TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 BBQ Vanavond?!
Vanavond BBQ?! Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote à l'os.
«
»
08:05 De Sterrenkaart
Matthieu Beudaert studeerde kunstgeschiedenis, maar na een culinaire Aha-erlebnis in restaurant Oud Sluis van Sergio Herman was hij klaar voor een carrièreswitch. Het opende Table d'Amis: een gezellig en intiem restaurant aan de rand van Kortrijk.
«
»
08:40 Het Weekmenu
Jeroen de Pauw bereidt pasta met gegrilde groenten en spek, een pompoengratin met feta en notencrumble, lamsstoverij met couscous en fishticks met spinaziepuree.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 The Nanny
Fran gaat uit met ijshockeyster Mike LaVoe. Op hun eerste afspraakje ontdekt Fran meteen een vreemde karaktereigenschap: hij is bijzonder bijgelovig. Om Maxwells kansen op gratis kaartjes niet te verpesten, besluit ze met Mike uit te blijven gaan.
«
»
10:50 The Nanny
Een vernederend partijtje tennis tegen Fran en een slechte bespreking van zijn laatste musical zijn voldoende om de 42-jarige Maxwell in een midlifecrisis te doen belanden. Fran wil dat hij hulp zoekt en gaat praten met een psycholoog.
«
»
11:10 The Nanny
Sylvia probeert Fran te koppelen aan Gary Issacs, de knappe, ongehuwde gebedszanger van haar tempel. Fran valt als een blok voor de charmes van Gary en wil de relatie graag meteen verzilveren in een huwelijk.
«
»
11:35 The Nanny
Wanneer Brighton zakt voor een Franse test, geeft Maxwell Fran de opdracht op zoek te gaan naar een bijlesdocent. Fran neemt de knappe Phillipe aan, maar Maxwell is niet te spreken over het geflirt tussen de Fransman en zijn kinderoppas.
«
»
12:00 De ambachter
Een kijkje achter de schermen bij mensen die als werk of hobby een ambacht uitoefenen.
«
»
12:20 De ambachter
Nu het voorbereiden van de stook achter de rug is, gaan we in dit tweede deel van de pottenbakker zien hoe het eigenlijke bakken verloopt. Ten slotte zien we ook het resultaat.
«
»
12:40 Mijn tuin
De beste tips en tricks voor het onderhouden van je tuin. Alles komt aan bod: van het opgeruimd houden van je tuinhuisje tot aan het kweken van je eigen moestuin.
«
»
12:50 Het zelfbouwhuis
Nu de vloer betegeld en opgevoegd is, kunnen we de laatste stappen in de afwerking van onze vloer doen.
«
»
13:10 De Smaaktoerist
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen. Denk maar aan de pensen van Vangramberen en de pikante saus van Hilko. De perfecte ingrediënten voor streetfood. En: nog lekkerder met bier uit Bierbeek.
«
»
13:40 De wereld op je bord
Een overdosis groenten, zo kan je de Turkse keuken goed omschrijven. Chef Enis houdt het gezond met Karniyarik, letterlijk gespleten buik. Dit is is een heerlijk, bijna onuitspreekbaar gerechtje van gevulde aubergines, kalfsvlees en bulgurrijst.
«
»
14:00 Urban Barbecue
Michaël Vrijmoed kookt met lekkers uit verschillende uithoeken. Zo is er een Griekse pastasalade, een papillot met pladijs, hamburger met kalfstong en pizza. Er is ook een ronduit succulent dessert op basis van gegrilde zoete maïs.
«
»
14:25 Young Sheldon
Het Cooper-huishouden wordt geconfronteerd met allerlei problemen. Terwijl de kerkgemeenschap aan het roddelen is over Georgie, neemt Missy het op voor haar broer. Sheldon wordt afgeleid door het familiedrama.
«
»
14:45 Young Sheldon
Sheldon worstelt met de eerste tekenen van de puberteit. Ondertussen gaan Mary en George Sr. beiden op zoek naar een nieuwe baan. En Georgie en Meemaw maken een zakenreis over de grens.
«
»
15:05 Friends
Joey denkt dat hij de ware liefde heeft gevonden. Rachels baas gaat uit met Chandler, wat een groot probleem oplevert voor Rachel. Monica erft een poppenhuis.
«
»
15:30 Friends
Als Pete een restaurant koopt, moet Monica besluiten of ze de baan die hij haar daar aanbiedt wel wil. Ross laat een tv-interview schieten om Rachel te helpen, die een blessure heeft opgelopen. Joey en Chandler adopteren een eend en een kip.
«
»
15:55 Friends
Ross vindt de date van Rachel gestoord. Joey wordt verliefd op Kate, maar die krijgt dan een baan aangeboden in Los Angeles.
«
»
16:20 Friends
Ross voelt een vreemd gezwel op zijn bil. Phoebe kan niet kiezen tussen twee mannen. Monica's vriend verrast haar door haar niet ten huwelijk te vragen.
«
»
16:45 Huizenjagers
Het welgekende Huizenjagersbusje stopt deze week in Gent. Wim en Katrien zouden graag ontstnappen aan de Gentse drukte. Ze zijn op zoek naar een huisje in de Ardennen waar ze kunnen genieten van de stilte en de rust.
«
»
17:40 Huizenjagers
Kristel zou heel graag een verblijf kopen in de Ardennen, en schakelt daarvoor de huizenjagers in.
«
»
18:35 Huizenjagers
Chris en Johnny dromen van een huisje in de Ardennen, liefst aan het water.
«
»
19:25 Huizenjagers
Corinne verlangt naar een huisje voor haar en haar hond op een afgelegen plekje in de Ardennen.
«
»
20:30 Blind Gekocht NL
Amanch en Deyar wonen in een koopflatje in Delft. Hun nieuwe onderkomen moet wel echt toekomstbestendig zijn, zeker met het oog op hun verleden. Zij zijn namelijk als politiek vluchteling naar Nederland gekomen. Kunnen Martijn en zijn team helpen?
«
»
21:45 The Sky is the Limit
Peter Boeckx klopt deze keer aan bij enkele oude bekenden, maar er passeren ook een heleboel nieuwe gezichten de revue, zoals onder anderen Yves Maes, Joshua van der Aa en Nicolas en Sara Debruyn. Hij gaat voorbij de bling bling.
«
»
22:55 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
23:40 UFC Fight Inc
In de eerste aflevering viert de UFC hun dertigjarig jubileum en laat zien met wat voor uitdagingen de organisatie te maken krijgt. Van de veranderingen tijdens evenementen tot het harde werk van de PR en het hele UFC-team.
«
»
00:40 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
01:25 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers