TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 The Blacklist
De taskforce bedenkt een plan om een codeermachine uit het Sovjettijdperk te stelen die nodig is om gecodeerde berichten te ontsleutelen. Townsend stelt Liz' loyaliteit op de proef. Red en Dembe worden geroepen voor een onverwachte ontmoeting.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 LA Fire & Rescue
Station 16 in Watts reageert op een magazijnbrand en zoekt naar een teken van leven. Kapitein Scott Woods van station 41 leert de nieuweling Erin Scouler een waardevolle les tijdens een oproep voor een politie patstelling.
«
»
08:45 Lost Car Rescue
Massale overstromingen dreigen de achtergelaten autoschatten te vernietigen.
«
»
09:25 MacGyver
MacGyver gebruikt een kachel en hete saus om een presidentskandidaat in Ecuador aan de harttransplantatie te helpen die hij zo dringend nodig heeft. Een groep rebellen saboteerde de levering van het orgaan.
«
»
10:05 MacGyver
MacGyver en Jack `stelen' een onbetaalbaar schilderij om een beruchte dief in de val te lokken. Riley's vervreemde vader wil deel uitmaken van haar leven. Matty stuurt Bozer naar een kamp voor spionnen.
«
»
10:50 MacGyver
Het team zit een terrorist achterna die een huurling stuurde om gestolen zenuwgas te recupereren. Jack confronteert Elwood. Bozer wordt tot het uiterste gedreven in de spionnenschool.
«
»
11:30 SEAL Team
Het Bravo Team wordt op een wel heel bijzondere missie in Zuid-Amerika gestuurd. Ondertussen bereiken de spanningen rond Jason's leiderschap een nieuw hoogtepunt - of een nieuw dieptepunt.
«
»
12:15 Cops
Een motorrijder zet agenten op een achtervolging door de straten van de stad. Zelfs een lege accu weerhoudt een rouwende man er niet van de politie te ontwijken. Een nerveuze chauffeur slaagt er niet in de politie te ontwijken.
«
»
12:45 Cops
Een verkeerscontrole neemt een onverwachte wending wanneer de verdachte besluit te gaan terreinrijden. Een vrouw weigert de vriend van haar zoon te beschermen. Bewakingscamera's betrappen een man die iets probeert te verbergen.
«
»
13:10 Cops
Een wanhopige man slaat op de vlucht voor agenten, maar de vluchtpoging mislukt. Meerdere eenheden werken samen om een gevaarlijke situatie op te lossen. Agenten houden een oogje op een voogdijgevecht waarbij dure boodschappen betrokken zijn.
«
»
13:35 Cops
Een verdacht nummerbord helpt agenten een mogelijke inbraak te voorkomen. De politie komt net op tijd wanneer een geval van onbeantwoorde liefde gewelddadig wordt. Agenten zijn verrast door de kledingkeuze van een verdachte brandstichter.
«
»
14:00 Cops
De leugens van een onwetende verdachte vallen in duigen als zijn slachtoffer met beveiligingsbeelden naar voren komt. Een chauffeur wordt angstig als hij probeert een vlucht te maken. Een nachtelijk uitstapje naar de buurtwinkel eindigt in tranen.
«
»
14:20 Cops
Een vete tussen broers escaleert wanneer iemand een pistool trekt. Een man blijft niet uit de buurt van zijn ex-vriendin ondanks een gerechtelijk bevel. Agenten hebben een gesprek met een vrouw die haar leven in eigen hand wil nemen.
«
»
14:50 Cops
In een paar seconden tijd gaan agenten van het arresteren van een verdachte naar het redden van zijn leven. Een ongelukkige echtgenoot reageert slecht wanneer zijn vrouw zijn internetgeschiedenis onthult.
«
»
15:10 Cops
Een koppige verdachte verlengt het onvermijdelijke wanneer hij vanaf een dak onderhandelt. Er ontstaat chaos wanneer een nachtclubleider de werknemer confronteert die zijn geld heeft gestolen.
«
»
15:35 Cops
Een avondje voetbal kijken met het gezin loopt uit op een hevige vechtpartij. Een beruchte winkeldief maakt de agenten geïrriteerd wanneer hij wordt aangetroffen met een aantal gestolen goederen.
«
»
16:00 Cops
Een verdachte kan de hulpsheriffs er niet van overtuigen dat hij een goede reden had om te vluchten. De huisgenoot van een echtpaar weerhoudt hen ervan hun slechte gewoontes af te leren. Buren zijn getuige van een ruzie tussen man en vrouw.
«
»
16:25 Pawn Stars
Een stuk uit de Burgeroorlog wordt binnengebracht, Rick bekijkt een volledig gerestaureerde Wurlitzer jukebox uit 1947 en Rick raakt gefrustreerd als Chumlee een kind meeneemt naar het pandjeshuis.
«
»
16:50 Pawn Stars
Een gitaar gesigneerd door bassist Garry Tallent arriveert in de winkel, Rick bekijkt een replica van een Peace Dollar uit 1964, Rick daagt Chum uit voor een wedstrijd met papieren vliegtuigjes.
«
»
17:10 Pawn Stars
Een hovercraft zoeft de winkel binnen, Corey bekijkt een set van The Beatles bobble-heads uit 1960, een nieuw arcadespel wordt door de winkel aangekocht en Rick laat de jongens het spel aansluiten.
«
»
17:30 Pawn Stars
Moeilijke onderhandelingen volgen over een eerste editie van Twintigduizend mijlen onder zee, een Ford roadster uit 1932 en een waardevolle Les Paul gitaar.
«
»
17:55 Pawn Stars
Iemand brengt een prent binnen die van Renaissance-meester Rafaël moet zijn. Het is vermoedelijk een van de meest kostbaarste stukken die de Harrisons ooit in handen hebben gehad. Corey onderzoekt een Ibanez gitaar uit de jaren '70.
«
»
18:15 Pawn Stars
Een gesigneerd exemplaar van een in beperkte oplage uitgegeven Seven Years in Tibet. Corey en Chumlee maken zich vrolijk over een Three Stooges promotieprojector. En Chum zoekt naar manieren om het begin van de week op te fleuren.
«
»
18:40 Pawn Stars
Aan de Harrisons wordt een Harley-Davidson uit 1966 aangeboden. Corey onderzoekt of het de investering waard is. Rick wordt aan de jaren '60 herinnert, wanneer iemand een verzameling promotieposters van NBC binnenbrengt.
«
»
19:00 Pawn Stars
Hijs de zeilen met de Pawn Stars als er een penning met de Britse ontdekkingsreiziger James Cook binnenkomt. Wordt de penning een ontdekking voor Rick of loopt de deal op de klippen?
«
»
19:25 Pawn Stars
Rick gaat ervoor als hem een zeldzame foto wordt aanngeboden van Babe Ruth in z'n eerste seizoen. Heeft hij beet of wordt hij op het verkeerde been gezet?
«
»
19:55 Pawn Stars
Iemand brengt een originele tekening van Rocky en Bullwinkle binnen. Rick krijgt vermoedelijk een eerste uitgave van Richard Nixons memoires aangeboden. Chumlee probeert doodgewone voorwerpen duurder te verkopen.
«
»
20:20 Contagion
De eerste slachtoffers van een nieuw virus zijn Beth Emhoff en haar zesjarige zoontje Clark. De vader van het gezin is immuun. De Wereldgezondheidsorganisatie en gewone burgers zoeken naar vaccin voor het virus, dat zich in een ijltempo verspreidt.
«
»
22:05 Joker
Geïsoleerd, getreiterd en genegeerd door de samenleving, begint de mislukte komiek Arthur Fleck aan een langzame afdaling in de waanzin, terwijl hij transformeert in het criminele meesterbrein dat bekend staat als de Joker.
«
»
00:20 Noah
Noah bouwt een ark om zijn familie en zoveel mogelijk dieren te redden. Dan moet hij nog de apocalyptische vloedgolf zien te overleven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers