TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 Love it or List it Australia
Megan en Justin worstelen om ruimte te maken voor hun gezin van vijf in hun huis met twee slaapkamers in Sydney. Megan wil groter gaan wonen, maar Justin wil verbouwen om meer ruimte te maken.
«
»
09:20 Love it or List it Australia
Sibon en Gerard wonen met hun twee tienerjongens in een vervallen huis in de prestigieuze buitenwijk Hunters Hill in Sydney. Sibons koffers zijn gepakt, maar Gerard denkt dat renovatie de oplossing is.
«
»
10:10 Love it or List it Australia
Rob en Nikki's semi met drie slaapkamers in Waverley, NSW, is perfect voor personal trainer Nikki om vanuit huis te werken. Maar Rob vindt dat het huis geen verbinding heeft tussen de ruimtes.
«
»
11:05 Love it or List it Australia
Skye en Jacob hebben een groeiend gezin en een jaren veertig huis in Kew, Victoria, dat volgens Skye almaar kleiner wordt. De strijd gaat tussen Neale en Andrew, maar ook met Skye en Jacob, om een nieuwe plek te vinden of het huis op te frissen.
«
»
12:05 Love it or List it Australia
Michelle wil verhuizen uit het huis van haar en Brendon in Denham Court in het zuidwesten van Sydney. Neale doet zijn best om Michelle te laten blijven met een renovatie, terwijl Andrew probeert Brendon te overtuigen om te verhuizen.
«
»
13:05 Dr. Phil
Over in het openbaar gepleegde gewelddadige haatmisdrijven. Een gezin zegt getraumatiseerd te zijn na een incident bij een fastfood-drive-thru. Iemand bespotte hen met een nep-Aziatisch accent, maar de politie negeerde hun klacht.
«
»
13:45 Dr. Phil
Een joodse man zegt dat een bende hem heeft aangevallen in een straat in New York City terwijl ze antisemitische leuzen schreeuwden. Rabbi Aryeh Cohen en een voormalige white supremacist delen hun inzichten.
«
»
14:30 Dr. Phil
De moeder van een kind dat omkwam bij de schietpartij op de Robb Elementary School in Uvalde, Texas vertelt haar verhaal. Experts vertellen hoe zij denken dat de samenleving massale schietpartijen kan voorkomen.
«
»
15:15 Dr. Phil
Dr. Phil geeft advies over creditcards, boodschappen en voordeelacties waarmee mensen duizenden dollars kunnen besparen. Verder geeft hij inzicht in wat er met de economie gebeurt en een moeder van acht kinderen geeft budgetadvies.
«
»
15:55 Dr. Phil
Ontgroeningsrituelen gaan vaak gepaard met veel drinken, vaak met alcoholvergiftiging tot gevolg. Danny Santulli had een alcoholgehalte in het bloed dat zes keer hoger was dan de wettelijke limiet en had ernstige hersenbeschadiging.
«
»
16:35 Chateau Meiland
Het boek van Maxime wordt officieel aan de pers gepresenteerd. Zenuwachtig, maar trots houdt Maxime een emotioneel betoog ten overstaan van het Nederlandse journaille. De volgende dag is de familie alweer vroeg op om te verbouwen in het pension.
«
»
17:25 Chateau Meiland
De opening van het pension komt steeds dichterbij. De familie heeft van eerdere fouten geleerd en gaat meteen op zoek naar een Nederlandse opvolger van hun huishoudster in Frankrijk. Na een oproep via het internet stromen de aanmeldingen binnen.
«
»
18:15 Chateau Meiland
De Meilandjes werken dag en nacht aan de verbouwing van Code Rosé. Maar zelfs nadat de opening van het pension met drie weken is uitgesteld, is de eindstreep nog niet in zicht. Het grote aantal boekingen leidt tot technische problemen met de website.
«
»
19:00 Chateau Meiland
Er zijn nog maar twee weken te gaan tot de opening van het pension, en de gastenverblijven beginnen steeds meer vorm te krijgen. Maxime voelt zich buitengesloten als Martien en Montana, zonder overleg, met de styling van het pension zijn begonnen.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Er staat de familie Meiland weer een druk jaar te wachten. Gelukkig maar want van stilzitten wordt niemand gelukkig. De familie heeft haar oog laten vallen op een pension dicht bij het Noordwijkse strand.
«
»
20:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Kyle komt te laat voor een double date met Teddi en hun echtgenoten. Lisa Rinna wil twee nieuwe acteerklussen combineren. Dorit shockeert haar man met een extravagant 50ste verjaardagsfeestje op een jacht. Een wijnglas zorgt voor conflicten.
«
»
21:20 The Real Housewives of Beverly Hills
Lisa Rinna keert terug naar haar roots op Days of Our Lives. Lisa Vanderpump ontvangt nieuws over de rechtszaak, maar Kyle en Dorit reageren er niet op zoals zij hoopt. Kyle en Lisa Vanderpump pakken hun laatste problemen aan waar iedereen bij is.
«
»
22:10 Naked Attraction
Nicola is twee keer gescheiden, maar is nog jong van hart en hoopt op een nieuwe liefde. Mark, die de ziekte van Crohn heeft, heeft zijn lichaamsvertrouwen verloren, maar is nu klaar om zijn angst te overwinnen.
«
»
23:05 Naked Attraction
De 32-jarige Iain uit Manchester wordt altijd afgewezen als het om meisjes gaat. De 31-jarige Leon uit Zuid-Londen is onlangs afgevallen en is op zoek naar de perfecte partner om zijn nieuwe lichaam aan te laten zien.
«
»
00:05 Botched
Dr. Dubrow verandert de 'botvrije zone' van een vrouw. Dr. Nassif herstelt de door een tandarts uitgevoerde neuscorrectie bij een vrouw.
«
»
00:55 Botched
Dr. Nassif behandelt een vrouw, die op twaalfjarige leeftijd haar neus liet opereren. Dr. Dubrow helpt een vrouw van haar borstvergroting af.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers