TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Lui en Plop maken voor Kwebbel een schilderij. Het is een modern kunstwerk geworden want de appelen zijn blauw en de wortelen paars. Klus vindt het lelijk. Gelukkig vindt Kwebbel het prachtig.
«
»
06:10 Plop & Felle
Felle gaat naar de disco. Ze wil graag haar dansmoves oefenen, en gaat met een plaat naar haar oom.
«
»
06:20 Plop & de Peppers
Pepijn en Pol hebben een berg afwas die gedaan moet worden. Alleen hebben ze daar absoluut geen zin in. Ze besluiten om hun afwas stiekem door te schuiven naar Pip zonder dat ze er iets van merkt.
«
»
06:30 Plop & de Peppers
Pepijn wil Pol nooit meer zien. En vice versa. Hoe zijn ze daar gekomen en hoe kunnen ze worden verzoend? Pip en Plop hebben gelukkig wel een idee.
«
»
06:40 Super Monsters
Deze keer gaat het over de supermonsters die samen een groot Blue Moon-feest vieren. Iedereen moet zijn steentje bijdragen om ze voor te bereiden. Katya besluit een slag te slaan. Hiervoor heeft ze fruit nodig.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Nils, een jonge onstuimige wildebras, droomt ervan om piloot te worden. En hij bouwt veel liever een vlieger dan dat hij voor de dieren op de boerderij van zijn ouders zorgt.
«
»
07:00 Super Monsters
Dit keer gaat het over Zoe, die verdrietig is omdat ze onbedoeld haar röntgenzicht gebruikt. Dit gebeurt vooral als ze van streek is. Op zulke momenten onthult ze haar geheimen aan de andere monsterkinderen.
«
»
07:10 Maya de Bij
Maya en Willy ontdekken dat Barry een kikker grootbracht: Rosita. Willy praat zijn mond voorbij en vertelt dit aan Juf Cassandra, met alle gevolgen van dien.
«
»
07:25 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly breekt per ongeluk de vaas voor Leontien. Hubert had deze nog wel gekocht voor hun 40e huwelijksverjaardag. Gelukkig heeft Lex Floepslijm gestuurd. Die werkt echter wat te goed, want Lolly, Kara en Marx plakken aan alles vast.
«
»
07:35 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:50 K3 Roller Disco
Marcel wil absoluut een rol bemachtigen in het toneelstuk van Sneeuwwitje. Hij kan alleen moeilijk beslissen welke rol het zal worden. Guus belooft hem te helpen. Ondertussen willen Hanne en Marthe hun grootste angst leren overwinnen.
«
»
08:05 Tarzan en Jane
Jane en Tarzan gaan de strijd aan met dierenhandelaren. Tarzans grootvader bedenkt een manier om de panters te bevrijden.
«
»
08:30 Het Lichaam van Coppens
Aangezien de Britse bijen Mathias al hebben toegetakeld, is het nu bijvoorbeeld de beurt aan Staf om een bijenbaard te laten zetten. Dat doet hij bij een Belgische imker die even nieuwsgierig is naar het resultaat als de broers zelf.
«
»
09:20 Slisse & Cesar
Cesar heeft in het park een tas met geld gevonden. Slisse waant zich al rijk. Op aandringen van Cesar zullen ze het geld terugbezorgen aan de rechtmatige eigenaar, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Beestig
Voor de katten van Laurens is een kattenmuur de ideale combinatie van rust en plezier. In Vreemde Vogels gaat Joshua op zoek naar de meest atypische huisdieren. Deze week belandt hij bij Bryen en Laura. Zij hebben een groene leguaan.
«
»
12:20 SOS Piet XL
Eric probeert al jaren zonder succes een speculoosmousse te maken. Gelukkig heeft Piet dé oplossing in zijn tas. Amine Boujouh heeft door zijn drukke draaidagen voor 'Familie' weinig tijd om te koken, dus wil hij snel iets lekkers maken: shakshouka.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Marble Mania
Radiohosts Maarten Vancoillie, Sofie Engelen en Anke Buckinx strijden om de titel 'knikkerkampioen'.
«
»
15:00 Vakantiehuis for Life
Julie Van den Steen verrast de kandidaten met een leuke activiteit. Na het bezoek van jurylid Dina Tersago vorige week is een ding duidelijk geworden, er moet dringend een tandje worden bijgezet.
«
»
16:05 Dr. Ken
Allison wil een levensverzekering afsluiten, maar daar heeft ze een medische keuring voor nodig. Ken geeft toe dat hij al een paar jaar geen keuring heeft gehad. Allison overtuigt hem een te nemen.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:55 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
17:20 Helden van Hier: De MUG
Beleef de adrenaline van artsen, ambulanceverpleegkundigen en verplegers tijdens hun levensreddende werk vanuit de eerste rij in 'Helden van hier: De MUG'.
«
»
18:20 Verschoten & zoon
Kristof mag zijn handen niet meer vuilmaken van zijn lief. Karen werkt als manager in 'de Gouden Pollepel' en wil dat Kristof als kelner in het restaurant komt bijverdienen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De 25
Zet het volume van de tv maar zachter, anders bezorgt Min Hee Bervoets u misschien wel permanente gehoorschade. Als dat niet volstaat, pleegt Jeff Hoeyberghs wel een aanslag op uw trommelvliezen.
«
»
20:30 Sing 2
Buster en zijn talentvolle groep dierenartiesten bereiden het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Ze moeten 's werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen.
«
»
22:45 Forrest Gump
Forrest Gump is een simpele jongen met een laag IQ. Dit weerhoudt hem er echter niet van om een grote rol te spelen bij belangrijke gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis. Zo vecht hij mee in Vietnam en ontmoet hij grootheden als Elvis en JFK.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers