TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Tropenjaren
Rosa's comeback na haar zwangerschapsverlof verloopt niet bepaald vlekkeloos. En dan wil Bregje ook nog daten met haar co-presentator. Jelle krijgt het ondertussen aan de stok met de oppas.
«
»
02:50 Podium Zwart Unplugged
We gaan naar het Vunzige Deuntjes Festival. Verslag vanaf het muziek- en cultuurevenement vanuit het Amsterdamse Bos. Naast interviews en optredens van de artiesten wordt er ook cultuur geproefd.
«
»
03:45 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
04:05 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:29 Timmy tijd
Stripey trekt exact dezelfde kleding aan als Timmy zodat ze niet uit elkaar gehouden kunnen worden. Timmy is verrukt, maar Stripey blijkt toch minder op hem te lijken aangezien hij niet kan blaten en voetballen.
«
»
05:35 Woezel en Pip
Woezel en Pip worden de sterrenhemel getoond. Ze laten allebei hun eigen sterrenbeeld zien.
«
»
05:40 Hoi Duggee
De eekhoorntjes moeten helpen wanneer een kuikentje met ei en al wegrent.
«
»
05:45 Raad eens hoeveel ik van je hou
Hazeltje bedenkt een nieuw spelletje: Spoorzoekertje. Zijn vrienden moeten zich verstoppen, waarop Hazeltje ze probeert te vinden. Hazeltje heeft al snel Kleine Veldmuis en Kleine Grijze Eekhoorn gevonden, maar de sporen van Rode Vos verwarren hem.
«
»
05:55 Jojo & Ouma
JoJo en Ouma brengen de dag door met Navid en zijn nieuwe baby, Akeel.
«
»
06:10 Noddy, de detective
Pat-Pat wil een show opvoeren. Deze moet uitgesteld worden, omdat haar toneel te glibberig is.
«
»
06:20 Pip en Posy
Posy geeft Pip een speelgoedpinguïn cadeau, die Pip al heeft. Hij doet zijn uiterste best om die eerste pinguïn voor haar te verstoppen, zodat hij haar gevoelens niet zal kwetsen.
«
»
06:25 Bob de Bouwer
Dizzy is gefascineerd door de manier waarop de nieuwe verkeerslichten de beweging van auto's sturen.
«
»
06:35 Splat & Seymour
Tineke, een van de zusjes van Seymour heeft zichzelf bij Splat thuis uitgenodigd. Onze twee vrienden vinden het goed, zolang zij zich maar gedraagt. Maar opgewonden Tineke vergeet haar belofte en maakt een puinhoop in de winkel van meneer Nicolai.
«
»
06:50 Lucas de spin
Lucas en Arlo spelen samen. Als Arlo te wild speelt sluit Lucas een vriendschap met een cactus.
«
»
06:55 Klumpies
De grote Klumpie Tree heeft het zwaar tijdens een stormachtige nacht.
«
»
07:05 Sien van Sellingen
Sien wordt uitgescholden voor stinkboer. Ze besluit hierop om haar kleren eens goed te wassen. De oma van Sien komt langs om op te passen. Sien krijgt het vermoeden dat haar danslerares eigenlijk een witte wief is.
«
»
07:10 Waffel de wonderhond
Evie gaat voor het eerst naar school en haar juf en de nieuwe assistent komen op bezoek om kennis te maken. Waffel moet zich van zijn beste kant laten zien en vooral geen gekkigheid uithalen.
«
»
07:20 Puck en het Verdwenen Schaap
Het schaap met de blauwe stip heeft een lammetje in haar buik en daarom gaan Puck en Stijn heel goed op haar passen. Maar als aan het einde van de dag het schaap met de blauwe stip niet bij de kudde loopt raakt Puck in Paniek.
«
»
07:30 Raad eens wat ik doe
Welk beroep zit er deze keer in de mysteriebox? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep? Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.
«
»
07:45 Bouwer Power
De stratenmakers zijn een straat aan het leggen, maar alle stenen zijn verdwenen. En vanmiddag komt de burgemeester de straat openen. Vinden Soy Kroon en Tygo de stenen voordat de burgemeester arriveert?
«
»
08:00 Stop!
Het is tijd voor de grote schoonmaak. Aan uitvinder Abbe de taak om de planten water te geven.
«
»
08:10 Kindertijd
Op de boerderij van Noa staan vier paarden. Er wordt dus heel wat afgepoept. Noa gaat de mest uit de paddock halen en vraagt buurjongetje Kai om hulp als ze de mesthoop niet opkomt. Na het werk bij de paarden is het tijd om tikkertje te spelen.
«
»
08:15 Beestenbrigade battle
Vrolijk, inspirerend en educatief tv-programma waarin Boswachter Tim met een klas spellen speelt om zoveel mogelijk regenwater te verzamelen. Daarmee maken ze een plas om lekker in te kunnen stampen. Elke aflevering staat een ander dier centraal.
«
»
08:40 Zappsport The Battle
Nathan Rutjes en Nienke van Dijk nemen het tegen elkaar op. Groep 8A en groep 8B van basisschool De Achtbaan strijden om de beker. Welk team scoort de meeste goals en gaat met de winst naar huis?
«
»
08:55 AAP
Een verliefde Benedict wil indruk maken op buurvrouw Jenny. Hij nodigt haar uit voor een etentje. Lena helpt hem en samen gaan ze naar de kapper zodat Benedict er straks goed uitziet.
«
»
09:20 Superheldenschool
Alfa heeft een leugendetector gebouwd, die ieders gênante geheimen onthult. Kine moet Toendra ervan overtuigen dat ze niet Raymonds huiswerk heeft afgepakt.
«
»
09:35 Freeks Jungle School
Zeemeerminnen bestaan natuurlijk niet. Maar deze mythische figuren zijn wel gebaseerd op échte dieren: zeekoeien. Freek laat aan de hand van een zeekoeskelet zien dat hun voorouders ooit op het land hebben geleefd.
«
»
09:45 Zapp Kids Top 20
Douwe Bob komt langs en treedt op met 'Nothing to Lose'. Luna Sabella beantwoordt kijkersvragen.
«
»
10:10 Zappsport Kantine
Theo verkoopt een speciaal tennisracket. Nienke ontmoet de beste hockeyster van de wereld: Xan de Waard. En een potje een tegen twaalf met Europees hockeykampioen Terrance Pieters.
«
»
10:30 Kris Kras
De tweeling Jurre en Kiki wonen in Ibiza met hun moeder. Ze krijgen te horen dat het huis van hun opa zal worden verkocht. Ze reizen zelf terug naar Nederland om dit te voorkomen en komen allerlei mensen tegen.
«
»
11:50 Heel Vlaanderen bakt kids
Voor de technische proef maken de bakkers een peperkoekenhart met hun levensmotto. Als spektakelstuk maken ze een open boek-taart, waarin ze iets meer vertellen over zichzelf. Acht bestsellers voor de jury om van te proeven.
«
»
12:35 Heel Vlaanderen bakt kids
Acht Jonge gepassioneerde hobby bakkers strijden 6 weken lang voor de titel van Junior Bake Off Vlaanderen 2024. De arena is hun keukeneiland in de Bake Off-tent die voor de gelegenheid opnieuw rijst in de voortuin van Kasteel en Domein Groenenberg.
«
»
13:20 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
13:35 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
13:50 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
14:05 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
14:20 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
14:40 Weekoverzicht Het verborgen eiland
Weekoverzicht van een serie over twee families die als samengesteld gezin voor het eerst op vakantie gaan. Wanneer ze zeilen op de Waddenzee komen ze vast te zitten op een onbekend eiland. Hun reis verandert in een gevaarlijk avontuur.
«
»
15:30 Stormwind
De veertienjarige Mika moet de hele zomer leren om haar examen te halen en wordt naar de stallen van haar strenge oma gestuurd. Daar krijgt ze een sterke band met het wilde paard Stormwind en bedenkt ze een plan om hem te redden.
«
»
17:05 Earth Challenge
We ontrafelen de geheimen van de onderwaterwereld en krijgen een inkijk in het zeeleven van vroeger. Expeditielid Nizar maakt zich klaar voor een bijzondere opdracht op maar liefst 300 meter diepte.
«
»
17:45 Proefkonijnen
Jurre en Sahil onderzoeken of je veilig zit in een iglo als er buiten brand uitbreekt en of je een gat kunt boren met een tand? In Glijdt't? hebben de proefkonijnen rotte taarten op de glibberbaan.
«
»
18:15 Voor het blok
Quiz waarin twee teams, bestaande uit twee volwassenen en twee kinderen de strijd met elkaar aangaan. De teams staan op een richel voor een muur van blokken. Met kennis, snelheid én lenigheid kan je de muur verslaan.
«
»
18:45 Steken en Prikken: Op Vakantie
Wat gebeurt er als je je laat steken en prikken door de wilde dieren die in Italië te vinden zijn? Emma Wortelboer en Jurre Geluk trekken door de natuur om het uit te zoeken. Deze keer: de bidsprinkhaan.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Bommetje!
De co-host van Ron Boszhard is Nathan Rutjes.
«
»
19:50 NOS Olympische Spelen: Parijs Live
Live sportverslagen van de Olympische spelen vanuit Parijs. Vandaag met onder meer judo, zwemmen, roeien en turnen.
«
»
20:31 Socutera
Stichting Roparun organiseert jaarlijks de Roparun, een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam, waarbij geld wordt opgehaald voor mensen met kanker.
«
»
20:40 Beck
Een man wordt dood aangetroffen op een vlooienmarkt in het zuiden van Stockholm. Het lijkt op een gewone overval die fout is gegaan, maar het onderzoek neemt een onverwachte wending wanneer de geheime politie (Säpo) zich bij de zaak interesseert.
«
»
22:15 Oogappels
Omdat Lieke is gestopt met haar studie moet ze haar kamer uit en weer thuis gaan wonen. Mees is niet meer te handhaven en Fabie is ten einde raad. Als Nina het dan ook nog eens uitmaakt, gaat Mees totaal onderuit.
«
»
23:15 Oogappels
Erik zwaait opgelucht zijn zus uit. Maarten verklaart Merel zijn liefde en tussen Bob en Hansje is het dik aan. Met Mees is nog steeds geen land te bezeilen. Fabie stuurt hem naar zijn vader.
«
»
00:10 Oogappels
Fabie haast zich naar Noorwegen nu Mees is verdwenen. Merel ontwaakt na haar nacht met de buurman. Carola en Marcel beginnen aan hun strandloods. Erik gaat uit eten met Hannah en Dina wordt conrector.
«
»
01:10 Oogappels
Tussen Erik en Hannah wordt het steeds serieuzer. Max krijgt slecht nieuws over zijn knieblessure en Merel en Maarten werken intensief samen. Tussen Lieke en Merel gaat het weer eens ouderwets mis.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers