TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:40 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:45 Slisse & Cesar
De facteur heeft op de computer van Slisse het nieuwe programma 'De ideale partner' geinstalleerd . Jan en Rik willen de software meteen uittesten en besluiten de ware te zoeken voor Cesar en Valerie.
«
»
17:15 Slisse & Cesar
Melanie heeft een kunstwerk gekocht, maar behalve zijzelf vindt niemand het mooi. Bij toeval valt het werk op de grond en breekt in stukken. Maar dat mag Melanie uiteraard niet te weten komen.
«
»
17:50 Slisse & Cesar
Omdat de agressie in de buurt toeneemt, besluit Slisse een zelfverdedigingscursus te geven. Ook Cesar volgt de lessen. Na afloop is hij er van overtuigd dat hij een aanrander aankan.
«
»
18:25 Slisse & Cesar
Melanie gaat met haar drie volwassen kinderen winkelen in een boetiek. De eigenaar van de boetiek organiseert binnenkort een modeshow en ziet in Melanie het ideale model voor op zijn catwalk.
«
»
18:55 Slisse & Cesar
Melanie is niet te spreken over 'haar' mannen. Bovenal verwijt ze hen lui te zijn. De opmerking valt niet in goede aarde en inderdaad, het gezin Slisse wordt verdeeld in twee vijandige kampen.
«
»
19:30 Bompa
Bompa is ziek en kan dus niet meegaan met de familie wanneer zij paaseieren gaan rapen aan zee. Albert en Francine vinden het een stom idee en verstoppen hun eieren thuis voor Joske.
«
»
20:00 Bompa
Julia speelt toneel bij een amateursvereniging en krijgt er haar eerste grote rol. Maar wanneer een van haar medespelers plotseling ziek wordt, moet de voorstelling afgelast worden.
«
»
20:35 Bompa
Bompa wil al lang eens een ballonvaart maken. Eindelijk is het dan zover. Leo is staat te popelen om mee te vliegen, maar ook Bompa wil mee opstijgen. Roger is als de dood voor zo'n vlucht.
«
»
21:05 Bompa
Achmed vraagt aan Roger om een waterput te graven in zijn tuin. Zij stoten op een oliebron. Roger en Achmed zijn in de wolken en beginnen te dromen van hun rijkdom.
«
»
21:40 Bompa
Albert doet mee aan een wielerwedstrijd, met een mooi geldbedrag als hoofdprijs. In het diepste geheim begint Roger aan een supertraining, die hem in ieder geval tot in Olen weet te brengen.
«
»
22:15 The Golden Girls
Dorothy wordt het hof gemaakt door Stan en haar oude gevoelens voor hem lijken opnieuw de kop op te steken. Rose moet een lastige collega het hoofd bieden.
«
»
22:45 The Golden Girls
Na de dood van een vriendin die non was, besluit Sophia dat zij ook non wil worden. Ze treedt in bij een kloosterorde en gaat verhuizen. Blanche krijgt een auto-ongeluk met de auto van Rose, waardoor Rose een rechtszaak aan haar broek krijgt.
«
»
23:10 The Golden Girls
Blanche heeft een geheime aanbidder en is geschokt als ze hem ontmoet: het is haar overleden gewaande echtgenoot George. Dorothy wordt het hof gemaakt door twee mannen: Sonny Bono end Lyle Waggoner.
«
»
23:40 The Golden Girls
Sophia en Rose nemen advies van Blanche aan en komen daardoor allebei in de problemen. Dankzij een droogte in St. Olaf zweert Rose plechtig celibatair te blijven. Blanche raadt haar aan Miles niet de waarheid te vertellen.
«
»
00:10 The Golden Girls
Blanche ontmoet een man in de bibliotheek en heeft pas nadat ze een afspraakje hebben gemaakt door dat hij in een rolstoel zit. Rose wil, ondanks Blanche's bezwaren, een puppy van het nest van Dreyfuss houden.
«
»
00:40 All Saints
Jared betrapt Matt en Scott samen in bed en trekt een conclusie die misschien niet de juiste is. Kane Sharpe wordt opnieuw op de afdeling opgenomen. Mitch moet zich afvragen wat hij wil in zijn carrière.
«
»
01:30 All Saints
Paula moet omgaan met het schokkende nieuws dat Ross, een amnesiepatiënt, haar vertelt. Kylie en Jared ruziën over een patiënt en Mitch en Terri komen op het nippertje Joan Marden en haar man tegen tijdens een afspraakje.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers