TVgids - VTM NON-STOP 90s

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 JAG
Harm verdedigt een pilote die beschuldigd wordt van seksuele intimidatie. De man beweert dat ze hem negatief heeft beoordeeld enkel en alleen omdat hij niet op haar avances is ingegaan.
«
»
02:55 JAG
Een congreslid vraagt het JAG-team om uit te zoeken wat er exact gebeurd is met haar vader. Haar vader was een kapitein op een onderzeeër die in 1968 spoorloos verdween en wiens zaak door de CIA in de doofpot werd gestopt.
«
»
03:35 Married ... With Children
Bud en Kelly winnen, via een prijsvraag, een privéconcert van de band `Anthrax' bij hun thuis. Maar, om dit feest door te laten gaan, moeten ze eerst hun ouders uit het huis weg krijgen.
«
»
04:00 Married ... With Children
Al is gefrustreerd omdat hij als schoenenverkoper bijna niets verdient. Jefferson, aan de andere kant, steekt bijna nooit de handen uit de mouwen maar geeft wel veel geld uit, hier lijkt iets aan de hand te zijn.
«
»
04:25 Married ... With Children
Kelly wordt, verrassenderwijs, uitgenodigd op een feestje van hoogintelligente jongeren. Bud kan niet begrijpen hoe zijn zus er is binnen gekomen en besluit zelf een kijkje te gaan nemen. Ondertussen proberen Al en Jefferson een werkbank te monteren.
«
»
04:45 Married ... With Children
Bud denkt dat zijn lerares verliefd op hem is, maar als hij dat thuis vertelt wordt hij uitgelachen. Tegelijkertijd ligt Peggy ziek in bed, ze schreeuwt om aandacht maar iedereen lijkt haar te negeren.
«
»
05:10 JAG
Harm heeft weinig hoop voor de verdediging van een generaal die voor de krijgsraad moet verschijnen. De generaal heeft tijdens een oefening zijn troepen onnodig in gevaar gebracht.
«
»
05:50 JAG
Wanneer een kabel losschiet op een vliegdekschip en een bemanningslid sterft, wil luitenant Singer zeven bemanningsleden voor de krijgsraad brengen. Singer's carrière kan in gevaar komen als de vader van haar ongeboren kind iemand van de Seahawk is.
«
»
06:30 JAG
Harm en Manetti reizen naar het Italiaanse Napels om de moordenaar van vier prostituees op te sporen. Ze proberen een profiel van de dader te maken. Ondertussen wordt er bij JAG met Singer gepraat over haar zwangerschap.
«
»
07:15 JAG
Op kerstavond komt Harm vast te zitten op het vliegdekschip USS Coral Sea. Daardoor dreigt hij het feestje van Bud en Harriet te missen. Ondertussen realiseren Bud en Harriett zich dat ze niet betaald zijn.
«
»
08:00 JAG
Harm en Mac onderzoeken de zaak van een generaal wiens tienerdochter is overleden tijdens een routineoperatie. Bud houdt zich intussen bezig met een eenvoudige zaak en behaalt verrassende resultaten.
«
»
08:50 Beverly Hills, 90210
Brandon en de bende kijken terug op de ontsnapping van Donna's parkiet en andere nieuwjaarsgebeurtenissen en ongelukjes.
«
»
09:35 Beverly Hills, 90210
Het gaat van kwaad naar erger met het drugsgebruik van Colin. Kelly's vader, die ze al vijftien jaar niet gezien heeft, duikt op in de stad. Joe laat zich onderzoeken door de vader van Donna.
«
»
10:20 Beverly Hills, 90210
Niemand heeft de afgelopen dagen iets van Kelly gehoord. Valerie is bang dat ze cocaïne gebruikt, net als Colin, maar de anderen kunnen dat niet geloven van de altijd perfecte Kelly. Ondertussen maakt Donna zich zorgen dat Joe ernstig ziek is.
«
»
11:05 Beverly Hills, 90210
Susan ontvangt een prijs voor haar aangrijpende artikel over een vrouw die abortus pleegde. Later onthult ze aan Brandon dat het verhaal over haar gaat. Kelly probeert te stoppen met haar cocaïnegebruik.
«
»
11:55 Beverly Hills, 90210
Valerie wordt gechanteerd. Clare en Donna proberen Kelly te laten bekennen dat ze drugs gebruikt.
«
»
12:35 Beverly Hills, 90210
Op Valentijnsdag gaat Clare een weddenschap aan met Steve. Om haar bij David weg te houden, probeert Valerie Ginger te koppelen aan Jonathan, maar haar plan mislukt. Kelly bereikt haar dieptepunt.
«
»
13:20 Beverly Hills, 90210
Kelly wordt opgenomen in een afkickcentrum, waar ze kennismaakt met Tara, een jong meisje dat net zoals zij verslaafd is. Terwijl Kelly weg is, houden Colin en Valerie elkaar gezelschap.
«
»
14:05 Beverly Hills, 90210
Kelly raakt overstuur wanneer ze verneemt dat Valerie en Colin veel tijd samen doorbrengen. Ondertussen gaat Brandon met Susan een weekend naar San Diego om haar ouders te ontmoeten.
«
»
14:50 Beverly Hills, 90210
Kelly mag het afkickcentrum verlaten. Brandon, Susan, Steve en Clare proberen de romance tussen Nat en Joan nieuw leven in te blazen door hen mee te nemen op een driedubbele date.
«
»
15:35 Beverly Hills, 90210
Op een verjaardagsfeestje dat Steve organiseert gaat het helemaal mis wanneer zijn twee halfbroers, Ryan en Austin, overmatig beginnen te drinken en Ryan een alcoholvergiftiging oploopt.
«
»
16:15 The X-Files
Mulder en Scully keren terug naar de stad van hun eerste X-Files-onderzoek, waar een UFO in het bos is neergestort. CSM regelt dat Krycek uit de gevangenis wordt vrijgelaten, zodat hij contact kan maken met de buitenaardse wezens.
«
»
17:00 The X-Files
Terwijl Scully wanhopig op zoek is naar haar vermiste collega Mulder, krijgt ze gezelschap van een nieuwe medewerker, John Dogget, die haar helpt bij haar zoektocht. Scully wantrouwt John en start met Skinner een eigen zoektocht.
«
»
17:45 The X-Files
Dana Scully en John Doggett zetten de zoektocht naar Agent Fox Mulder voort. Het bewijs stelt Doggetts scepsis over het bovennatuurlijke ernstig op de proef.
«
»
18:30 The X-Files
Doggett en Scully onderzoeken verschillende moorden die verband houden met een vleermuisachtig wezen. Doggett begint te ontdekken dat zijn onderzoekstechnieken sterk verschillen van die van Scully.
«
»
19:20 The X-Files
Wanneer Scully een gevaarlijke sekte in een woestijnstad tegenkomt, moet ze op Doggett vertrouwen om haar op te sporen en haar leven te redden.
«
»
20:10 The X-Files
In 1990 verdween op onverklaarbare wijze een jongetje van zijn schoolplein om nooit meer te worden teruggezien. Dat wil zeggen, tot tien jaar later, en hij is sindsdien geen dag ouder geworden.
«
»
21:00 The X-Files
Agenten Scully en Doggett onderzoeken de zaak van een man die ervan wordt beschuldigd zijn vrouw te hebben vermoord, maar zich de misdaad niet kan herinneren.
«
»
21:45 The X-Files
Doggett en Skinner trachten een religieuze sekteleider te doen stoppen met het verspreiden van preken die aanzetten tot religieuze moorden. Scully neemt enige tijd verlof nu ze in de beginfase van haar zwangerschap zit.
«
»
22:35 The X-Files
Een vastgoedmakelaar schiet zichzelf dood in een betonnen gevangeniscel. Dogget concludeert dat er veel meer aan de hand is dan een ogenschijnlijke zelfmoord.
«
»
23:25 The X-Files
Terwijl Mulder in Engeland is, laat Scully zich voeren door het toeval, kans, geloof en wat er zou zijn gebeurd mocht ze getrouwd zijn met de man met wie ze een relatie had tijdens haar medische opleiding.
«
»
00:10 Baywatch
Ashlet's nieuwe oppas wordt langzaam maar zeker geobsedeerd met Mitch.
«
»
01:00 Baywatch
Hobie vraagt een beeldschone juwelendief om met hem op cruise te gaan naar Alaska.
«
»
01:40 Baywatch
Na een confrontatie met een beer, onthullen Neely en Mitch hun gevoelens voor elkaar. Leslie plant ondertussen haar ontsnapping.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers