TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:52 Sophie & Jeroen
Te gast: Jacco Janssen, Xander van der Wulp, Mona Keijzer, Arnon Grunberg en Mart Hoogkamer.
«
»
03:40 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
04:00 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Timmy tijd
Stripey trekt exact dezelfde kleding aan als Timmy zodat ze niet uit elkaar gehouden kunnen worden. Timmy is verrukt, maar Stripey blijkt toch minder op hem te lijken aangezien hij niet kan blaten en voetballen.
«
»
05:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:40 Olly, het kleine witte busje
De beroemde regisseur Brian Palmboom komt naar Stootstad om een film op te nemen. Olly krijgt een rol als de geheim agent Olivier Buskruit. De opnames mislukken steeds, waardoor de regisseur opstapt. Maar Bazza neemt het over.
«
»
05:45 Ziggy en de Zootram
Na het kijken van een griezelige film in de Tram-bioscoop besluiten Ziggy en zijn vrienden zelf een griezelfilm te maken.
«
»
05:57 Babar en de belevenissen van Badou
Als Badou zijn vader om nieuwe skeelers vraagt, zegt hij dat Badou zijn oude skeelers wel mag hebben. Dan komt hij tot de ontdekking dat hij altijd al op de oude skeelers van zijn vader rijdt.
«
»
06:08 Vos en Haas
Lola wordt ziek wakker en zit vol rode vlekken. Haar vrienden zorgen voor haar, maar dat maakt Bernard een beetje jaloers. Hij besluit een plan te bedenken om net zoveel aandacht te krijgen als Lola.
«
»
06:19 Charlie en Lola
Voor Charlie is het gemakkelijk om Lola te laten schrikken. Lola wil niets liever dan Charlie een keer laten schrikken, maar dat is lastiger dan gedacht.
«
»
06:30 Peppa Pig
Peppa helpt Henkie Hond met de make-over van zijn kamer met als thema piraten en zeemonsters.
«
»
06:35 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden zijn in de klas bij mevrouw Gazelle. De kinderen leren over het weer via een weerstation. Ze mogen vertellen welke soorten weer ze kennen en ze blikken terug op hun ervaringen.
«
»
06:40 Splat & Seymour
Seymour heeft een verrassing bedacht om te vieren dat hij een jaar geleden in Katstad is gekomen. Maar mama heeft andere plannen voor vanavond. Hm, Splat en Seymour zijn niet van plan om hun verrassing op te geven.
«
»
06:51 Lucas de spin
Arlo mist zijn moeder, dus Lucas geeft hem een belletje om te rinkelen als hij hulp nodig heeft.
«
»
06:58 Prinses Spiegelbelle
Ellen gaat met Luc naar de bieb waar een workshop verhalen vertellen wordt gehouden door Genevieve Brogan, de lievelingsschrijfster van Ellen. Wat Ellen echter niet wist is dat ze zelf ook een verhaal moet vertellen.
«
»
07:20 Casper en Emma
Casper wil graag een telefoon maar krijgt er pas een als hij 'droog achter de oren' is.
«
»
07:31 Samson en Marie
Samson en Marie spelen poppenkast. Marie imiteert Samson en laat zijn pop heel wat domme dingen zeggen. Marie moet er hard om lachen en ook Samson vindt het leuk. Maar dan mag Samson poppenkast spelen met het popje van Marie.
«
»
07:35 Dropje
Dropje ontmoet de dochter van de glazenwasser, die heel graag op vakantie wil. Samen maken ze een tent en echte regendruppels op het tentdoek. En dan is het net een 'echte' vakantie.
«
»
07:43 Jottum
In de tuin van de buurman speelt een meisje. Faye is nieuwsgierig, ze kent het meisje niet. Samen met Jottum gaat ze naar buiten. Ze wil met het meisje spelen.
«
»
07:49 De magische auto
Soy Kroon beleeft een mooi en spannend avontuur met de favoriete speelgoedauto van een kind. Ze stappen in de magische auto en op mysterieuze wijze belanden ze in de echte grotemensenversie van de lievelingsauto en begint het avontuur.
«
»
08:02 BabyBeestenBoel
We zien hoe dieren samenwerken.
«
»
08:11 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
08:20 Beestenbrigade special
Overal waar je gaat en staat zie je afval en stukjes plastic op de grond liggen. Vogels eten dat op of raken er in verstrikt. Tim en zijn brigade komen in actie en ruimen het plastic.
«
»
08:35 Zappsport The Battle
Nathan Rutjes en Nienke van Dijk strijden om de Zappsport-beker. De skateboarders nemen het op tegen de wakeboarders. Wie weet als eerst het parcour af te leggen en zigzagt de piste af binnen de snelste tijd?
«
»
08:52 Kinderen voor Kinderen Karaoke Show
Dzifa Kusenuh en Shaquille Lo Fo Sang zijn te gast. Het illustere duo van Natuur de Luxe gaat de strijd met elkaar aan in diverse challenges en zingt het nummer Gi-ga-groen in de karaoke booth.
«
»
09:03 Extreme karaoke
In de laatste kwartfinale worden de kandidaten beoordeeld door Emma Heesters. De zangskills van de kandidaten worden getest terwijl ze op een op hol geslagen stier zitten en ze elkaar letterlijk van de baan slaan.
«
»
09:20 Troublemakers
Therese en Vårin hebben beloofd alleen naar Kaspers boomhut te kijken, maar ze gaan naar binnen.
«
»
09:34 Freeks Jungle School
Veel mensen zijn bang voor vogelspinnen, ondanks dat ze ongevaarlijk zijn. Freek laat zien waarom hij juist dol is op deze fantastische dieren. En daarvoor heeft hij een bijzondere gast op bezoek.
«
»
09:44 Zapp Kids Top 20
K3 speelt de Most Likely Challenge, popgroep Flaire treedt op met 'Spannend' en Soline komt langs.
«
»
10:11 Koen Kampioen
De grootste voetballer is klein begonnen. Tijdens een training wordt er geld gestolen uit de kleedkamers. Koen krijgt de schuld. Hoe kan hij zijn onschuld bewijzen.
«
»
10:37 Zappsport Kantine
Het is de beurt aan Feyenoord om het Latjetrapseizoen af te sluiten. Theo en Gerda handelen in de nieuwste voetbalplaatjes en Nathan Rutjes reikt de Latjetrapschaal uit aan de winnaars van seizoen 2023-2024.
«
»
10:56 Back to the hype
Sommige hypes zijn kort, andere komen steeds terug. Elke generatie heeft zijn eigen favoriete speelgoed, idolen en mode. Denk aan flippo's of lavalamp. Een spel met twee teams van drie generaties.
«
»
11:26 Zapp Muziekfeest op het Plein
FOURCE, Diggy Dex, Sjaak, Kinderen voor Kinderen, Sterre Koning en Kenny B zingen hun grootste hits op het plein in Houten. Geniet van lekkere muziek en kijk backstage mee waar leuke challenges worden gespeeld door de artiesten.
«
»
11:57 Peperbollen
Onze vrienden komen een malafide kunsthandelaar op het spoor die 'de troon der Ashanti' verkoopt, een troon die al eeuwen wordt gebruikt door stamhoofden en die onlangs is gestolen uit Ghana.
«
»
12:25 Peperbollen
Iemand probeert de inzending van Tarun aan een wetenschapswedstrijd te saboteren. Is het Lisa, een deelneemster, of wil iemand van de organisatie munt slaan uit Taruns briljante uitvinding?
«
»
12:53 Peperbollen
De list die Karla bedenkt om onder haar wiskunde-examen uit te komen, loopt uit de hand en de jonge emigrant Parwes komt hierdoor in een kwaad daglicht te staan.
«
»
13:21 Peperbollen
Het water dat grenst aan de camping waar Tarun en zijn moeder en Hanna op vakantie zijn, blijkt zwaar vervuild te zijn. Is de campinghouder hier verantwoordelijk voor of zijn er andere krachten aan het werk?
«
»
13:49 Klaas Kan Alles Kort
Klaas is voor één dag vliegtuigontmantelaar. Hans Nelson hield jarenlang als vliegtuigonderhoudstechnicus vliegtuigen veilig in de lucht, nu haalt hij ze juist uit elkaar. En Klaas is voor twee dagen carnavalswagenbouwer bij CV de Black Eagles.
«
»
14:09 De Faker
De familie Reloe gaat regelmatig op pad om weerfoto's te maken. Zal Hamza Othman de Faker weten vast te leggen of is de familie hem te slim af?
«
»
14:25 De Faker
Numidia is op bezoek bij het ondernemersgezin Wittens uit Haaren. Lukt het de familie haar om de tuin te leiden?
«
»
14:41 De Faker
De touwtjespringende familie Loenen woont in Huizen en het is aan SERA om uit te vinden wie niet in het gezin thuishoort. Scoort ze een punt voor haar team?
«
»
14:57 De Faker
Juvat Westendorp gaat langs bij de familie Hoogland. Lukt het de doorgewinterde presentator om in dit gezin uit Alkmaar de Faker te ontmaskeren?
«
»
15:12 De Faker
In Haarlo woont de familie Olthof in een wel heel bijzonder huis. Raakt Thomas van Grinsven hier niet teveel door afgeleid? Zal hij de Faker vinden?
«
»
15:29 Geef me vleugels
Een visionaire wetenschapper en zijn door videogames geobsedeerde tienerzoon werken samen aan een speciaal project om een bedreigde vogelsoort te redden.
«
»
17:15 Klaas Kan Alles Kort
Klaas daagt een BN'er uit in een duel met een gadget en voert het beroep van een vuurspuwer uit.
«
»
17:23 Zapp detective: de nachtwachtbende
Eindelijk komen we erachter welke grote influencer het meesterbrein is van de Nachtwachtbende. Wie is Rembrandt? En wat waren zijn motieven om de Nachtwacht te stelen?
«
»
17:38 Alles flex
Elvis heeft slecht nieuws: de feestcommissie wil geen bandoptreden op het eindfeest, maar een dj. De band legt zich hier niet bij neer en saboteert het dj-optreden: alles om toch op te kunnen treden!
«
»
17:54 Wat maak je Menu?
Chefs Jasper en Marius Gottlieb onderzoeken samen met kinderen wat we nog meer kunnen gaan eten in de toekomst, als we niet kunnen blijven eten wat we nu eten.
«
»
18:17 Voor het blok
Quiz waarin twee teams, bestaande uit twee volwassenen en twee kinderen de strijd met elkaar aangaan. De teams staan op een richel voor een muur van blokken. Met kennis, snelheid én lenigheid kan je de muur verslaan.
«
»
18:44 Steken en Prikken: Op Vakantie
Emma of Jurre laat zich steken door een Italiaanse schorpioen. Schorpioenen bestaan al 400 miljoen jaar. Naast zijn angel met gif heeft hij ook nog twee scharen waar hij schade mee kan aanrichten.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 Bommetje!
Verschillende duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het in dit spectaculaire, spannende spel tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken.
«
»
19:46 Enkeltje Verweggistan
De tienjarige Julia en haar broertje Finn vertrekken voorgoed naar Bali. Julia moet met pijn in haar hart haar grote passie achterlaten: hockey. Zal ze op Bali een nieuwe, leuke sport vinden?
«
»
20:11 Socutera
MS (multiple sclerose) is een zenuwslopende ziekte die jonge mensen treft in de bloei van hun leven. Stichting MS Research is dé organisatie die wetenschappelijk onderzoek financiert en stimuleert.
«
»
20:21 Safe Home
Phoebe verruilt haar baan bij een advocatenkantoor voor een pr-functie bij een centrum tegen gezinsgeweld. Daar wordt ze in het diepe gegooid en door een blunder brengt ze een cliënte in levensgevaar.
«
»
21:09 Safe Home
Phoebe's artikel krijgt veel aandacht, en ze moet alles in goede banen leiden. Er wordt gedreigd met bezuinigingen, wat desastreus zou zijn voor alle slachtoffers. Phoebe komt Julian weer tegen.
«
»
22:05 Ventoux
Vier mannen, vrienden van weleer, beklimmen op hun racefiets de Mont Ventoux, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen.
«
»
23:55 Dertigers
Bart, Alex en Elias bespreken hun clubavond en Saars cokegebruik. Alex gaat verhaal halen bij Saar, maar die zit met haar kater niet op commentaar te wachten en besluit om Melvin te bellen voor vertier.
«
»
00:27 Dertigers
Saar besluit haar leven te beteren nadat ze Luuk in het park tegenkomt na een nacht doorhalen. Bart vindt een nieuw huis en heeft een tinderdate. Alex en Elias gaan op een speeddate voor co-ouderschap. Nora neemt Ed mee naar een bijzondere plek.
«
»
00:58 Dertigers
Het huis van Lot en Bart staat te koop. Bart woont al in zijn nieuwe huis en lijkt een nieuwe scharrel te hebben. Lot hernieuwt het contact met Mike. De vrienden maken zich op voor het vrijgezellenweekend van Alex en Elias.
«
»
01:30 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
01:50 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers