TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Peaky Blinders
Op het feest besluit Mosley om een speech te geven en Ben Younger publiceert de informatie die hij van Tommy heeft gekregen. Tommy gaat op bezoek bij een patiënt in een psychiatrische inrichting.
«
»
03:20 Death in Paradise
Terwijl commissaris Selwyn Patterson vijftig jaar politiewerk viert in de Yacht Club, neemt de dag een wending wanneer hij wordt neergeschoten en met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht. De zaak wordt echter steeds verwarrender.
«
»
04:15 Silent Witness
Nikki ontdekt dat Jenny moet zijn gestorven voordat ze in contact kwam met de rails. In de zoektocht naar haar moordenaar lopen alle sporen dood, maar haar vriendinnen wachten op antwoorden.
«
»
05:10 Grantchester
Collega-dominee Sam keert terug naar het graf van Abigail en vraagt Sidney om vergeving. De ouders willen de dood van hun dochter wreken. Amanda gaat op zoek naar Sidney.
«
»
06:00 Ghosts
Mary vertelt Julian hoe ze haar stem heeft gevonden. Thomas besluit te stoppen met zijn Alison-verslaving. Mike wordt door oude vrienden verleid met een zakelijk plan dat te mooi is om waar te zijn.
«
»
06:30 Agatha Christie's Marple
Als Elspeth McGillicuddy ziet dat een vrouw in een trein wordt gewurgd, denken de autoriteiten dat ze heeft gedroomd, maar haar oude vriendin Miss Marple weet wel beter.
«
»
08:05 Father Brown
Father Brown bezoekt Chummy's vakantiekamp samen met een paar andere genodigden. Het duurt niet lang voordat er iemand wordt vermoord. De tweede moord staat op het punt plaats te vinden als Father Brown niet waakzaam is.
«
»
08:50 Father Brown
Bunty is weer terug en ontdekt samen met Father Brown een duister geheim bij het plaatselijke opvoedingsgesticht voor meisjes.
«
»
09:35 All Creatures Great and Small
Siegfried krijgt slecht nieuws en raakt nog sneller geïrriteerd dan gewoonlijk. Helen ontdekt hoe hard James eigenlijk werkt, maar durft hem niet te helpen door haar vader in te schakelen.
«
»
10:20 All Creatures Great and Small
Tristan besluit dat hij de praktijk voor kleine huisdieren is ontgroeid, en door een onverwacht vertrek uit Darrowby wordt het Helen eindelijk duidelijk hoe James zich voelt over zijn plek in het dorp.
«
»
11:10 Inspector George Gently
Gently en Bacchus gaan op onderzoek uit wanneer een jong zwart meisje wordt vermoord.
«
»
12:35 Father Brown
Wanneer Eddie van moord wordt beschuldigd, roept Sullivan de hulp in van Father Brown.
«
»
13:20 Midsomer Murders
Als een inspecteur van de sociale dienst dood in de rivier gevonden wordt, onderzoekt Barnaby de zaak. Hij heeft al snel een aantal verdachten, die allemaal een aanvaring met de man gehad hebben.
«
»
14:10 Midsomer Murders
Als een inspecteur van de sociale dienst dood in de rivier gevonden wordt, onderzoekt Barnaby de zaak. Hij heeft al snel een aantal verdachten, die allemaal een aanvaring met de man gehad hebben.
«
»
15:00 Murdoch Mysteries
Tijdens een gekostumeerd bal wordt Murdoch gedrogeerd en wanneer hij bij kennis komt, ontdekt hij dat hij de hoofdverdachte is in een moordzaak.
«
»
16:00 Murdoch Mysteries
Murdoch reist naar de Yukon en ontmoet daar de progressieve schrijver Jack London.
«
»
17:00 Death in Paradise
Het team wordt verdeeld tussen Saint Marie en Saint Auguste terwijl ze een sterfgeval onderzoeken.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een passagier gaat aan boord van een vlucht naar Dominica, om vervolgens doodgeschoten te worden aangetroffen op Saint Marie grond. De piloot en stewardess ontkennen het slachtoffer ooit in hun vliegtuig te hebben gezien, wat argwaan wekt.
«
»
19:00 Death in Paradise
De gespannen, afgemeten detective Richard Poole is aangekomen op het Caribische eiland Saint-Marie. Hij wordt meteen aan het werk gezet: in een gesloten paniekkamer wordt het dode lichaam van een Engelse politieagent gevonden.
«
»
20:00 Miss Scarlet and the Duke
Het gaat goed met Eliza totdat een bekend gezicht opduikt om haar rol bij Nash and Sons in twijfel te trekken; Duke krijgt een aanbod dat hun relatie naar een crisispunt brengt.
«
»
21:00 Unforgotten
Cassie en Sunny komen weer terug bij elkaar om een moord te onderzoeken. Het stoffelijk overschot werd gevonden in een koffer die in de River Lea is gevonden.
«
»
22:00 Unforgotten
Detectives Cassie en Sunny onthullen steeds iets meer over het verleden van David Walker. Ze spreken met zijn ex-vrouw om een beter begrip te krijgen van wie hij was.
«
»
22:55 Silent Witness
Een vrouw die door haar echtgenoot is mishandeld, meldt zich bij het politiebureau en bekent dat ze haar man uit zelfverdediging heeft vermoord. Het Lyell team moet bepalen of alles wel is wat het lijkt.
«
»
00:05 Silent Witness
Als Jack te horen krijgt dat zijn vader ernstig ziek is, gaat hij terug naar huis om bij hem te zijn. Ondertussen wordt er in een ondiep graf een verbrand lichaam gevonden, en het onderzoek leidt het team naar een boerderij.
«
»
01:10 New Tricks
Na 30 jaar wordt het lichaam van een politieagent gevonden onder de kelder van een huis. Dit jaagt Gerry de stuipen op het lijf, omdat de beschuldigingen van corruptie in het politiekorps ook met hem van doen hebben.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers