TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 The Good Doctor
Het team behandelt een beroemde huwelijksadviseur nadat ze haar enkel heeft geblesseerd. Dr. Audrey Lim is vastbesloten om uit te zoeken wat er werkelijk is gebeurd in de operatiekamer tijdens haar operatie en begint aan haar eigen interne onderzoek.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:55 The Martian
Astronaut Mark Watney wordt tijdens een Marsexpeditie na een zandstorm voor dood achtergelaten. Gestrand op een vijandige planeet moet hij al zijn survivalkennis aanspreken om in leven te blijven tot er hulp opdaagt.
«
»
17:15 Superstore
Glenn wordt ontslagen waarna andere werknemers besluiten te staken. Jonah probeert Amy te helpen bij de onderhandelingen. Garrett ontmoet een prachtige vrouw.
«
»
17:40 Superstore
Amy wil indruk maken op de districtmanager, maar een ongeluk gooit roet in het eten. Glenn probeert als een strenge baas over te komen.
«
»
18:10 Superstore
Jonah weigert wapens te verkopen aan iedereen die hij verdacht vindt. Glenn probeert de hele winkelvoorraad morning-afterpillen te slijten.
«
»
18:35 Superstore
Glenn heeft het gevoel dat hij meer over zijn werknemers zou moeten weten. Amy en Jonah halen streken met elkaar uit.
«
»
19:05 Superstore
Cheyenne en Bo hebben ruzie. Amy en Glenn geven hen advies. Mateo en Jonah zien in de winkel toe op de adoptie van honden.
«
»
19:35 Magnum P.I.
Magnum en Higgins onderzoeken de mysterieuze verdwijning van Sandra Perez, de CEO van een bedrijf dat gespecialiseerd is in zonne-energie.
«
»
20:30 Kingdom of Heaven
Balian is een nederige smid die een rustig leven leidt. Wanneer zijn vader hem opzoekt gaat hij met hem en naar het Heilige Land om Jeruzalem voor het westen.
«
»
23:00 Dumb and Dumber To
Twintig jaar na hun laatste avontuur gaan Harry en Lloyd - twee gestoorde vrienden - op zoek naar Harry's vergeten dochter. Het mag geen toeval zijn dat de roadtrip van de twee niet geheel volgens plan verloopt.
«
»
00:55 Better Things
Er zijn enkele zeer onverwachte gevolgen wanneer de Fox-meisjes in Engeland aankomen.
«
»
01:40 Better Things
Sam en Caroline groeien naar elkaar toe nadat Caroline zich verontschuldigt en de familie een cadeau geeft. Paul en Sunny, weer bij elkaar, besluiten opnieuw te trouwen, en ze vragen Sam om de bruiloft te leiden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers