TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Walker, Texas Ranger
Walker en Charlie Brooks, een kroongetuige die hij escorteert, overleven het op miraculeuze wijze als hun vliegtuig boven Utah wordt opgeblazen. Walker moet de overlevenden, waaronder een bevallende vrouw, in veiligheid brengen.
«
»
15:35 Walker, Texas Ranger
Walker, Alex, C.D. en Trivette gaan met een groep kansarme stieners naar het Rangerkamp voor een weekeindje weg. Ze weten niet dat een van de jongens een tas geld heeft gestolen van drugsdealers, wat hun leven in gevaar brengt.
«
»
16:30 The World's Deadliest Weather
In Arkansas waarschuwen twee stormjagers mensen ervan dat een tornado hun kant op komt. In Idaho besluit een waaghals te gaan zwemmen onder een bevroren meer. Zijn vriendin kijkt hulpeloos toe als zijn wilde stunt helemaal verkeerd gaat.
«
»
17:30 Caught on Dashcam
Van Hollywoodcrashes en explosieve verkeersagressie tot politieachtervolgingen en stelende dieren.
«
»
18:30 MythBusters
Brian en Jon beginnen met een mythe over airbags en onderzoeken of het veilig is om de voeten op het dashboard te leggen. Tevens vragen ze zich af of een 'vertraagd resultaat' realistisch is.
«
»
19:30 MythBusters
Brian en John onderzoeken of een inbreker, die in een schoorsteen vastzit, de lucht in wordt geschoten met propaangas. Een oude bekende van het team keert terug. En ze testen of een kogel, ingebed in een boom, consequenties heeft voor de kettingzaag.
«
»
20:30 Yellowstone
Rainwater en Jenkins vormen een team voor een grote zakendeal, maar sterke, nieuwe vijanden willen hun plannen dwarsbomen. John en Beth werken ondertussen een nieuwe politieke kandidaat in.
«
»
21:25 Yellowstone
De vijanden van John slaan toe op de Yellowstone, wat ertoe leidt dat John een onverwacht verbond sluit. Kayce heeft zijn eerste dag als vee-officier.
«
»
22:20 Yellowstone
Monica en Martin bezoeken een spectaculaire traditionele Indiaanse paardenestafette. Jimmy probeert wat extra geld bij te verdienen en Kayce confronteert Dan met het dode vee op de ranch.
«
»
23:15 De nachtbrigade
Een man die de toegang tot een nachtclub wordt geweigerd, maakt bezwaar wanneer een gespecialiseerde operations officer hem op weg probeert te sturen. Een auto die verband houdt met drugshandel wordt gevolgd.
«
»
00:10 MythBusters
De MythBusters onderzoeken twee explosieve mysteries: of een lijk bestand is tegen kogels en of een niet-Newtonse vloeistof tegen bomexplosies kan.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers