TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 De Smaaktoerist
België en Bier. Het is een geslaagd huwelijk. Smaaktoerist Jeroen de Pauw bezoekt een microbrouwerij in de Ardennen. Maar ook op kaas en rundvlees mogen de Belgen trots zijn. Ter ere daarvan maakt Jeroen een bangelijke burger.
«
»
09:10 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke zeetong meunière.
«
»
09:35 The Simpsons
Lisa noemt haar juf, mevrouw Hoover, een knol en weigert zich te verontschuldigen. Maar dan ontdekt ze een persoonlijk probleem van mevrouw Hoover.
«
»
09:55 The Simpsons
Het is hartje zomer in Springfield wanneer een televisiezender naar de stad verhuist om een kerstfilm op te nemen. Ondertussen wordt Skinner verliefd.
«
»
10:20 The Simpsons
Comic Book Guy en zijn vrouw Kumiko overwegen kinderen te krijgen na een bezoek aan de Simpsons. Ondertussen wordt duidelijk dat zijn eigen jeugd vrij onconventioneel was.
«
»
10:40 The Simpsons
Bart vindt het dagboek van zijn oude leraar en ontdekt een verrassend geheim dat van grote invloed is op zijn leven. Maar dan ontdekt Lisa een nog grotere verrassing.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Mijn tuin
De beste tips en tricks voor het onderhouden van je tuin. Alles komt aan bod: van het opgeruimd houden van je tuinhuisje tot aan het kweken van je eigen moestuin.
«
»
12:15 Tooldokter
Met weinig werk kan een hippe tuinbank in elkaar gezet worden. De tooldokter toont hoe het moet en demonstreert meteen ook nog even de verschillende verbindingstechnieken.
«
»
12:35 Simple diy
Verschillende makkelijk toe te passen DIY-tips om je interieur op te fleuren.
«
»
12:50 Het zelfbouwhuis
Er wordt eerst een plan opgesteld voor de belichting van het huis en daarna worden de elektrische leidingen geplaatst. De domotica wordt geïnstalleerd door middel van een zelfbouwpakket.
«
»
13:10 Will & Grace
Will is jarig en wil een rustig etentje met zijn twee beste vrienden, Grace en Jack. Als Jack en Grace hun gedeelde kunstschaatsliefde ontdekken, verrassen ze Will met kaartjes voor Champions on Ice.
«
»
13:30 Will & Grace
Will neemt een schoonmaakster aan om zijn ontwerpende huisgenoot Grace te redden van de creatieve chaos waar hun appartement onder bedolven raakt, en in de voorbereiding op een wedstrijd raakt Grace afhankelijk van haar hulp.
«
»
13:55 NJAM! ZOEKT FOODIE!
Njam! gaat op zoek naar gepassioneerde foodies, kokende influencers en hobbykoks die niet cameraschuw zijn. Koken op sterrenniveau is geen vereiste, maar lekkere en haalbare all-round gerechten bedenken en deze op vlotte wijze presenteren is dat wel.
«
»
14:20 Njamma Mia!
Peppe bevindt zich in de teen van de laars, in Calabrië. Da's een schoon stukje ongerepte natuur en chef Peppe bereidt rigatoni met aubergines, de specialiteit van de regio. En ook de wijn vandaag is op en top Calabrië.
«
»
14:40 Toasted on wheels!
De foodtruck van Dominique en Dagny verkoopt nacho's en scones met haring bij het Antwerpse MAS.
«
»
15:00 Man With a Plan
Adam en Andi verkeren in een lichte shock wanneer ze Jen, de vrouw van Lowell, eindelijk ontmoeten. Dit is niet wat ze verwacht hadden.
«
»
15:25 Man With a Plan
Adam overtuigt zijn vader eindelijk om naar de huisarts te gaan, hierdoor leert hij een aantal dingen die zijn vader eigenlijk geheim wil houden.
«
»
15:50 Man With a Plan
Adam en Don ontdekken een slinkse manier om de schuld te ontlopen, en zo uit de problemen te blijven bij hun vrouwen.
«
»
16:15 Two and a Half Men
Alan en Lyndsey zijn vastberaden om hun relatie, met wat meer pit in bed, een nieuw leven in te blazen. Het boek `50 Shades of Grey' bracht Alan alvast op ideeën.
«
»
16:35 Two and a Half Men
Walden krijgt bezoek van de knappe Missi, de dochter van één van zijn vrienden. Walden en Alan zijn blij met haar aanwezigheid, maar Walden maakt zich zorgen over zijn leeftijd. Dat wordt nog erger wanneer de zoon van Alan een bezoek aflegt.
«
»
17:00 Two and a Half Men
Walden besluit dat het tijd is om opnieuw te daten. Lyndsey heeft wel wat geïnteresseerde, maar na een aantal mislukte dates blijkt dit niet zo'n goed idee. Pas wanneer Walden Rose, de ex van Charlie, ontmoet, komt er schot in de zaak.
«
»
17:20 Two and a Half Men
Walden is zo gelukkig met zijn nieuwe liefde Rose dat hij haar vraagt om bij hem in Malibu House in te trekken. Alan is niet bepaald gelukkig om dat te horen. Waldens ex Zoey neemt contact met hem op en wil hem terug.
«
»
17:45 Two and a Half Men
Walden is moe van alle problemen rondom een relatie. Daarom huurt hij een actrice in om zijn vriendin te spelen. Ondertussen plannen Jake en Missi een afspraak bij het strandhuis.
«
»
18:10 Don't Worry, Be Happy
Niet voor iedereen is the sky the limit, niet iedereen heeft het breed. Deze levenskunstenaars leven heel zuinig, maar toch voelen ze zich de koning te rijk. Het leven is mooi, als je het maar wil zien. Maar hoe doe je dat zonder veel geld?
«
»
19:20 Blind gekocht
Niels en Seppe hebben een duidelijk doel voor ogen: een ruime woning met kinderkamers en een toneelruimte. Maar Kinga slaat hun toneeldroom meteen aan diggelen. Balder en Heleen zijn niet bepaald enthousisast bij het zien van hun nieuwe woning.
«
»
20:25 Junior Bake Off Vlaanderen
Het is de halve finale en vier jonge bakkers strijden voor een plekje in de finale. Het licht gaat uit vandaag, want het thema is glow in the dark. De bakkers tasten volledig in het duister. Welke 3 bakkers gaan naar de finale?
«
»
21:15 Het Perfecte Plaatje
Voor de opdracht dierenfotografie krijgt elke fotograaf een schattige viervoeter voor zijn/haar lens. Ook krijgen ze de opdracht om een zelfportret te maken in de stijl van de jaren 50, en daar gaan sommige kandidaten wel héél erg ver voor.
«
»
22:25 Nonkels
Willy zet Luc onder druk om voor hem te spioneren bij Christian. Carine twijfelt aan de huwelijkstrouw van Luc en Innocent probeert te begrijpen waarom Safa de boot afhoudt. Willy probeert de schijn hoog te houden bij Delphine.
«
»
23:15 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
23:45 Achter de schermen
Bijgestaan door een kransje Bekende Vlamingen, bespreken Pieterjan Marchand en Jeff Bronder in hun eigenzinnige podcast elke week wat er gaande is achter de schermen van het Vlaamse medialandschap.
«
»
01:15 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
01:45 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers