TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 The Good Doctor
Andrews behandelt een patiënt die buitengewoon gelovig en optimistisch is. Vanwege zijn eigen ervaring met religie is Wolke hier nogal sceptisch over.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:10 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
17:10 Superstore
De winkel geeft een feestje waar het geslacht van het kind van Glenn en Jerusha zal worden onthuld. Amy krijgt ondertussen schokkend nieuws.
«
»
17:40 Superstore
Amy en Jonah moeten leren omgaan met de gevolgen van hun recente daden. Glenn en Dina hopen dat de CEO van Cloud 9 op bezoek komt en vragen Garrett om hulp om dit voor elkaar te krijgen.
«
»
18:10 Superstore
De werknemers moeten zich allemaal voorbereiden op een belangrijke vergadering. Amy en Jonah moeten hun verschillen opzij zetten en hun collega's overhalen om de CEO te confronteren.
«
»
18:40 Superstore
Op de eerste dag na hun schorsing harden Amy en Jonah zich tegen een spervuur van grappen en hatelijke opmerkingen over hun sekstape, terwijl Jeff er alles aan doet om Mateo terug te krijgen.
«
»
19:10 Superstore
Jonah helpt Amy bij het vergaren van een creatieve babyuitzet, terwijl Glen en Jerusha zwangerschapsfoto's maken, foto's die Dina inspireren tot een eigen reportage van Mateo's hand.
«
»
19:40 9-1-1
Chimney is vastbesloten om een vermiste Maddie te vinden in de chaos van St. Patrick's Day.
«
»
20:35 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
22:25 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
00:25 Breeders
Een rugblessure zorgt ervoor dat Paul Leah's verzameling zware pijnstillers plundert. Terwijl Luke en zijn vader dichterbij komen, drijven Ally en Ava verder uit elkaar en Ally zoekt naar iemand die ze de schuld kan geven.
«
»
00:55 Breeders
Ally en Paul komen achter de waarheid over iets dat hen angst aanjaagt. Voor Ally, haar baan en voor Paul, zijn MRI-resultaat. Ava en Luke voelen zich allebei verstomd door de mensen om wie ze het meest geven.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers