TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Talhotblond
Thomas leidt een eentonig en saai bestaan. Hij brengt zijn dagen door met pokeren met zijn collega's. Tot op een dag een vreemdeling met de bijnaam 'Tall, Hot, Blonde' contact opneemt met Thomas en de twee een online relatie beginnen.
«
»
08:25 Britain's Deadliest Kids
Josh Taylor wordt vermoord door een vermeende vriend nadat een kleine ruzie vreselijk uit de hand loopt. Een avondje rondhangen met zijn vrienden en zus in het plaatselijke park eindigt in een tragedie.
«
»
09:10 Britain's Deadliest Kids
De achttienjarige moeder Samantha Madgin wordt op brute wijze doodgestoken tijdens een avondje uit. Haar moeder en vrienden vertellen de details over die gruwelijke nacht.
«
»
10:10 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Ellen kwam erachter dat de internetliefde waar ze 15.000 euro aan overmaakte een oplichter was. Kees ontdekt dat het om dezelfde oplichters gaat die de vrouw voor de tweede maal proberen te bestelen.
«
»
11:05 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team openen de jacht op WhatsApp-fraudeurs in Nederland. Met de nieuwste technische snufjes lukt het om deze criminelen op te sporen. In een kat-en-muisspel lopen uiteindelijk acht oplichters tegen de lamp.
«
»
12:00 Snapped
Een socialite uit Arizona doet een gruwelijke ontdekking, waardoor de plaatselijke politie vragen gaat stellen over haar moeizame huwelijk. Ze beweert dat ze een man dood heeft gevonden, maar de politie heeft reden om iets anders te geloven.
«
»
13:00 Snapped
Een jonge man wordt vermoord. Enkele uren later wordt een vrouw onder het bloed gevonden, die stellig beweert dat zij onschuldig is. Een onverwachte wending in de zaak verrast alle betrokkenen.
«
»
13:55 Snapped
Een carjacking lijkt te maken te hebben met internationale spionage, of is het toch simpeler?
«
»
14:55 Snapped
Wanneer een jonge vader vermist raakt, vermoeden de autoriteiten een verband met zijn illegale activiteiten. Maar een onthulling over de moeder van zijn kinderen zet het onderzoek op zijn kop.
«
»
15:50 Snapped
Wanneer een jonge vader vermist wordt, verdenken de autoriteiten hem van illegale activiteiten, maar een onthulling over de moeder van zijn kinderen zet het onderzoek op zijn kop.
«
»
16:45 World's Most Evil Killers
Een profiel van Volker Eckert, de Duitse vrachtwagenchauffeur die zijn constante reizen gebruikte om zijn moordlust over Europa te verspreiden.
«
»
17:40 World's Most Evil Killers
Marc Dutroux is gearresteerd in 1996 voor ontvoering, marteling en seksueel misbruik.
«
»
18:35 World's Most Evil Killers
De Duitse seriemoordenaar Fritz Honka vermoord vier prostituees, mede ingegeven door onzekerheden over zijn lengte en zijn eigenaardige seksuele gewoonten.
«
»
19:35 World's Most Evil Killers
Een inzicht in de misdaden van Thierry Paulin, die in de jaren tachtig minstens achttien oudere vrouwen in Frankrijk aanviel, beroofde en vermoordde om zijn extravagante levensstijl te financieren.
«
»
20:30 Girl in the Bunker
In South Carolina wordt Elizabeth Shoaf, een tiener, ontvoerd en gevangen gehouden in een bunker in het bos. Ze wordt hier vastgehouden door een ontsnapte gevangene, die van haar zijn vrouw wil maken.
«
»
22:15 The Wrong Mother
Kaylenes droom is eindelijk uitgekomen: ze is zwanger van een tweeling dankzij een IVF-behandeling. Wanneer Kaylene na haar bevalling een thuisverpleegster over de vloer krijgt, gaat het mis.
«
»
23:50 The First 48 Presents Critical Minutes
Een familie wordt uit elkaar gerukt door een tragische moord op zes mensen in hetzelfde huis.
«
»
00:45 The First 48 Presents Critical Minutes
Drie benaderingen van verdachtenverhoren worden belicht. In Cleveland voeren rechercheurs gesprekken met de verdachte in de zaak van een vermoorde moeder. In Harris County wordt de vriend van een vermiste vrouw aan een verhoor onderworpen.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers