TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Hudson & Rex
Het levenloze lichaam van een scubaduiker spoelt aan, met zijn zuurstoftoevoer doorgesneden. Charlie duikt in de Atlantische Oceaan en gaat op zoek naar het mysterie achter de dood van de duiker.
«
»
03:00 Flip This House
Angie stort zich op de renovatie van een huis in een begeerd gebied in Oost-Atlanta, maar stadsinspecteurs proberen het project te vertragen terwijl ze het ene probleem na het andere ontdekken. Het baart haar partners zorgen en de uitgaven stijgen.
«
»
03:45 Flip This House
Armando probeert te redden wat er te redden valt nadat een beginnende investeerder een klassieke beginnersfout maakte: als groentje betaalde hij op voorhand en hij bleef achter met een halfgesloopt huis nadat de vorige eigenaar.
«
»
04:30 Shark Tank
Bodybuilders uit Texas hebben een fitnesskledinglijn speciaal voor vrouwen ontwikkeld. Een wetenschapper en surfer uit HawaÔ presenteert zijn zelf-uitgevonden reddingssignaal. Ondernemers uit Ohio tonen een unieke watervaste rugzak.
«
»
05:15 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 Shipping Wars
Molly en Russell ontdekken dat de 'magie van de film' een illusie is als ze een iconische auto moeten vervoeren voor een premiŤre. Doug merkt dat de naam 'Lazy River' bij een waterpark onterecht is.
«
»
06:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:40 American Pickers
Frank en Mike reizen door New England op zoek naar schatten van Maine tot Massachusetts. Ze kiezen een oud herenhuis om te onderzoeken in Newport, Rhode Island.
«
»
07:35 American Pickers
Mike en Frank gaan samen op zoek naar bijzondere objecten die iets te maken hadden met cruciale momenten uit de Amerikaanse geschiedenis.
«
»
08:25 American Pickers
Mike en Frank spelen een kansspelletje en kopen items die veel geld zouden kunnen opleveren, of hen juist behoorlijk wat zou kunnen kosten.
«
»
09:20 Shark Tank
Een jonge ondernemer presenteert een skateboard dat in kluisjes en rugzakken past. Een ondernemer uit San Francisco beweert dat haar meditatie-app stress in de wereld kan verminderen.
«
»
10:20 Shark Tank
Twee ondernemers presenteren een manier om koffie beter te laten smaken. Een energieke moeder uit Washington heeft een product waarmee kinderen het borstelen van hun haar leuker zullen vinden.
«
»
11:15 Shark Tank
Chris Gronkowski en zijn broer Rob, die footballspeler is, komen met een thermosfles. Een jongen van zeventien heeft een instrument tegen voetpijn. Een man heeft iets bedacht om spullen veilig op te bergen.
«
»
12:05 Shark Tank
Een grafisch ontwerper en advocaat uit Washington hebben iets bedacht om verhalen voor kinderen magischer te maken. Een vader uit Brooklyn heeft een lijn multifucntionele vaderschapskleding ontwikkeld.
«
»
13:05 Storage Wars
De kopers reizen af naar Moreno Valley in CaliforniŽ, waar Darrell volgens de regels probeert te spelen. Rene en Casey zijn in de wolken na aankoop van de perfecte voorraad voor hun winkel. Jarrod vindt eindelijk een zogenaamd echte Rolex.
«
»
13:30 Storage Wars
De kopers keren terug naar Costa Mesa, CaliforniŽ, waar Ivy besluit om all-in te gaan. Darrell ontdekt tot zijn plezier een aantal Super Mario-memorabilia. Barry neemt een grote gok. Jarrod en Brandi worden eigenaren van een mogelijk kostbaar object.
«
»
14:00 Storage Wars
De bieders reizen naar San Jacinto in CaliforniŽ, waar de selectieve Darrell en Brandon een muzikale aankoop doen. Brandi en Jarrod moeten samenwerken met Barry om winst te kunnen maken. Nabila probeert haar territorium uit te breiden.
«
»
14:25 Storage Wars
De bieders jagen op koopjes in Inglewood, CaliforniŽ. Een ambitieuze Barry arriveert zelfverzekerd op zijn motor. Jarrod en Brandi hopen de nieuwe kopers te misleiden. Ivy neemt een grote gok bij een opslagruimte. Herb en Mike vinden iets bijzonders.
«
»
14:55 Storage Wars
De kopers bezoeken de thuisbasis van Barry in Burbank, CaliforniŽ. Zowel Barry, Brandi en Jarrod lopen een volgepakte opslagruimte mis door een moedige nieuwe koper. Herb en Mike hopen een verachtelijke concurrent te verpletteren.
«
»
15:20 Below Deck
Camille's gebrek aan arbeidsethos zit de hele crew dwars. Ross moet kiezen tussen Alissa en Katie en besluit dat hij zijn cake wil hebben en die ook wil opeten. Romantiek bloeit met Ben en Camille.
«
»
16:15 Below Deck
Kapitein Lee's blessure dwingt hem St. David te verlaten en het team probeert hun beste beentje voor te zetten voor de nieuwe kapitein.
«
»
17:10 Below Deck
Kapitein Sandy speelt scheidsrechter in de toenemende spanning tussen Alissa en Camille. Camille klaagt bij kapitein Sandy dat ze te veel kanten op wordt getrokken. Fraser confronteert Camille met het feit dat hij hem te boven gaat.
«
»
18:10 Below Deck
Camille neemt kapitein Sandy's waarschuwing serieus terwijl ze haar nieuwe rol aangaat.
«
»
19:05 Below Deck
Drama tussen Camille en Alissa bereikt een breekpunt. Kapitein Sandy wordt gedwongen in te grijpen. Bollywood-dansende groep gasten drinkt en feest. Rachels gerechten zijn wisselvallig en haar trage timing laat de gasten hongerig achter.
«
»
20:00 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt de moord op een marinekapitein die op zoek was naar een kostbare 200 jaar oude fleur de lis. De man is gedood tijdens het jaarlijkse piratenfestival van Louisiana.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
Pride, Sebastian en Tammy reizen naar Zuid-Amerika, nadat Pride door een voormalige collega is gevraagd te helpen bij een geclassificeerde operatie.
«
»
21:50 Nancy Drew
Nancy en Ace verstoren Nicks date met Jade. Door hun gedrag vraagt Jade zich af of Nick iets van plan is. Carson en George helpen Bess met het voorbereiding van haar verklaring.
«
»
22:45 Nancy Drew
Nancy stuurt de Crew een berichtje om meteen naar The Claw te komen. De vader van Ace opent het gesprek over Nancy. Carson en Nancy maken plannen om de sterfdag van haar moeder te herdenken.
«
»
23:35 Hudson & Rex
Als een rijke socialite bijna wordt vergiftigd, stort het team zich op een gevaarlijk onderzoek dat Charlie, Rex en zelfs Jesse in gevaar brengt. In een complxe zoektocht naar de dader komen verschillende verdachten in beeld.
«
»
00:30 Hudson & Rex
Een jonge vrouw wordt ontvoerd op de plek waar haar vriend twee jaar eerder is vermoord. In een race tegen de klok sporen Charlie en Rex de verdachten van het oorspronkelijke onderzoek op.
«
»
01:25 Hudson & Rex
Rex is een verdachte nadat zijn DNA is aangetroffen op de plek waar Donovans informant is vermoord.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers