TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Chicago P.D.
Het team onderzoekt een serie autodiefstallen, en ontdekt dat de zaak ingewikkelder is dan gedacht. Burgess doet een ontdekking over een eerdere zaak die haar leven voor altijd zal veranderen.
«
»
15:10 Chicago P.D.
Nadat een ogenschijnlijk onschuldige jongeman op straat is neergeschoten, probeert het team de dader te vinden. De rouwende vader van de jongen is echter vastbesloten om zijn eigen undercoverwerk te doen.
«
»
16:05 Top 20 Funniest
Een verzameling van 'slechtste dagen ooit' die op beeld werden vastgelegd, met hilarische mislukkingen op de werkvloer, ongelukken op bruiloften en stunts die compleet verkeerd aflopen.
«
»
16:55 Frozen Gold
Amper 24 uur na aanvang van het mijnbouwseizoen krijgen de mijnwerkers te maken met een rampzalige vertraging en leider Ray ontdekt dat mijnbouw in Groenland een grotere uitdaging is dan hij dacht.
«
»
17:50 Frozen Gold
De mijnwerkers realiseren zich dat de barre omgeving van Groenland een enorme uitdaging vormt. Hun uitrusting blijkt onvoldoende te zijn en bovendien hebben ze tot nu toe enkel stenen gevonden.
«
»
18:40 Gold Rush
Een terugblik op het afgelopen seizoen van Gold Rush, plus een exclusieve vooruitblik op het komende seizoen, waarin nieuwe concessies, goudzoekers en machines worden onthuld.
«
»
19:35 Frozen Gold
De vaardigheden van Christian worden danig op de proef gesteld op een 38 ton zware graafmachine. Hij graaft naar een blauwe kleilaag, waarvan Ray hoopt dat het de sleutel is tot het vinden van een fortuin.
«
»
20:30 A View to a Kill
Geheim agent James Bond neemt het op tegen de slinkse zakenman Max Zorin, die technologiekweekvijver Silicon Valley van de kaart wil vegen zodat hij een monopolie op de microchipmarkt kan waarborgen.
«
»
22:55 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Matt Turner ondervraagt een man die mogelijks opereert als drugsdealer. De man werkt mee, maar nader onderzoek van zijn voertuig maakt duidelijk dat hij nog meer te verbergen heeft.
«
»
23:50 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Ian begeeft zich door het drukke verkeer op de M6, waar een ongeluk met vluchtmisdrijf plaatsvond.
«
»
00:40 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Andy Duran betrapt een chauffeur op heterdaad op gsm-gebruik achter het stuur. De man heeft echter geen zin om mee te werken aan een ondervraging.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers