TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Hailey Dean Mysteries: A Prescription for Murder
Psycholoog en voormalig aanklager Hailey Dean helpt rechercheur Garland Fincher bij het onderzoeken van een reeks moorden in het Atlanta Memorial Hospital. Finchers vriendin, Dr. Meghan Phillips, wordt genoemd als verdachte van de eerste misdaad.
«
»
10:45 Hailey Dean Mysteries: Killer Sentence
Hailey Dean weet dat officier van justitie Paulina D'Orazio onschuldig is aan de moord op een man die ze ooit achter de tralies heeft gezet en dat ze alles moet doen wat ze kan om dit te bewijzen, ondanks het toenemende bewijsmateriaal.
«
»
12:10 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In het historische centrum van Florence wemelt het van de grote en kleine oplichters. Kees en zijn team leggen hun praktijken bloot en confronteren hen hiermee.
«
»
13:00 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team openen de jacht op WhatsApp-fraudeurs in Nederland. Met de nieuwste technische snufjes lukt het om deze - voor de politie vrijwel ongrijpbare - criminelen op te sporen. Het resulteert in een spannend kat-en-muisspel.
«
»
13:40 Cold Case Files
In de jaren tachtig jaagde een seriemoordenaar op vrouwen in steden langs de Mississippi, tot de moorden stopten en onopgelost bleven. In 2006 begon een cold case-rechercheur onbewust punten met elkaar te verbinden die de zaak zouden oplossen.
«
»
14:25 Cold Case Files
In de buurt van de hangende boom wordt eind 1983 het verminkte lichaam van Timothy Coggins gevonden. Het onderzoek wordt gedwarsboomd en de zaak loopt meer dan 30 jaar vast, totdat een nieuwe sheriff zweert de moordenaars te pakken.
«
»
15:10 Cold Case Files
Als onderwijzeres Christy Mirack in 1992 in haar appartement vermoord wordt aangetroffen, is er geen gebrek aan verdachten. Maar deze personen worden n voor n uitgesloten en uiteindelijk wordt het een cold case, tot 26 jaar later.
«
»
16:00 Cold Case Files
Als Sherry Leighty in 1999 vermist raakt, vraagt haar familie zich af hoe ze spoorloos kan verdwijnen. Een decennium later lanceert Sherry's zus een social media-campagne om haar mysterieuze verdwijning op te lossen.
«
»
16:45 Forensic Files II
Een alleenstaande moeder verdwijnt zonder enig spoor. Rechercheurs weten dat er opzet in het spel is wanneer haar lichaam op een ongewone plek wordt teruggevonden. Autoriteiten richten hun onderzoek vervolgens op alle mannen in haar leven.
«
»
17:10 Forensic Files II
Een twintigjarige vrouw vertrekt op haar fiets en keert nooit meer terug. Haar lichaam wordt met schotwonden een paar kilometer van haar huis teruggevonden. Er gaan jaren voorbij zonder enige aanwijzingen, totdat nieuwe technologie de zaak oplost.
«
»
17:30 Forensic Files II
Een luitenant bij de marine wordt vermoord terwijl hij op zee is; arsenicumvergiftiging is de doodsoorzaak. Onderzoekers ontdekken dat hij veel vijanden heeft gehad, maar het duurt jaren voordat ze weten wat er met hem gebeurd is.
«
»
17:55 Forensic Files II
Een gebouwbeheerder vindt het ontzielde en levenloze lichaam van een jonge vrouw in de badkuip. Wanneer hij ondervraagd wordt, liegt een ex-gevangene die beneden woont tegen de politie. Maar de leugens alleen vormen geen bewijs tegen hem..
«
»
18:15 Forensic Files II
Een zwaar gewonde vrouw kruipt om 911 te kunnen bellen. Haar man is een verdachte, maar hij heeft een waterdicht alibi voor tijdens de moord. De forensische wetenschap van ballistiek trekt echter een direct verband tussen de moord en de man.
«
»
18:40 Forensic Files II
De laatste momenten van het slachtoffer zijn vastgelegd op film. Het plaats delict lijkt een roofmoord te zijn geweest. Er worden echter sms'jes gevonden die wijzen naar een potentile verdachte: een gedumpte minnaar.
«
»
19:00 Forensic Files II
Een religieuze vrouw wordt doodgeschoten in de buitenwijken van Michigan. Een bewakingsvideo onthult dat een drietal moordenaars verantwoordelijk is. Uiteindelijk krijgen de rechercheurs een doorbraak in de vorm van een handgeschreven briefje.
«
»
19:20 Forensic Files II
In 1990 worden drie sekswerkers vermoord. Een seriemoordenaar heeft rondgelopen en de rechercheurs hebben weinig aanwijzingen gevonden. Meer dan twintig jaar later is er een doorbraak in de zaak en wordt er eindelijk een arrestatie verricht.
«
»
19:45 Forensic Files II
Hij is een zedendelinquent en een moordenaar die aanvalt in een angstaanjagende woede. Hij is er jarenlang in geslaagd om te ontkomen aan arrestatie, maar hij laat bewijs achter. Rechercheurs zijn vastbesloten om hem op te pakken.
«
»
20:05 Forensic Files II
Een dokter overlijdt in een brand. Het wordt onderzocht en leidt naar de zoon van een zuster.
«
»
20:30 Picture Perfect Mysteries
Er klinkt een schot terwijl huwelijksfotograaf Allie Adams foto's maakt van de eerste dans van een bruid en bruidegom. De bruidegom valt dood neer. Allie raakt betrokken in het onderzoek.
«
»
22:00 Picture Perfect Mysteries
Het onderzoek van Allie en Sam naar een gestolen ketting leidt tot gevaar en een onverwachte dood.
«
»
23:25 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
De al twee jaar durende jacht op de bitcoinbende neemt een spectaculaire wending. Kees neemt de dader, die hij afgelopen voorjaar ontmaskerde, voor een week in dienst om te solliciteren bij een van de vele foute beleggingskantoren op Cyprus.
«
»
00:15 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Samen met een gedupeerde die 230.000 euro verloor aan de handel in nepaandelen, gaat Kees op jacht naar de daders. Via het oude Oostblok volgen ze het spoor naar Malta, waarna een confrontatie volgt met de oplichters.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers