TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:19 Sophie & Jeroen
Te gast: Nynke de Jong, Henkjan Smits, Annefleur Schipper, Peter Van de Veire, Wouter de Winther, Tex de Wit, Diederik Smit en Jonathan van het Reve.
«
»
03:13 The Passion Hemelvaart met gebarentaal
Het verhaal van The Passion gaat door. Deze muzikale vertelling vertelt wat er gebeurt na Pasen en met Jezus' Hemelvaart. Jezus vraagt de discipelen om zijn werk voort te zetten.
«
»
04:04 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
04:24 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Timmy tijd
Timmy helpt de kinderen bij de ijzige speeltuin omdat ze maar blijven uitglijden.
«
»
05:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:40 Olly, het kleine witte busje
Boer Dan geeft Jethro een dagje vrij, omdat hij een hypermoderne tractor wil uitproberen die hij een dagje mag lenen. Maar Milford is zo ingewikkeld dat Boer Dan niet begrijpt hoe hij werkt.
«
»
05:45 Ziggy en de Zootram
Wanneer juf Emilie besluit om elke morgen ochtendgymnastiek te organiseren raakt Bunbury zo uitgeput dat hij in slaap valt onderweg naar de zoo. Wanneer de tram overbelast raakt moeten de vrienden hem zelf naar boven trekken.
«
»
05:57 Babar en de belevenissen van Badou
Badou gaat fossielen zoeken met Chiku en Billy. Maar omdat Billy het zoeken verpest, verzint Badou dat er nog dinosaurussen bestaan en dat hij ze moet gaan zoeken bij de waterkant.
«
»
06:08 Vos en Haas
Vos en Haas organiseren een nepfeest waar heerlijke taart wordt geserveerd. Jacco wendt zijn ogen niet van de taart af, maar wil hem meteen opeten. De oproep komt echter niet aanwaaien tenzij Jacco weet hoe hij zich moet gedragen.
«
»
06:19 Charlie en Lola
Lola kan haar favoriete boek maar moeilijk in de bibliotheek vinden. Charlie besluit haar andere boeken te laten zien.
«
»
06:30 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden spelen winkeltje in hun clubhuis en de ouders kunnen dingen kopen.
«
»
06:35 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden spelen in hun clubhuis. Ze verzinnen samen avontuurlijke verhalen over wilde dieren en laten de ouders ook meespelen.
«
»
06:40 Splat & Seymour
Hypolytus, de opwind eend van Lizzy, is verdwenen en ze heeft hem nodig voor haar voorstelling. Splat en Seymour vinden haar eend in handen van Roef, de lelijke dief. Onze helden brengen het speelgoed terug.
«
»
06:51 Lucas de spin
Lucas, Findley en Bodhi zijn geobsedeerd door een speeltje waarmee ze door het huis kunnen springen.
«
»
06:58 Prinses Spiegelbelle
Ellen en Luc zijn met opa en oma een dagje uit. Er wordt een speurtocht gehouden en de kinderen doen mee. De prijs is een red velvet-taart.
«
»
07:19 Casper en Emma
Harald gaat kamperen met Casper en Welpje.
«
»
07:30 Samson en Marie
Marie heeft Samson ingeschreven om auditie te doen voor een rol in de Hollywoodfilm Superdog. Zo kan ze zelf mee naar Hollywood. Marie wil zich ook nuttig maken en kroont zichzelf tot Samsons bodyguard. Daar gaat ze heel ver in.
«
»
07:36 Dropje
Dropje ontmoet een meisje, dat een worm heeft gevonden. Ze ontdekken dat de worm een heel zacht velletje heeft en grappig beweegt. Samen brengen ze hem veilig naar huis.
«
»
07:43 Jottum
Faye moet naar school. Saai vindt Jottum. Met wie moet hij dan spelen? Misschien moet ze doen alsof ze ziek is. Dan hoeft ze niet naar school en kunnen ze samen spelen. Faye kan toch gewoon liegen? Dat doet juf zelf ook wel eens weet Jottum.
«
»
07:50 De magische auto
Soy Kroon gaat op avontuur met kinderen die een lievelingsauto hebben. Dat kan een brandweerwagen, dierenambulance, tank of racewagen zijn. Maar de avonturen spelen zich af in de echte auto's.
«
»
08:02 BabyBeestenBoel
Er is te zien hoe jonge dieren op allerlei verschillende manieren met elkaar communiceren.
«
»
08:12 Kindertijd
In 'Smullen' laten kleuters zien welke maaltijd ze lekker vinden en waarom deze speciaal is.
«
»
08:21 Beestenbrigade special
Doordat er steeds meer mensen zijn en minder groen is, kunnen vogels moeilijker hun nesten maken. Tim en zijn brigade komen in actie. En ze geven tips wat jij kan doen om te zorgen dat de vogels meer bouwmateriaal voor hun nest kunnen vinden.
«
»
08:38 Zappsport The Battle
De handballers van Des72 nemen het op tegen de volleyballers van VV Flits. Wie weet het mandje het vaakst te vinden en scoort de meeste punten?
«
»
08:54 Kinderen voor Kinderen Karaoke Show
Zanger Claude is te gast. Hij scoorde een hit met Ladada, maar hoe klinkt zijn versie van Nieuwe School? Hij vertelt hoe het was om als vluchteling zelf op een nieuwe school terecht te komen.
«
»
09:05 Extreme karaoke
De kwartfinale vindt plaats in een waterrijke omgeving. De kandidaten zullen onder toezicht van Niek Roozen en gastjurylid Sjaak hun gouden keeltjes laten gelden. In luchtbellen, op een surfboard en achter een kabelbaan worden de kandidaten getest.
«
»
09:23 Troublemakers
Therese en Vårin gaan skaten en laten Stine langs de kant van de weg staan. Kasper ziet dat en neemt haar mee naar zijn boomhut. Stine is onder de indruk van de boomhut en van Kasper. Ze belooft hem niemand over de hut te vertellen.
«
»
09:37 Freeks Jungle School
Freek vertelt over glibberige vampiers uit het dierenrijk, bloedzuigers. Bloedzuigers zijn er helemaal op aangepast om onopgemerkt een lekkere bloedmaaltijd van hun prooi te stelen.
«
»
09:48 Zapp Kids Top 20
De Top 20 is samengesteld door kinderen die via de website hebben gestemd op hun favoriete muziek. Zapp Kids Top 20 danst met kinderen op een basisschool, ontvangt daar artiesten en praat over de actualiteit.
«
»
10:15 Koen Kampioen
Net als Koens elftal een wedstrijd mag spelen tegen profclub Stark, wordt zijn hond Maxi aangereden.
«
»
10:41 Zappsport Kantine
Een bezoek aan de voetbalclub PSV. Luuk de Jong geeft tips voor de beste penalty, Armando Obispo en Johan Bakayoko worden uitgedaagd in een potje panna en kan Guus Til echt alles?
«
»
11:00 Back to the hype
Sommige hypes zijn kort, andere komen steeds terug. Elke generatie heeft zijn eigen favoriete speelgoed, idolen en mode. Denk aan flippo's of lavalamp. Een spel met twee teams van drie generaties.
«
»
11:29 Zapp Muziekfeest op het Plein
FOURCE, Diggy Dex, Sjaak, Kinderen voor Kinderen, Sterre Koning en Kenny B zingen hun grootste hits op het plein in Houten. Geniet van lekkere muziek en kijk backstage mee waar leuke challenges worden gespeeld door de artiesten.
«
»
11:58 Peperbollen
Tayo en Femi krijgen te maken met discriminatie in modelspoorbaanmuseum Wonderland en Nena en Levin horen van hun ouders dat ze naar Amsterdam gaan verhuizen.
«
»
12:26 Peperbollen
Onze vrienden krijgen het aan de stok met valsemunters en zorgen ervoor dat deze gearresteerd kunnen worden. Wanneer de politie ze verrast met een hoge beloning besluiten ze het geld te spenderen aan een laatste gezamenlijke reis.
«
»
12:53 Peperbollen
Lou is net vanuit Londen naar Hamburg verhuisd en bezoekt de nieuwe vriend van haar moeder in zijn viskraam. Plotseling stort een vaste klant in. Lou reageert onmiddellijk met een hartritmemassage en is in staat om haar te reanimeren.
«
»
13:21 Peperbollen
Er zijn leerlingenraadverkiezingen en het groene team van Pippa wordt flink tegengewerkt. Wie heeft het huisvuil van campagneleidster Paula op straat doen belanden en wie hangt al die nare memo's over campagneleden op het schoolinfobord?
«
»
13:50 Klaas Kan Alles Kort
Klaas is voor één dag grasmaaierracer. Deze spraakmakende sport bestaat al sinds 1973, als goedkoop alternatief voor de echte racewedstrijden. Verder maakt Klaas kennis met een ander bijzonder beroep: muziektherapeut.
«
»
14:08 De Faker
Team Groen, bestaande uit Leendert de Ridder, SERA en Nienke van Dijk, neemt het op tegen team Paars met Marije Zuurveld, Numidia en Kaj van der Voort.
«
»
14:24 De Faker
Team Groen, bestaande uit Leendert de Ridder, SERA en Nienke van Dijk, neemt het op tegen team Paars met Marije Zuurveld, Numidia en Kaj van der Voort.
«
»
14:40 De Faker
Team Groen, bestaande uit Leendert de Ridder, SERA en Nienke van Dijk, neemt het op tegen team Paars met Marije Zuurveld, Numidia en Kaj van der Voort.
«
»
14:57 De Faker
Team Groen, bestaande uit Leendert de Ridder, SERA en Nienke van Dijk, neemt het op tegen team Paars met Marije Zuurveld, Numidia en Kaj van der Voort. Familie Grimbergen verwelkomt SERA bij hen thuis.
«
»
15:12 De Faker
Team Groen, bestaande uit Leendert de Ridder, SERA en Nienke van Dijk, neemt het op tegen team Paars met Marije Zuurveld, Numidia en Kaj van der Voort. De teams gaan de strijd aan en proberen erachter te komen welk gezinslid de Faker is.
«
»
15:29 De ruimte tussen ons
De 14-jarige Tobi heeft niet veel zin in een zomervakantie in Slovenië, ver weg van zijn vader en zijn vrienden. En het wordt er niet beter op wanneer hij daar vanwege zijn huidskleur gepest wordt.
«
»
16:59 Checkpoint
Wie bouwt het beste amfibievoertuig van materiaal van de schroothoop? Oftewel: wie kunnen er het best recyclen, de jongens of de meiden? Rachel en haar testteam zoeken het in deze special voor je uit.
«
»
17:25 Zapp detective: de nachtwachtbende
Alle bendeleden werken met de politie mee om de identiteit van het grote meesterbrein, Rembrandt, te achterhalen. De Nachtwacht wordt teruggevonden, maar er is nog geen spoor van Rembrandt. Wie is het meesterbrein?
«
»
17:40 Alles flex
Tijdens de bandrepetitie wordt Pinar heel boos op Anne, omdat hij het op zo'n lullige manier heeft uitgemaakt. Ze dreigt uit de band te stappen, maar Anne is haar voor: hij stapt zelf wel uit de band.
«
»
17:56 Wat maak je Menu?
Chefs Jasper en Marius Gottlieb onderzoeken samen met kinderen wat we nog meer kunnen gaan eten in de toekomst, als we niet kunnen blijven eten wat we nu eten.
«
»
18:17 Voor het blok
Quiz waarin twee teams, bestaande uit twee volwassenen en twee kinderen de strijd met elkaar aangaan. De teams staan op een richel voor een muur van blokken. Met kennis, snelheid én lenigheid kan je de muur verslaan.
«
»
18:44 Steken en Prikken: Op Vakantie
Moeten we bang zijn voor de diertjes op vakantie? Emma of Jurre laat zich vergiftigen door een van de meest zeldzame salamanders in Europa, de vuursalamander. Wie wordt er vergiftigd?
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 Bommetje!
Verschillende duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het in dit spectaculaire, spannende spel tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken.
«
»
19:47 Enkeltje Verweggistan
De negenjarige Brabantse Isabel verhuist met haar broertje en ouders naar Jordanië in het Midden-Oosten. Ze gaan in de enorm grote hoofdstad Amman wonen. Hoe is het om van de polder in de chaos van een drukke wereldstad terecht te komen?
«
»
20:11 Socutera
Plan International werkt in meer dan 80 landen wereldwijd aan een wereld waarin meisjes en jongens zich volledig kunnen ontwikkelen en dezelfde rechten en kansen hebben.
«
»
20:22 The Tourist
Door alle gebeurtenissen zien Helen en Elliot zich genoodzaakt hun relatie onder de loep te nemen. Elliot begrijpt dat hij met zijn verleden zal moeten afrekenen om zijn dierbaren te beschermen.
«
»
21:19 The Tourist
Het geweld tussen de Cassidy's en de McDonnells dreigt nog verder te escaleren. In een race tegen de klok proberen Helen en Elliot te voorkomen dat er nog meer bloed wordt vergoten.
«
»
22:24 Dertigers
Lot en Bart lijken elkaar wat meer te begrijpen als ze hun kinderen gaan opzoeken op zeilkamp. Pieter komt een oude bekende tegen. Nora heeft door dat Ed niet zit te wachten op kinderen. Pieter gaat eten bij Alex en Elias.
«
»
22:55 Dertigers
Saar is van slag na het bezoek van Pieter en zoekt afleiding. Nora neemt Luuk mee naar de dierentuin. Ze merkt dat Luuk denkt dat Saar boos op hem is. Lot en Bart vinden het moeilijk om zich tot elkaar te verhouden.
«
»
23:27 Dertigers
Alex en Elias worden aangevallen na een informatieavond over pleegzorg en Elias belandt in het ziekenhuis. Nora hoort eindelijk weer iets van Ed. Pieter komt Babs toevallig weer tegen en stemt toe als Saar vraagt om een ontmoeting met Luuk.
«
»
23:59 Dertigers
Mike staat onverwacht bij Lot op de stoep. Hij wil haar spreken. Bart is laaiend wanneer hij Mike thuis aantreft en hij wil dat Lot vertrekt. Lot gaat naar Saar. De vechtpartij heeft er bij Alex ingehakt.
«
»
00:26 Dertigers
Lot en Bart vertellen de kinderen dat ze uit elkaar gaan. Babs en Pieter hebben een date. Elias wordt ontslagen uit het ziekenhuis en dat wordt gevierd met een etentje met Saar en Bart.
«
»
00:52 Dertigers
Lot biecht op aan Hannah dat ze zwanger is. Ed en Nora bespreken hun toekomst. Nora neemt Ed in vertrouwen over Saars deal. Een wilde avond in de club eindigt in een trio bij Alex en Elias en Bart moet een doorgesnoven Saar naar huis brengen.
«
»
01:19 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
01:39 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers