TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Gordon Ramsay's Future Food Stars
Deze keer gaat het over fastfood. Gordon daagt de deelnemers uit de leiding over te nemen van een luxe restaurant in de Cotswolds. Vervolgens wil Gordon dat de teams een online bezorgservice opzetten.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 Hotel Hell
Gordon Ramsay gaat op bezoek bij het Keating hotel in San Diego. De eigenaar, Eddie Kaen, investeert, volgens Gordon, in de compleet verkeerde dingen.
«
»
14:00 Blind getrouwd UK: Naspel
AJ Odudu analyseert samen met Joel Dommett, Hannah Cooper-Dommett en Snoochie alle drama van de afgelopen week. Inclusief exclusieve clips en interviews met de koppels, die openhartig vertellen over de momenten die de gemoederen bezig hielden.
«
»
14:40 The Rundown
Beck, een premiejager, wil stoppen met werken, maar aanvaardt eerst nog een allerlaatste klus. In opdracht van de steenrijke Billy Walker trekt hij naar het Amazonewoud om diens zoon Travis, die er op zoek is naar een waardevolle schat, op te sporen.
«
»
16:30 Villa Zuid-Afrika
Het Droom Guesthouse gaat, enkele weken later dan gepland, open. Weliswaar met enkele mankementen en kinderziekten. Een volgeboekt guesthouse bezorgt Kathleen de nodige stress, en dan blijken de eerste gasten ook nog eens speciale gasten te zijn.
«
»
17:30 Een huis vol emigreert
De laatste dagen in Nederland van de familie Jelies zijn geteld. Ze nemen afscheid van iedereen en maken hun huis leeg. In Luxemburg gaat de familie Kraan eindelijk de camping openen.
«
»
18:30 De Bauers - 20 jaar later
Frans en Mariska gaan naar Rome. Ondertussen kijken de jongens ernaar uit om een paar dagen het rijk voor zich alleen te hebben, maar de realiteit is dat ze de zorg van Mariska toch wel missen.
«
»
19:10 Gladiators
In deze ronde maakt Legend een statement op de Hang Tough, zet Sabre haar klauwen uit in de Ring en laat Viper op de Collision Bridge voelen hoe giftig hij is.
«
»
20:30 America's Got Talent: Fantasy Team
De voorrondes gaan verder met juryleden Simon Cowell, Heidi Klum, Howie Mandel, Mel B. Eén optreden krijgt een gouden buzzer en verdient een plek in de finale. De publieksstem stuurt vijf optredens door naar de halve finale.
«
»
22:15 War of the Worlds
Ray Ferrier probeert zijn kinderen in veiligheid te brengen nadat buitenaardse wezens aanvallen. De wezens zijn meedogenloos en nemen de mensen niet eens gevangen.
«
»
00:20 Gladiators
In deze ronde maakt Legend een statement op de Hang Tough, zet Sabre haar klauwen uit in de Ring en laat Viper op de Collision Bridge voelen hoe giftig hij is.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers