TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 Criminal Minds
Een moordenaar forceert zijn slachtoffers om een stel vingers op te eten voordat hij ze vermoord. Ondertussen werkt Rossi Morgan op zijn zenuwen.
«
»
09:10 Criminal Minds
Garcia vecht nog steeds voor haar leven, het team is vastberaden om de man, die haar neergeschoten heeft, in de kraag te vatten.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 Criminal Minds
Het BAU-team slaat de handen ineen met het lokale politiekorps van Los Angeles, om onderzoek te doen naar een reeks brute moorden die verdacht veel lijken op de scenario's uit een bekende stripserie.
«
»
11:15 Criminal Minds
Het BAU-team wordt ingeschakeld door de nieuwe sheriff uit Fredericksburg, Virginia, om onderzoek te doen naar een reeks moorden waar de slachtoffers ernstig bij verminkt worden.
«
»
12:05 NCIS
Gibbs is afwezig vanwege familiezaken waardoor McGee en Tony ruzie maken over wie de leiding heeft. Een militair wordt in een winkel neergeschoten en hij lijkt een toevallig slachtoffer, maar Tony en Tim ontdekken dat hij een doelwit was.
«
»
12:55 NCIS
Het NCI-team onderzoekt een zaak waarin iemand is doorgereden na een dodelijk ongeval. Een vroegere FBI-agente die nu als advocate werkt, vertrouwt Gibbs toe dat haar cliënt een waterdicht alibi heeft.
«
»
13:40 NCIS
De Secretary van de Marine wordt tijdens een vertrouwelijke vergadering, afgeluisterd. Het NCIS-team zal de zaak samen met NSA-analist Eleanor Bishop oplossen, die dit veiligheidsrisico twee jaar geleden al voorspelde.
«
»
14:25 NCIS
Het team vindt een verband tussen de vriend van de ex-vrouw van Gibbs en Fornell, en het slachtoffer van een moordzaak. Ondertussen moet Ellie Bishop zich aanpassen aan het team.
«
»
15:15 NCIS
Meer dan dertig kinderen uit militaire gezinnen krijgen een mysterieuze ziekte, waarna het team de ziekteverwekker wil vinden voor de feestdagen beginnen.
«
»
16:05 NCIS
Terrorist Benham Parsa doodt een marinier met een gestolen drone. De zaak brengt Gibbs weer in contact met Hollis Mann.
«
»
16:55 NCIS
Gibbs en het team sporen een van Parsa's handlangers op door bewijzen van de drone-aanval te gebruiken. McGee worstelt met de emotionele gevolgen van de aanslag waarbij zijn vriendin zwaar gewond raakte.
«
»
17:45 NCIS
De moord op een officier van de havenautoriteit levert aanwijzingen naar de mogelijke schuilplaats van Parsa. Bishop onthult een connectie uit het verleden met de terrorist.
«
»
18:35 NCIS
Er worden kapotte kogelwerende vesten gevonden in een vrachtwagen vol met gestolen militaire goederen. Het team onderzoekt waar de vesten vandaan komen en spoort de al verzonden vesten op.
«
»
19:25 NCIS
Tony ontmoet een man in een marine-uniform waarvan de verschillende onderdelen niet bij elkaar horen. Hij spreekt de man daarop aan en het draait uit op een dodelijke schietpartij. De enige ooggetuige is de vader van Tony.
«
»
20:20 NCIS
Het team moet het doelwit ontdekken, wanneer er een bom afgaat in de kleedkamer bij een liefdadigheidsconcert. Jimmy is er klaar voor om vader te worden.
«
»
21:10 NCIS
Het lichaam van een voormalige NCIS-agent spoelt aan in New Orleans, waarna Gibbs samenwerkt met Dwayne Cassius Pride. Ze onderzoeken of het een politieke moord is of dat de moord verband houdt met een bekende zaak.
«
»
22:00 NCIS
Special agent Pride en Gibbs vermoeden dat de 'Privileged Killer' een na-aper is. Tony ontvangt een speciaal souvenir van Bishop.
«
»
22:45 NCIS
De vriendin van McGee, Delilah, is weer aan het werk. Ze stuit op een controversiële zaak en vraagt het team om hulp. McGee denkt erover haar te vragen bij hem in te trekken.
«
»
23:40 Sight Unseen
Nadat ze haar zicht verliest, wordt rechercheur Tess Avery achtervolgd door de zaak die ze achterliet, totdat ze een ongewone blindengeleide ontmoet. Samen met Sunny Patel, een gids op afstand, besluit Tess om misdaden op te lossen.
«
»
00:45 Sight Unseen
Een slachtoffer van een van de onopgeloste zaken van Tess, ontwaakt uit een coma. Sunny Patel, de blindengeleide van Tess, daagt Tess uit om zich ermee te bemoeien, ook al is ze niet langer bij de politie.
«
»
01:25 Sight Unseen
Op zoek naar haar vermiste broer, mengt Tess zich in Jakes onderzoek om een onbekend slachtoffer te identificeren. Ze vreest voor het leven van haar broer Lucas en is tegelijkertijd gedreven om te doen waar ze het meest van houdt: de zaak oplossen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers