TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:35 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
12:55 Wordt aangekondigd
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
15:28 De week van Bruzz
Een overzicht van de belangrijkste nieuwsfeiten in Brussel van de afgelopen week.
«
»
15:54 Kijk uit
Op alternatieve wegen zoals een jaagpad geldt een snelheidsbeperking en wordt de toegang beperkt voor gemotoriseerd verkeer. Op die manier ontstaan er veilige verbindingswegen voor zachte weggebruikers zoals wandelaars en fietsers.
«
»
16:00 Sporza: Formule 1
Verslag van de Formule 1 GP van België in Spa-Francorchamps (kwalificatieritten)
«
»
17:00 Wordt aangekondigd
«
»
17:08 De neven van Eus
Er wonen ruim twintig miljoen mensen in Istanbul. Is Istanbul met al die drukte nog een prettige plek om te wonen? Eus praat met bewoners die hun wijk niet meer herkennen, terwijl de groei ook kansen brengt.
«
»
18:03 Une hyène pas comme les autres
Miskend, verstoten, door de mens uit hun gebied verjaagd: bruine hyena's hebben zich in de meest afgelegen zones van zuidelijk Afrika teruggetrokken. Deze verlegen vleeseters bewonen tegenwoordig de spooksteden van Namibië.
«
»
20:00 Vranckx
De kuststad Cotonou in Benin is voor West-Afrika de toegangspoort voor goederen uit de hele wereld. Ook de beroemde pagnes worden hier druk verhandeld. Doeken van zogenaamde waxstof met kleurrijke motieven.
«
»
20:25 The Responder
Chris Carson moet op zoek naar Casey, een jonge vrouw die verdwenen is. Wanneer hij een andere oproep krijgt, over de plotse dood van een oude vrouw, steelt Chris medicijnen van het slachtoffer.
«
»
21:20 The Responder
Chris bezoekt zijn moeder June in het verzorgingstehuis. Terwijl hij daar is, krijgt hij een dreigende sms van Carl, die zijn dreigementen de volgende dag kracht bijzet.
«
»
22:10 Huss
De aanvaller wordt uiteindelijk vermoord aangetroffen. Opeens komt alles op zijn kop te staan. Ondertussen krijgt Katarina steeds meer argwaan over haar collega's.
«
»
23:00 Brian Johnson's A Life on the Road
Brian Johnson vergezelt Paul Rodgers, frontman van Free en Bad Company tijdens z'n tour door de VS. Paul vertelt openhartig over zijn carrière als zanger.
«
»
00:00 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers