TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Flip This House
Bij CT Homes vinden ze het tijd om twee grote Victoriaanse huizen in Elm Street om te toveren. Deze prachtige huizen, in de buurt van New Haven, zouden een grote winst moeten opleveren.
«
»
02:55 Tokyo Vice
Jakes aandringen wordt beloond met exclusief nieuws van rechercheur Katagiri, maar dat trekt ook de aandacht van iemand anders. Ondertussen heeft Samantha een klik met een nieuwe klant, en Sato probeert te kiezen tussen woorden en vuisten.
«
»
03:50 Tokyo Vice
Terwijl Samantha aan haar toekomst werkt, haalt haar verleden haar in. Met hulp van Emi, Tin-Tin en Trendy ontdekt Jake een nieuw verband. En hij komt oog in oog te staan met het hoofd van de Chihara-Kai, die hem om een gunst vraagt.
«
»
04:40 Below Deck
Kate neemt afscheid van haar vriendin, Ben maakt een oprecht gebaar en Kyle's bewondering voor Sierra groeit. De bemanning van Valor moet het perfecte verlovingsdiner voor twee gasten bereiden.
«
»
05:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:40 Storage Wars
De kopers reizen naar El Monte in Californië, waar ze te maken krijgen met lokale concurrentie. Ondertussen slaan Darrell en Brandon antiek aan de haak, en krijgen Jarrod en Brandi een goede opslagruimte in handen. Ivy treft een potentiële schat.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank presenteren hun beste restauraties: roestige relikwieën zijn juwelen geworden.
«
»
06:40 American Pickers
Frank en Mike reizen door New England op zoek naar schatten van Maine tot Massachusetts. Ze kiezen een oud herenhuis om te onderzoeken in Newport, Rhode Island.
«
»
07:25 American Pickers
Mike en Frank gaan samen op zoek naar bijzondere objecten die iets te maken hadden met cruciale momenten uit de Amerikaanse geschiedenis.
«
»
08:10 American Pickers
Mike en Frank spelen een kansspelletje en kopen items die veel geld zouden kunnen opleveren, of hen juist behoorlijk wat zou kunnen kosten.
«
»
09:00 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
09:05 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
09:10 Shark Tank
Een zestien jaar oude scholier maakt indruk met een app die cyberbullying kan onderscheppen. Twee mannen hebben een ingenieuze bierautomaat voor thuis uitgevonden, die bier uit blikjes en flesjes kan laten smaken als tapbier.
«
»
10:00 Shark Tank
Een zelfverklaarde 'culinaire ninja' presenteert zijn 'heat-and-eat' paleomaaltijden. Een trotse vader en zijn zeventien jaar oude zoon hopen dat ze met hun high-tech visapparaat de sharks kunnen binnenhengelen.
«
»
10:50 Shark Tank
Legendarische koekjesmaker Wally Amos toont zijn nieuwe merk koekjes, waarmee hij hoopt een hit te scoren. Twee entrepreneurs laten een uitvinding zien die beschadigde apparaten kan redden. Zussen uit Florida tonen hun zwempakken voor moeders.
«
»
11:40 Shark Tank
Twee ondernemende jonge zussen presenteren hun bodysprays en lotions voor jonge tienermeisjes. Een chocolatier toont een bijzonder soort chocolade waarin een speeltje verstopt zit.
«
»
12:30 Shark Tank
Een moeder uit Milwaukee, Oregon, presenteert een stijlvolle kledinglijn voor de kleintjes. Een vrouw uit Houston, Texas, riskeert alles voor haar multifunctionele keukenaccessoire.
«
»
13:25 Storage Wars
Een terugblik op de meest memorabele blunders, capriolen en mislukte aankopen die in de show zijn langsgekomen. Zo komen nieuwe en oude fragmenten langs die de kopers zelf misschien liever hadden vergeten, net als een nog niet eerder vertoonde ruzie.
«
»
13:50 Storage Wars
Een compilatie van fragmenten met de beste en slechtste koopstrategieën in de geschiedenis van de show. De meest memorabele momenten van de eigenaardige karakters komen langs, waaronder geheime biedingen en de typische overdreven streken van Barry.
«
»
14:10 Storage Wars
Een aantal memorabele hoogtepunten uit eerdere afleveringen, met aandacht voor de grootste vetes en conflicten die tussen de kopers te zien zijn geweest. Er is hierbij een belangrijke rol voor Dave Hester, die altijd voor opschudding zorgde.
«
»
14:35 Storage Wars
Dave Hester keert terug en zorgt meteen voor opschudding en verwarring op de veiling in Montclair, Californië. Brandi vreest dat een kater van Jarrod de zaken in gevaar zal brengen. Ivy doet ondertussen een interessante en kostbare ontdekking.
«
»
15:00 Storage Wars
De kopers krijgen Texaans verrassingsbezoek op de veiling in Upland, Californië. Jarrod en Brandi hopen dat kleine vondsten hen grote winsten zullen opleveren. Darrell en Brandon ontdekken een stukje geschiedenis. Ivy heeft een slechte dag.
«
»
15:30 Station 19
Net wanneer Ryan alles wil uitpraten met zijn vader, brengt Greg Tanner een bezoek aan de kazerne. Dat brengt Ryan en de anderen in verwarring. Sullivan vraagt aan een onverwacht persoon advies.
«
»
16:25 Station 19
Een zware storm raast door Seattle terwijl het team een feestje houdt. Ze moeten snel in actie komen wanneer de storm schade aanricht. Een aantal teamleden komen in levensgevaar terecht.
«
»
17:15 Station 19
Na de gigantische storm zitten Andy en Sullivan vast in een omvergeworpen auto. Het team confronteert Jack met zijn gezondheid. De brandweermannen proberen hun kameraden te vinden.
«
»
18:10 Station 19
Andy, Maya en Dean reageren op een oproep en treffen ter plaatse een gewonde vrouw met geheugenverlies aan. Kapitein Sullivan gaat met Ben en Jack op bezoek bij een patiënt.
«
»
19:05 Station 19
Wanneer verschillende mensen ziek worden in een metro, gaan Jack en Maya poolshoogte nemen. Het blijkt om een uitbraak van de vogelpest te gaan. Travis, Ben en Dean worden gedwongen Sullivan uit te nodigen om te helpen Travis' huis te schilderen.
«
»
20:00 Chucky
Terwijl Hackensack zich losmaakt van Chucky's meedogenloze terreurbewind, probeert de burgemeester de angst weg te nemen door een onschuldige verdachte te arresteren. Ondertussen proberen de kinderen wanhopig Chucky's eindspel te achterhalen.
«
»
20:50 Chucky
Oude en nieuwe rekeningen worden vereffend, en de vonken slaan over, wanneer het duivelse plan van Chucky zijn apotheose bereikt op een bijzonder gevaarlijke - en openbare - locatie.
«
»
22:00 Law & Order: Special Victims Unit
De SVU wordt geconfronteerd met de woede van fans wanneer ze twee broers arresteren die bekend staan als populaire online influencers. In Wheelhouse is Diggy verdrietig dat Willa overstuur is.
«
»
22:55 Law & Order: Special Victims Unit
Amaro vraagt de SVU om hulp bij het zuiveren van de naam van een veroordeelde man en brengt een figuur uit Bensons verleden terug in haar leven.
«
»
23:50 Transplant
Het team van York Memorial heeft te maken met de levensveranderende operatie van een van hen.
«
»
00:45 Transplant
Bash laat een buitenkans aan haar neus voorbijgaan. Mags keert terug naar York Memorial. June worstelt met verlies op professioneel en persoonlijk vlak. Claire wordt geconfronteerd door Devi.
«
»
01:40 Transplant
Bash en Mags helpen elkaar bij de behandeling van een ouder echtpaar dat aan elkaar zit vastgelijmd. Liz Bergeron confronteert Theo met zijn onvermogen om zich aan de ziekenhuisregels te houden. June doet een verrassende aankondiging.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers