TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:45 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:45 Hallo België!
Roger heeft een belangrijk zakendiner met meneer en mevrouw Pieters, echte fijnproevers. hij wil hen, samen met commissaris Snelders, trakteren op kaviaar.
«
»
17:15 Hallo België!
Tante José komt uit Amerika op bezoek bij haar neef Roger. ze heeft een verrassing in petto waarvan Roger zal opkijken. Roger denkt dat zijn tante haar geld van de aandelen van de brouwerij komt opeisen.
«
»
17:50 Hallo België!
Charlotte is met lof geslaagd. Roger wil dit vieren en trakteert z'n dochter op een reisje. Roger denkt dat hij met z'n dochter vertrekt, maar Lot wil met Julien gaan. Dus bestelt Roger er een plaatsje bij.
«
»
18:20 Hallo België!
Marta, lot, Julien, Ko en Tetske spelen mee met de lotto, Tetske mag de kruisjes zetten. Het resultaat: vijf juiste cijfers. Ze organiseren een feestje om het te vieren en dat loopt een beetje uit de hand.
«
»
18:55 Hallo België!
Julien heeft een nieuwe passie: dauwtrappen. Tijdens zijn ochtendlijke sessie ontdekt hij in de tuin een zieke papegaai. Hij roept de hulp in van Charlotte om het beestje te helpen. Ze besluiten ermee naar de dierenkliniek te gaan.
«
»
19:30 Chez Bompa Lawijt
Albert en Francine hebben het hotel La Chatelaine in Herbeumont overgenomen en zijn alles aan het organiseren. Kok Ward en klusjesman André komen op hun eerste dag te laat. Het is nog niet open, maar Albert heeft al een groep van 25 mensen geboekt.
«
»
20:00 Chez Bompa Lawijt
Albert eist het respect van zijn personeel. Wanneer hij het niet meer ziet zitten, gaat hij te rade bij Bompa's geest, die alleen hij kan oproepen en zien.
«
»
20:30 Chez Bompa Lawijt
In afwachting van de eerste klanten wordt in het hotel geoefend. Francine vindt dat het personeel te traag werkt en probeert het tempo op te voeren.
«
»
21:00 Chez Bompa Lawijt
Ward leert Achmed wijn schenken. Albert slaagt erin het weerzien van Francine en haar oude vriendin volledig in de war te laten lopen.
«
»
21:30 Chez Bompa Lawijt
Albert en Francine zijn tevreden. Iedereen in het hotel krijgt immers stilaan zijn specifieke taak onder de knie. Ward begint echter zijn vrouw Marie-Louise te missen. Albert vraagt de geest van Bompa om advies.
«
»
22:05 The Golden Girls
Door de volle maan en de festiviteiten gebeuren er vreemde dingen. Zo verdwijnen de juwelen van Blanche, probeert Sophia een vloek te doorbreken en kussen Dorothy en Miles hartstochtelijk.
«
»
22:35 The Golden Girls
Miles is jarig en Rose wil hem een golfclub geven. Blanche komt echter met een idee voor iets dat haar relatie wat meer pit zal geven: naaktfoto's. Dorothy begint aan een nieuwe baan.
«
»
23:00 The Golden Girls
Nadat Rose de reünie van haar klas heeft gemist, haalt Blanche haar over om samen met haar naar een andere reünie te gaan en te doen alsof ze klasgenoten waren. Eenmaal daar beleeft Dorothy een groots moment als ze als Cindy Lou Peoples tot koningin.
«
»
23:25 The Golden Girls
Rose ondergaat een drievoudige bypassoperatie en de meiden vrezen voor haar leven. Ondertussen komt Rose's jaloerse dochter Kirsten op bezoek en weigert zich neer te leggen bij de ongewone woonsituatie van haar moeder.
«
»
23:55 The Golden Girls
Blanche heeft een date en probeert haar oom Lucas, die op bezoek is, bij Dorothy te dumpen. Later halen Dorothy en Lucas als wraak een grap uit met Blanche door te zeggen dat ze gaan trouwen. Als Rose aankondigt dat ze wil verhuizen, besluit Lucas.
«
»
00:20 All Saints
Ambulanciers Kate en Mac haasten zich naar een verschrikkelijk auto-ongeval. Een mast is door de voorruit van een wagen gekatapulteerd en heeft de borstkas van een passagier geraakt.
«
»
01:15 All Saints
Tijdens een romantisch etentje wakkert de vlam tussen Terri en Jack weer aan. Ondertussen komt Charlotte tot het besluit dat het tijd is om Jack iets te vertellen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers