TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een kleurrijke caleidoscoop wordt ontdekt en een brutale kameleon speelt met een ijsje.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
De lucht voelt zwaar aan en Dimitri heeft het gevoel dat er binnenkort iets speciaals gaat gebeuren. Gelukkig weten Makeba en de Anansi waar het allemaal om draait.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in bad, omdat hij water te nat vindt. Kaatje vraagt raad aan haar kameraadjes Nathan en Tristan Hauben, zij laten zien dat het heel leuk is om in bad te spelen.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Lulu, Eddie, Slak, Monty, Gabriella hebben allemaal problemen. Mevrouw Rainey biedt haar hulp aan dus vormen ze een rij om met haar te praten en op een of andere manier eindigt Monty steeds achteraan in de rij.
«
»
06:45 Odo
Nadat hij zijn ouders op de verkeerde dag heeft uitgenodigd voor de 'Breng je ouders naar Kamp Dag', hoopt Odo het beste van zijn vergissing te maken door zijn vrienden te laten zien hoe leuk zijn ouders kunnen zijn.
«
»
06:50 Pop Papierstad
De vrienden gaan samen een wandeling maken in de bergen. Maar wanneer Mae-Mae haar vrienden de verkeerde kant op leidt, wordt de tocht naar de top veel lastiger dan ze hadden verwacht.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Op zijn eerste dag op de Motorssori-school stelt Cory zich tot doel om nieuwe vriendjes te maken. Maar dit is niet zo eenvoudig als hij had gedacht en voelt zich overweldigd door de hele situatie.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen om hun terrein te markeren. Maar als het neefje van de directeur haar plek naast Luc op de kar inneemt, moet ook zij ook iets verzinnen om haar plekje af te bakenen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie maakt spruitjes klaar, maar dat is niet naar de zin van Samson. Marie sluit een deal. Als ze voor Samson een hoop spruitjes mag opscheppen, krijgt hij een ijsje. Samson gaat akkoord, maar heeft een plannetje...
«
»
07:30 Coop Troep
Wanneer Flo de controle verliest over de op afstand bestuurbare auto die ze heeft uitgevonden om Fred te achtervolgen. De anderen proberen de oorzaak van de storing met Flo's afstandsbediening te achterhalen.
«
»
07:40 Kapot gaan
Gloria trekt met Gio en Louis naar Plopsaland De Panne waar ze kapot gaan onder druk. Ze ondervinden hoe het is om een dagje onder gigantische tijdsdruk te werken in een overvol pretpark.
«
»
07:50 Zig & Sharko
Zig vraagt de sardienenfee om hem in een mug te veranderen om een haai af te schrikken. Maar Marina is niet het type dat onder de indruk is: ze trekt haar slippers aan om de mug plat te krijgen.
«
»
08:00 #LikeMe
Er ontstaat opschudding op school wanneer blijkt dat er vandalenstreken zijn uitgehaald. Wolfs onderzoekt de zaak, en al snel is Emma verdacht. Maar heeft ze het ook echt gedaan of probeert iemand haar erin te luizen? Sherlock Wolfs zoekt het uit.
«
»
08:30 Rikkie de Ooievaar
Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Daarom denkt hij dat hij er zelf ook een ooievaar is. Wanneer de ooievaars hem vertellen dat hij eigenlijk een mus is, doet Rikkie alles om zichzelf te bewijzen.
«
»
09:55 Molang
Molang en Piu Piu helpen een musketier op een gevaarlijke missie. Maar wanneer de dappere zwaardvechter plotseling zijn bril verliest is het aan Molang en Piu Piu om hem te beschermen.
«
»
10:00 Molang
Piu Piu en Molang willen graag een uniform dragen en sluiten zich aan bij de koninklijke wacht in Buckingham Palace. Maar de twee vrienden negeren de belangrijkste regel van de koninklijke wacht, namelijk om niet te bewegen, wat er ook gebeurt.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Sharko struikelt tijdens een reddingsoperatie. Marina, met haar magische benen, redt de dag. Zig en Bernie beginnen dan met het saboteren van Sharko's interventies om een sirene te lokken.
«
»
10:20 De WieWats
Iedereen is onder de indruk van Raoul die de geluiden van huishoudelijke apparaten imiteert. Ze zien een teken: een wolk in de vorm van een pijl en met de hulp van Ollie besluiten ze die te volgen.
«
»
10:30 De Smurfen
Stormsmurf moet een supersmurfen-oppas worden als alle smurfen weer in baby's veranderen.
«
»
10:40 De Smurfen
Wanneer Gargamel Domme Smurf en Begonia ervan overtuigt dat hij aardig is, nodigen ze hem uit in het dorp voor een feestje.
«
»
10:50 Zig & Sharko
Zig veroorzaakt herhaaldelijk waterlekken in de machinekamer. Marina is wanhopig om ze te repareren en werkt hard zonder Sharko om hulp te vragen, totdat het hele systeem het begeeft en de hele boot onder water loopt.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Het is tombola-avond in het hotel. Nicolas en Alceste hebben samen een lot gekocht om te proberen de grote prijs te winnen: een mooie Jokari. Helaas gaat de prijs naar iemand anders, maar zijn ticket verdwijnt. Nicolas leidt het onderzoek.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Geoffroy arriveert op het strand met Splashy, een opblaasdolfijn. Alle kinderen willen ermee spelen, maar Geoffroy wil het niet delen. De vrienden besluiten zonder hem te spelen. Verontwaardigd verlaat Geoffroy het strand, zijn speeltje achterlatend.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Marina droomt ervan om paard te rijden en Sharko vervult haar wens.
«
»
11:20 Coop Troep
Bertha belt de troep als ze Britney en Christina ruzie ziet maken over een belletje. Het team vindt het moeilijk om een manier te vinden om de dingen glad te strijken tussen de twee beste vriendinnen.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Mr. Magoo gaat op reis naar het regenwoud met Mr. Cat. Fizz wil zichzelf trakteren op een dagje spa.
«
»
11:40 Ninja Express
Een moeder roept de Ninja's op om de ballon van haar zoon terug te geven die in een boom is blijven steken, maar deze schijnbaar eenvoudige taak wordt bemoeilijkt door een knorrige vogel.
«
»
11:50 Zig & Sharko
Marina breekt per ongeluk Sharko's vliegertouw en de vlieger vliegt weg. Een vreemd wolkenschip, bestuurd door Zig en Bernie, doet dienst als surfplank en helpt haar de vlieger te achtervolgen.
«
»
12:00 Imago
Kemi, Zora, Awa en Zayn bereiken de tempel van En-Kai, de Primago van het Kenaya-woud, die hen wil ontvangen. Helaas verandert de ontmoeting in een nachtmerrie als ze ontdekken dat En-Kaï een pact heeft gesloten met zijn zus Damballa.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Door de te vele toevalligheden tussen hen, beginnen de meisjes te denken dat er iets bijzonders met hen aan de hand is. Hoon wijst erop dat ze alle drie vreemde gaven hebben die ze niet kunnen verklaren.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Dit is niet Chris' dag, want elk dier dat hij tegenkomt heeft iets te maken met zijn broer, Martin. Het gebeurt in naam of zelfs met zijn lievelingskleur. Chris komt er al snel achter hoe geweldig deze dieren zijn.
«
»
13:05 Kosmoo
De familie Williams gaat een weekend naar de Ardennen. Niet lang na hun aankomst duiken er twee mannen op met een onduidelijk verhaal. Robbe voelt meteen dat er iets niet klopt...
«
»
13:30 Lucas en zo
Paul Lambot wil een tak van Jeffs appelboom afhakken omdat die zijn zwembad verduistert. De families besluiten een potje paintball te spelen om het lot van de tak van de appelboom.
«
»
13:40 De Hoppers
Wanneer Daria en Arno weer eens ruzie maken over hun gsm, beslissen Jackie en Geert dat ze een week lang zonder gsm moeten overleven. Jackie en Geert vinden dat Arno en Daria teveel ruzie maken en bedenken een plan om de twee te laten samenwerken.
«
»
14:00 De Faker
Nidal moet zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Sekvan. Deze gezellige Syrische familie uit Mechelen gaat het Nidal niet gemakkelijk maken. Maar Nidal gaat alles op alles zetten om de Faker te ontmaskeren.
«
»
14:15 Helden
De Helden bouwen een amfibievoertuig.
«
»
14:25 GameKeepers
Om 'Rollercoaster' te spelen is er maar één iemand nodig. Mats besluit te gaan. Hij moet binnen de tijd een wild en ruig parcours afleggen op rollerskates. Ondertussen raakt GM voor het eerst in Villa Forrêt. Als dat maar goed afloopt.
«
»
14:50 Wannabe's
Shoana neemt een vlog op waarin ze sprookjes vertelt en Olly mag de geluiden maken bij deze verhalen. Olly houdt zich echter niet aan het script en maakt vooral veel lawaai. De twee krijgen ruzie.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Sharko breekt de porseleinen dolfijn van Poseidon en geeft Zig de schuld. De Zeekoning straft en sluit Zig op in een hanger, maar Marina en Bernie besluiten hem te redden. Sharko doet alsof hij hen helpt maar verijdelt hun plannen stiekem.
«
»
15:15 Coop Troep
Prince zit vast bovenop een beeld op het plein. Maggie klimt zonder na te denken naar boven om hem te helpen, maar wordt duizelig en kan niet meer naar beneden komen. De troep moet nu een manier vinden om hen beiden te redden.
«
»
15:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
15:30 Helden
De Helden spelen voetbal met gocarts.
«
»
15:40 Lena & Benedict
Lena moet weer terug naar Nora en Job Kleverlaan. Benedict leeft nog, maar moet terug naar het oerwoud. Lena neemt hartverscheurend afscheid van Benedict. Maar dan komt er hulp uit onverwachte hoek.
«
»
16:05 Wannabe's
Shoana's vlog over haar lievelingsijsjes is met 100.000 kijkers een megahit. Voor het eerst laat ze haar rivaal Totally Tina achter zich. De Wannabe's zijn op hun hoede, want Totally Tina zal er nu alles aan doen om weer aan de top te komen.
«
»
16:20 Mr. Magoo
Om populairder te worden, creëert Fizz een nuttige robot die ontworpen is om de inwoners van de stad van dienst te zijn. Wanneer zijn android de misplaatste zakdoek van Marnie oppikt, wordt Magoo jaloers en gelooft hij dat hij een rivaal heeft.
«
»
16:30 De Strafste Sporter
Toon is een talent in tumbling, een aparte en iets minder bekende discipline binnen het turnen. Toon ziet zichzelf ooit op de Olympische Spelen, maar eerst moet hij zijn medesporters de basis aanleren.
«
»
16:55 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
17:05 Spring
Maggy heeft een afspraak met de verantwoordelijke voor de nieuwe dansopdracht. De audities hebben niets opgeleverd en Spring heeft nog steeds geen goede drummer.
«
»
17:30 Spring
David heeft beslist of hij komt drummen bij Spring. Katrijn wil heel graag dat Evi de volgende solo danst. Evert moet zijn belofte nakomen en een karaoke organiseren.
«
»
17:55 Kapot gaan
Gloria trekt met Gio en Louis naar Plopsaland De Panne waar ze kapot gaan onder druk. Ze ondervinden hoe het is om een dagje onder gigantische tijdsdruk te werken in een overvol pretpark.
«
»
18:05 Nachtwacht
Er wordt melding gedaan van allerlei kleine maar bizarre diefstallen in Schemermeer. Zo spreekt de bakker over een dief die hem met één klap meters verder deed belanden. De Nachtwacht is op hun hoede.
«
»
18:30 De camping
Lea zou liever in Parijs zijn, maar Andrine vertelt haar dat de camping het paradijs zelf is.
«
»
18:40 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
18:50 De Hoppers
Wanneer meester Frans van Dezeure verplicht met pensioen moet en vervangen wordt door een goedkopere werkkracht, komen de Hoppers in opstand.
«
»
19:05 Gogogooris
Kenji Gooris leert tips & tricks van Club Brugge-spelers Ruud Vormer en Thibault Vlietinck.
«
»
19:10 Zig & Sharko
Zig ontdekt dat Sharko doodsbang is voor clowns. De hyena vermomt zich als clown en nodigt Marina uit om grappen met haar uit te halen, zodat ze haar kan benaderen en oppeuzelen. Sharko moet zijn angst overwinnen om de zeemeermin te beschermen.
«
»
19:15 De Raad van Soekie
Rudyard wordt lid van het schoolbasketbalteam om populair te zijn. Eén probleem: hij kan niet basketten. Hun eerste wedstrijd is meteen tegen het sterkste basketbalteam van de competitie. Ze hebben 48 uur om hun basketskills op te krikken.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Terug in het heden, met hun herinneringen aan het tijdreizen gewist, maken Lena en haar vrienden hun eindejaarsexamens. Ze zijn onzeker over zowel hun toekomst als hun verleden. Lena is gedwongen om een goed cijfer te halen.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, bezoekt het natuurhistorisch museum van de Smithsonian in New York.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers