TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Vienna Blood
In de sloppenwijk van Wenen ontdekt een bedelaarsmeisje een verminkt lijk. De geheime diensten waarschuwen Oskar echter vervolgens dat dit niet de zorg is van de politie van Leopoldstadt.
«
»
03:20 Midsomer Murders
Barnaby onderzoekt de dood van een oudere vrouw die getuige was van een schokkende gebeurtenis. Het onderzoek onthult een web van zeer sinistere gebeurtenissen, en sommige zijn begraven diep in het verleden.
«
»
04:15 Midsomer Murders
Barnaby onderzoekt de dood van een oudere vrouw die getuige was van een schokkende gebeurtenis. Het onderzoek onthult een web van zeer sinistere gebeurtenissen, en sommige zijn begraven diep in het verleden.
«
»
05:05 Death in Paradise
Marlon krijgt een mysterieus telefoontje van zijn oude baas, die zwaar gewond klinkt terwijl hij hem om hulp smeekt. Als Marlon erheen snelt, ziet hij tot zijn afschuw dat zijn voormalige baas dood is en de enige getuige een papegaai.
«
»
06:00 Ghosts
Mike blijft voor het eerst een nacht alleen met de geesten, maar hij verzekert Alison dat ze gerust een avond kan uitgaan om zich helemaal uit te leven.
«
»
06:30 Rosemary and Thyme
Wanneer Rosemary en Laura de blinde dr. Mullins adviseren over meeldauw op zijn volkstuin, raken ze betrokken bij zijn strijd tegen de verkoop van het land aan projectontwikkelaars. Maar dan wordt de hoogleraar dood aangetroffen in een kuil.
«
»
07:20 Rosemary and Thyme
Een eeuwenoude taxus op het kerkhof van Baffington wordt het middelpunt van een nieuw mysterie voor Rosemary en Laura wanneer een man met pijl en boog op de stam van de boom wordt gespietst.
«
»
08:15 Father Brown
Brenda wordt geconfronteerd met geesten uit haar verleden en raakt verwikkeld in een buurtruzie die eindigt in moord.
«
»
09:00 Father Brown
Er wordt een voedselmarkt georganiseerd in Kembleford, en Father Brown en zijn vrienden nemen deel aan de organisatie. De ontspannen sfeer neemt een nare wending wanneer een gerespecteerde voedselcriticus dood wordt aangetroffen.
«
»
09:50 Beyond Paradise
Er ontstaat paniek wanneer een pyromaan bij drie bedrijven brand sticht en daarbij op bizarre wijze naar het sprookje van de drie kleine biggetjes verwijst. Ondertussen heeft Martha een aantal zaken om over na te denken.
«
»
10:50 Beyond Paradise
Er is ingebroken in een woning, maar de hoofdverdachte zat op het moment van inbraak vast op het politiebureau. Het is Esther die de radeloze Humphrey de juiste kant op wijst, zodat het raadselachtige misdrijf kan worden opgelost.
«
»
11:50 Inspector George Gently
Er wordt een zwaar toegetakeld vrouwenlichaam aangetroffen. Gently wil de moordenaar vatten en zorgen dat hij niet opnieuw toeslaat.
«
»
13:20 Hope Street
De plotselinge komst van rechercheur Leila Hussain brengt het slaperige Port Devine in rep en roer.
«
»
14:05 Midsomer Murders
Barnaby en Nelson onderzoeken de dood van de leider van een internationaal fietsteam. Het onderzoek leidt hen naar een wereld van chantage, corruptie en bloedvergieten.
«
»
14:55 Midsomer Murders
Barnaby en Nelson onderzoeken de dood van de leider van een internationaal fietsteam. Het onderzoek leidt hen naar een wereld van chantage, corruptie en bloedvergieten.
«
»
15:45 Murdoch Mysteries
Na een reeks schijnbaar willekeurige moorden installeert Murdoch een filmcamera op een straathoek in het centrum in de hoop de moordenaar vast te leggen.
«
»
16:35 Murdoch Mysteries
Wanneer Murdoch jacht maakt op een bende moorddadige, gewapende overvallers, is zijn hoofdverdachte een man die beweert Sherlock Holmes te zijn.
«
»
17:30 Death in Paradise
Het team onderzoekt de dood van een inwoner van een bejaardentehuis. Op het eerste gezicht lijkt het om zelfmoord te gaan, maar het onderzoek wijst uit dat er opzet in het spel was.
«
»
18:30 Signora Volpe
De gedesillusioneerde Britse spion Sylvia Fox begint een nieuw leven in het prachtige hart van Italië, maar ontdekt al snel dat problemen haar overal volgen.
«
»
20:10 The Famous Five
Wanneer het levenswerk van oom Quentin uit Kirrin Cottage wordt gestolen, nemen de Vijf de nachttrein naar Schotland, waar ze verwikkeld raken in een dodelijk spel van spionage, diefstal en bedrog.
«
»
21:00 Unforgotten
Cassie en Sunny verhoren twee van de verdachten opnieuw en komen vervolgens dichter bij wat er werkelijk met Walsh is gebeurd. Balcombe denkt dat ze mogelijk de doodsoorzaak heeft gevonden.
«
»
22:00 Unforgotten
Ondanks een onverwacht tragische wending weten Sunny en het team het aantal verdachten te beperken. De vraag is of ze erin slagen te bewijzen van wie het moordwapen was, zodat ze de moordenaar van Walsh kunnen arresteren.
«
»
22:55 Silent Witness
Het team ontrafelt het mysterie van een man die dood is aangetroffen op de oever van de Theems en ondertussen begint het leven van een ontevreden hoogleraar criminologie te ontsporen.
«
»
23:55 Silent Witness
Op de universiteit loopt de situatie verder uit de hand en Cara komt in de vuurlinie. Het raadsel van het lichaam in de Theems wordt opgelost. En vanuit onverwachte hoek komt er een doorbraak in de Cherry-zaak.
«
»
00:45 New Tricks
Bij een verbouwing op een begraafplaats wordt een buste aangetroffen die besmeurd is met bloed. Het onderzoek van het team brengt hen naar de moord op een man die zeven jaar geleden dood werd geslagen.
«
»
01:40 Midsomer Murders
Jones gaat undercover op de basis van een nieuwe cultus genaamd `The Oblong Foundation'. De aanleiding hiervoor is de verdwijning van een jonge vrouw die daar een lid is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers