 Venny & De Bims
Weer heeft Venny een nieuw plan gemaakt met Cyra. Ze moet ervoor zorgen dat ze regels breekt en betrapt wordt, zodat haar moeder inziet dat de verhuizing naar de Bims een slechte invloed op haar heeft.
«
»
12:35 Venny & De Bims
Venny krijgt te maken met een gigantisch boze moeder, maar ook met Evi, die plots aardig tegen haar doet. Waarom is dat? Is dat nep? Of is ze misschien best chill?
«
»
12:47 Venny & De Bims
Er is ruzie tussen Venny, Cyra en Evi. Gaat alles dan mis in het leven van Venny? Gelukkig komt Delano met een nieuwtje, maar of Venny daar nu blij mee is.
«
»
12:56 Venny & De Bims
Venny krijgt eventjes keihard de waarheid te horen van Evi, waardoor ze goed moet nadenken over wat ze wil. En hoe maak je beslissingen: met je hart of met je hoofd?
«
»
13:06 Venny & De Bims
Venny probeert haar nieuwe vrienden te overtuigen om haar te helpen, als ze dat nog willen.
«
»
13:16 Venny & De Bims
Het is zover: Venny moet terug naar Houten. Haar tijd in Amsterdam is voorbij, dus moet ze afscheid nemen van iedereen. Of toch niet?
«
»
13:26 Venny & De Bims
Venny loopt weg van huis, maar beseft dat dit ook geen oplossing is. Ze komt met een plan om haar moeder te confronteren.
«
»
13:38 Alles flex
Anne en Naomi willen allebei hun relaties verbreken, maar durven dat niet. Ze komen tot een deal: ze maken het voor elkaar uit. Anne dumpt Roderick voor Naomi en Naomi dumpt Pinar voor Anne.
«
»
13:54 De Eindmusical
In een vakantiehuis studeert een groep acht hun eindmusical in. Ze krijgen daarbij hulp van professionals, een musicalexpert, een regisseur en een zangcoach. De klas leert elkaar kennen en thema's als verliefdheid, pesten en heimwee komen langs.
«
»
14:11 Theodosia
Als Theo een raar geluid hoort, hoopt ze dat dit haar dichter bij het Oog van Horus zal brengen.
«
»
14:36 Bon Dia Brugklas! weekoverzicht
Weekoverzicht van het programma 'Bon Dia Brugklas!'.
«
»
15:28 Hitler heeft mijn roze konijn gestolen
Het is 1933 wanneer het gezin van de negenjarige Anna gedwongen wordt Berlijn te ontvluchten. Anna moet alles achterlaten, inclusief haar geliefde roze knuffelkonijn. Vanaf nu is ze een vluchteling, die nieuwe talen leert en nieuwe vrienden maakt.
«
»
17:18 In Freudesnaam
Tim droomt van dure merkschoenen om erbij te horen. Hij klopt aan bij de vertrouwenspersoon voor een antwoord op de vraag hoe je tóch gezien wordt zonder dure sneakers.
«
»
17:31 Enkeltje Verweggistan
De elfjarige Bo en haar kleinere zusje Pip verhuizen met hun ouders naar een klein wintersportdorpje in Oostenrijk. Daar kunnen ze iedere dag skiën, maar ze missen opa en oma steeds meer.
«
»
17:55 Reis naar je roots
De groep blijft een nacht in de jungle, diep in het binnenland van Suriname. Hier wonen wilde dieren zoals kaaimannen, de luiaard en zelfs jaguars. Maar het zijn vooral de grote insecten en spinnen die voor onrust zorgen op de slaapplaats.
«
»
18:16 Rachel valt binnen
Hoe link je een mes aan een moord? Rachel onderzoekt bij het NFI verschillende messen uit de messendatabank en een mes dat is gevonden bij een plaats delict. En ze kijkt mee met de controle op verstekelingen in de vrachtwagens.
«
»
18:36 Welkom in de jaren 20 en 30
De Amerikaanse vliegpionier Charles Lindbergh (1902-1974) is de hoofdgast. Hij vertelt onder meer over zijn vliegreis van New York naar Parijs.
«
»
19:01 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:22 Hoofdzaken
Feliene haalt herinneringen op aan haar opa. Levi vertelt waaraan hij zich soms stoort tijdens repetities en Evan moet nog even bedenken waar zijn eigen rapliedjes over zullen gaan.
«
»
19:44 3 Op Reis
Dzifa vervolgt haar lange reis door Azië. Vanuit Thailand reist ze per trein naar buurland Cambodja. Na een stop in de afgelegen regio Banteay Chhmar, waar toerisme nog in de kinderschoenen staat, reist ze verder naar Siem Raep.
«
»
20:19 ABBA: Against the Odds
Het Eurovisie Songfestival werd vijftig jaar geleden gewonnen door een Zweedse band waar de wereld nog veel van zou horen: ABBA. Deze nieuwe documentaire over de band bestrijkt vooral de periode tussen de albums Waterloo en Super Trouper.
«
»
21:57 Draadstaal
In dit satirische sketchprogramma met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn er naast vele nieuwe personages en een verse lading bijzondere First Dates natuurlijk ook moderne klassiekers te zien.
«
»
22:32 NOS Bevrijdingsfestivals 2024
Rechtstreeks verslag vanaf het Bevrijdingsfestival in Roermond.
«
»
23:11 Even tot hier
Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.
«
»
00:10 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»
01:12 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers