TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Jodi Arias: Dirty Little Secret
Jodi Arias, een verleidelijke 28-jarige fotograaf, wordt schuldig bevonden van de moord op haar voormalige geliefde Travis Alexander, die naakt in zijn douche werd gevonden met zijn keel doorgesneden, 27 steekwonden, en een kogel in het hoofd.
«
»
09:40 Suitcase Killer: The Melanie McGuire Story
Het waargebeurde verhaal van het huwelijk van de McGuires. De moord op Bill in 2004, het onderzoek en het daaropvolgende proces tegen Melanie, die het lichaam van haar man in stukken hakte en in koffers weggooide.
«
»
11:10 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In Vietnam verdiept Kees zich in de streng verboden handel in neushoornpoeder en tijgervlees. De handel in producten van deze bedreigde diersoorten is zeer strafbaar.
«
»
12:00 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In de Oekraïense hoofdstad Kiev stort Kees van der Spek zich als trouwlustige vrijgezel op de schimmige bruidenmarkt. Ook brengt hij een bezoek aan het rampgebied rond Tsjernobyl.
«
»
12:55 Snapped
De gruwelijke moord op een jonge moeder op Halloweenavond stuurt Californische rechercheurs op jacht naar een gekostumeerde moordenaar.
«
»
13:45 Snapped
Wanneer een geliefde familieman op brute wijze vermoord wordt aangetroffen in zijn huis, volgen de autoriteiten een spoor van aanwijzingen dat een onverwachte moordenaar ontmaskert die geleid werd door vraatzuchtige driften.
«
»
14:35 Snapped
De moord op een man langs de weg in Virginia in 1988 stuurt de rechercheurs op een tocht vol onzekerheden en doodlopende sporen. Honderden kilometers verderop wordt een lang begraven geheim ontdekt dat decennia oude geheimen onthult.
«
»
15:25 Snapped
Wanneer een man doodgeschoten wordt aangetroffen in een straat in een buitenwijk, begint een wild onderzoek met een razendsnelle achtervolging, gevaarlijke bendeleden en een verdraaid moordcomplot waar familietrouw verraden wordt.
«
»
16:15 Snapped
Wanneer een dodelijk gerucht wordt verspreid onder vrienden en kennissen, ontketent dit een explosie van bruut geweld zo gruwelijk, dat zelfs een huisbrand de waarheid niet kan verbergen.
«
»
17:05 World's Most Evil Killers
Na een ernstig disfunctionele opvoeding is Colin Ireland begonnen met een homopub te bezoeken in Earl's Court, Londen. Daar heeft hij zijn slachtoffers ontmoet, die hij naar huis heeft begeleid voordat hij ze heeft vastgebonden en gewurgd.
«
»
17:55 World's Most Evil Killers
Angus Sinclair werd veroordeeld voor vier moorden en werd verdacht van het vermoorden van nog vier vrouwen. Sinclair, die opgroeide in Glasgow, was zestien toen hij in 1961 zijn eerste moord pleegde.
«
»
18:45 World's Most Evil Killers
Tussen 1976 en 2002 werden in de Verenigde Staten meer dan achthonderd moordenaars geëxecuteerd voor hun misdaden. De tiende vrouwelijke moordenaar die in 2002 voor haar misdaden werd geëxecuteerd, was Aileen Wuornos.
«
»
19:40 World's Most Evil Killers
Robert Lee Yates vermoordt 13 prostituees in Spokane, Washington, tussen 1996 en 1998, en bekent later nog twee andere moorden, gepleegd in 1975 en 1988.
«
»
20:30 The Hunt for the I-5 Killer
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Detective Kominek start een klopjacht om een seriemoordenaar te arresteren die ervan wordt verdacht veertien jonge vrouwen te hebben vermoord, langs de snelweg I-5 door Californië, Washington en Oregon.
«
»
22:00 Abducted: The Mary Stauffer Story: Extras
Mary en Beth Stauffer bespreken hoe geloof, liefde en familie hen op de been hielden.
«
»
23:35 The First 48 Presents Critical Minutes
In Tulsa ontkent een kroongetuige iets te weten over een brute moord, totdat hij met bewijs wordt geconfronteerd dat het tegendeel bewijst. In Dallas schokt een verdachte de rechercheurs met een bekentenis die ze niet zagen aankomen.
«
»
00:15 The First 48 Presents Critical Minutes
Het kost een beginnende detective een aantal maanden om een raadselachtige overval op te lossen. In Phoenix hebben ze maar één aanwijzing om een auto-ongeluk te onderzoeken.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers