TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
09:00 Herfstbeelden
Programma met beelden van de herfst.
«
»
15:00 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:00 Evolve
Tijdens de laatste etappe van zijn mimicry-tocht onderzoekt Patrick of de natuur de sleutel kan zijn om de impact ongedaan te maken die de mens heeft gehad op de aarde.
«
»
17:50 Treasures of the world
Het Arabisch Schiereiland was ooit het centrum van de oude wereld, een ontmoetingspunt tussen Oost en West. Bettany Hughes gaat er op verkenning en ontdekt de schatten van het Arabisch Schiereiland.
«
»
18:35 Chasing the Rains
Reis naar Samburu, waar matriarch Anastasia haar olifantenkudde naar het noorden dirigeert nadat een lokale rivier is opgedroogd. In Naboisho ontwijkt jachtluipaard-moeder Kuleta een sluwe roedel hyena's.
«
»
19:25 De ideale wereld
Ella Leyers surft op de deiningen van de actualiteit om een stapje dichter bij 'De Ideale Wereld' te komen. Ze loodst de kijker elke week van maandag tot en met donderdag kundig door het brandende en minder brandende nieuws.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Reportagemagazine dat verslag uitbrengt over grote brandhaarden op het wereldtoneel maar evengoed kleine verhalen vertelt die meer verdienen dan de coulissen. Vranckx besteedt extra aandacht aan de mensen achter de verhalen.
«
»
20:35 Conviction: The Case of Stephen Lawrence
Over de strijd van Doreen en Neville Lawrence voor gerechtigheid na de moord op hun zoon Stephen in 1993. De familie werkt samen met DCI Clive Driscoll aan een onderzoek dat achttien jaar na zijn dood twee veroordelingen oplevert.
«
»
21:20 Conviction: The Case of Stephen Lawrence
Twee mannen staan terecht voor de moord op Stephen, maar de verdediging twijfelt aan de integriteit van het forensische bewijsmateriaal. Doreen verzekert Clive dat ze zal blijven vechten voor gerechtigheid, wat de uitkomst van het vonnis ook is.
«
»
22:05 Huss
Katarina infiltreert in een bende drugssmokkelaars. Ze raakt bevriend met een jonge vrouw die drugs verkoopt, waardoor Katarina het moeilijk vindt om haar werk te scheiden van haar privéleven.
«
»
22:55 The missing heiress
In drie aangrijpende delen, brengen Rémi Lainé en Pascale Robert-Diard de menselijke waarheid van de zaak Le Roux-Agnelet naar boven. Dit is in de loop van een duizelingwekkend juridisch drama dat bijna veertig jaar heeft geduurd.
«
»
23:50 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers