TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Paramedics
Cullen is getuige van de ergste nachtmerrie van elke ouder wanneer een zesjarig kind door een auto wordt aangereden. Simon en Michaela proberen een man met een haperende pacemaker te helpen.
«
»
07:40 Paramedics
De Australische hulpdiensten hebben het moeilijk wanneer een 38-jarige man een hartaanval krijgt. Even later komt er een melding binnen dat een jonge voetballer ineen is gestort. Eamon gooit zijn charmes in de strijd om een 94-jarige te helpen.
«
»
08:25 Paramedics
De Australische hulpdiensten rukken uit wanneer een 76-jarige motorrijder tegen een stel bomen is gesmakt. Al en Cam haasten zich om een naar lucht happende overlevende van longkanker te helpen.
«
»
09:15 Paramedics
Steve en Emily zijn op alles voorbereid als ze een iemand tegenkomen die het heet heeft en duizelig is. Eamon is niet onder de indruk van Mike's gevoel voor mode. Een voormalige doodgraver verrast Cullen door in het aangezicht van de dood te lachen.
«
»
10:10 Paramedics
Steve racet naar een afgelegen bos waar een enorme boom is omgevallen en het been van een man heeft verbrijzeld. Cullen neemt drastische maatregelen om een ernstig zieke patiënt te redden. Emily met heimwee adopteert een oma voor de dag.
«
»
11:05 Blind Gekocht NL
Iris en Thom wonen in een huurappartement in Tilburg, maar daar moeten zij binnenkort uit. De zoektocht naar een nieuw huis gaat moeizaam. Iris, als twijfelende partner, zorgt voor onnodig oponthoud. Bovendien stuiten ze op een financieel obstakel.
«
»
12:20 Blind Gekocht NL
Jurgen en Elise wonen samen in een bovenwoning in een drukke wijk van Rotterdam. In hun zoektocht naar een nieuwe woning is Jurgen vaak de remmende factor. Ook worden ze beperkt door twee paar linkerhanden.
«
»
13:35 Blind Gekocht NL
Eva en Pascal uit Papendrecht hebben elkaar via Facebook leren kennen. Niet snel daarna bleek Eva zwanger, waarna Pascal bij haar is ingetrokken. Met de komst van hun dochter Louiza blijkt hun flatje al snel te klein.
«
»
14:50 Blind Gekocht NL
Lynn en Martijn wonen in een oud en gehorig appartement in Apeldoorn. Ze zijn bijna tien jaar samen en zijn toe aan de volgende stap. Hun huidige woning heeft Lynn er vier jaar geleden doorheen geduwd, wat ze Martijn niet weer wil aandoen.
«
»
16:05 Blind Gekocht NL
Vera en Casper huren in het mooie centrum van Leiden. Vooral Vera vindt het moeilijk om de bruisende stad te verlaten. Ze weten ook nog niet goed of ze nou op zoek zijn naar een jaren dertig woning, nieuwbouw of toch een appartement.
«
»
17:20 Zo Man Zo Vrouw
Mieke en Bert uit Aalter vormen al acht jaar het perfecte koppel en zijn ondertussen ook gelukkig getrouwd. Maar wanneer Jani hun kleerkasten opentrekt, blijkt al snel dat er op vlak van kledij nog heel wat werk aan de winkel is.
«
»
18:10 Zo Man Zo Vrouw
Stylist Jani Kazaltzis gaat op zoek naar koppels die een volledige restyling op modegebied nodig hebben. Jani leert de koppels wat zij beter kunnen dragen, hoe ze hun kleding beter kunnen combineren en neemt daarnaast ook hun kapsels onder handen.
«
»
19:00 Zo Man Zo Vrouw
Stylist Jani Kazaltzis gaat op zoek naar koppels die een volledige restyling op modegebied nodig hebben. Jani leert de koppels wat zij beter kunnen dragen, hoe ze hun kleding beter kunnen combineren en neemt daarnaast ook hun kapsels onder handen.
«
»
19:50 Zo Man Zo Vrouw
Jani maakt deze week kennis met een wel erg speciaal koppel. Lieke verdient deels de kost als zeemeermin en haar vriend Matthias heeft een erg apart gevoel voor stijl.
«
»
20:35 The Real Housewives of Sydney
Gehost door Joel Creasey, blikken de dames terug op hun meest memorabele momenten, confronteren ze hun problemen en doen ze een laatste poging om het goed te maken of verantwoording af te leggen.
«
»
21:40 Paris in Love
Samen met haar verloofde, familie en vrienden plant Paris Hilton de meest 'emotionele' bruiloft aller tijden terwijl ze werkt, ontspant en zich voorbereidt op haar reis als potentiële moeder.
«
»
22:50 Open House: The Great Sex Experiment
Toegewijde koppels verblijven in een luxe landhuis waar ze hun relatie testen door seks te hebben met andere mensen. De vraag is of het openstellen van hun relatie hun band zal versterken.
«
»
23:55 Open House: The Great Sex Experiment
Toegewijde koppels verblijven in een luxe landhuis waar ze hun relatie testen door seks te hebben met andere mensen. De vraag is of het openstellen van hun relatie hun band zal versterken.
«
»
01:05 Help! We Bought a Hotel
Van saaie verblijven en verouderde paleizen tot vervallen kamers en verloederde bed-and-breakfasts. Onverschrokken renovateurs blazen nieuw leven in lege en verwaarloosde hotels, pensions en herenhuizen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers