TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Chucky
Jake wordt geconfronteerd met zijn demonen en een nieuw soort kwaad in de zoektocht naar Caroline.
«
»
03:10 The Walking Dead
In de nasleep van een klein succes, worden een aantal leden van de groep gegijzeld. Carol heeft moeite met de moraliteit van wat zij heeft moeten doen om te overleven.
«
»
03:50 The Walking Dead
Twee aparte groepen vertrekken uit Alexandria om op zoek te gaan naar voorraden. Terwijl beide zich zorgen maken over de toekomst van de gemeenschap, komen ze in direct gevaar.
«
»
04:35 The Hotel People
Het is hoogseizoen. De boekingen lopen op, maar de hotels hebben ernstig personeelstekort. Er komt een grote wervingscampagne op gang om de gaten te dichten. Andy is blij dat Chelsea FC in zijn hotel zal verblijven voor een Europese finale.
«
»
05:35 Storage Wars
Jarrod en Brandi nemen hun kinderen mee naar de veiling in Norwalk, Californië. Ivy hoopt er nieuwe voorraad in te kunnen slaan. Rene en Casey besluiten maar weer eens samen te werken. Darrell krijgt de kans om zijn reputatie als gokker te bewijzen.
«
»
06:00 Shipping Wars
Verhuisteams, gespecialiseerd in het vervoeren van zware ladingen, bieden op de kans om niet-verzendbare items te vervoeren, van te grote ladingen tot omvangrijke pakketten en bizarre items.
«
»
06:20 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:35 American Pickers
In Detroit onderzoeken Mike en Frank een verzameling militaire voorwerpen, waar ze een geschilderde helm uit de Eerste Wereldoorlog ontdekken met een fascinerend achtergrondverhaal.
«
»
07:25 American Pickers
Op de verjaardag van de eerste 'American Pickers'-show blikken Mike en Frank terug.
«
»
08:20 American Pickers
In Ohio stuiten de mannen op een gigantische collectie. Er is een boerderij vol spullen, een goed gevulde schuur en een zeldzame Rolls Royce rat rod.
«
»
09:15 Shark Tank
Een moeder zorgt ervoor dat de Kerstman alle brieven beantwoordt die hij krijgt. Een 83-jarige triatleet en zijn jonge zakenpartner hebben een functionelere winterhandschoen ontwikkeld.
«
»
10:15 Shark Tank
Een ondernemend koppel presenteert een product dat katten traint in lichaam en geest. Een nieuwe poppenlijn is ontworpen met het doel om het zelfvertrouwen van kinderen een boost te geven.
«
»
11:10 Shark Tank
Een alleenstaande moeder uit Texas presenteert een milieuvriendelijke manier om vet te verwijderen. Een 21-jarige uit Oekraïne verbijstert de Sharks met zijn blokkenspeelgoed en kennis van de speelgoedindustrie.
«
»
12:10 Shark Tank
Een bodybuilder uit Nevada demonstreert een koeler voor meerdere drankjes. Twee surfers hebben een draagbare douche. Een ondernemer zoekt een investeerder voor zijn opvouwbare karretje.
«
»
13:10 Shark Tank
Ondernemers uit Massachusetts verhuren tiny houses in het bos. Ex-studenten maken chips van sprinkhanenmeel. Een stel uit Texas heeft een moderne versie van een favoriet stuk speelgoed.
«
»
14:05 Storage Wars
Rene en Casey tonen hun zelfvertrouwen door bij de veiling in Rancho Cucamonga aan te komen met een karavaan aan vrachtwagens. Darrell hoopt zijn concurrenten af te leiden met donuts. Jarrod en Brandi plannen een jubileumfeest voor hun winkel.
«
»
14:35 Storage Wars
De kopers nemen het tegen elkaar op in Fontana, Californië. De bijgelovige René gebruikt dezelfde rituelen als de vorige keer, in de hoop op nieuw succes. Ivy besluit het op zijn gevoel te gooien. Jarrod en Brandi weten de concurrentie af te troeven.
«
»
15:00 Storage Wars
De kopers bezoeken Lancaster, Californië. Darrell en Barry hopen Ivy in zijn eigen achtertuin te vernederen. Ondertussen worden Jarrod en Brandi omringd door varkens, terwijl Rene een nare verrassing staat te wachten bij zijn nieuwste aankoop.
«
»
15:30 Shipping Wars
Jenn ontdekt dat ze meer vervoert dan alleen een lading antieke poppen. Nieuwkomer Dusty Davie pakt een nieuwe klus aan: het vervoeren van een MiG-gevechtsvliegtuig uit het Sovjet tijdperk.
«
»
15:55 Shipping Wars
Jarrett vervoert een op munten werkende carrousel. Todd en Tamera vervoeren een 140 jaar oude door paarden getrokken lijkwagen, maar het object wordt afgeleverd met ontbrekende onderdelen.
«
»
16:25 Station 19
Ben en Dean denken na over leven en dood na het banket van de Black Fighter's Coalition.
«
»
17:15 Station 19
Ben wordt eindelijk geconfronteerd met de gezondheidsproblemen die hij heeft uitgesteld. Jack en Inara helpen hun buurvrouw uit een smerige situatie en Carina en Maya herevalueren hun relatie.
«
»
18:10 Station 19
Vic wil haar ouders helpen om over een verwoestend verlies heen te komen en voert een lang gesprek met hen. In het proces hebben ze ook een lang gesprek over waarom ze bang zijn om zwart te zijn in Amerika.
«
»
19:00 Station 19
Maya pakt enkele onopgeloste familiezaken aan. De bemanning neemt het heft in eigen handen wanneer ze geconfronteerd wordt met een moment van leven of dood op de plaats delict. Andy en Sullivan's huwelijk wordt op de proef gesteld.
«
»
20:00 Chucky
Parapsychologen onderzoeken de ongeregeldheden in het Witte Huis, terwijl Tiffany haar ontsnapping plant.
«
»
20:55 Chucky
Jake wordt geconfronteerd met zijn demonen en een nieuw soort kwaad in de zoektocht naar Caroline.
«
»
21:45 Law & Order: Special Victims Unit
Wanneer het enige bewijs voor een misdaad een biecht in de kerk is, moet Carisi een andere manier vinden om te bewijzen dat zijn verdachte schuldig is. Benson ontmoet een oude vriend die zijn fouten uit het verleden wil goedmaken.
«
»
22:45 Law & Order: Special Victims Unit
De SVU biedt hulp en bescherming aan een slachtoffer van huiselijk geweld. Wanneer ze echter als beklaagde voor de rechtbank moet verschijnen, verrast Rollins Carisi met een tegenstander tijdens het proces.
«
»
23:45 Resident Alien
Harry en Heather komen steeds nader tot elkaar en maken plannen om de Aarde te verlaten en die over te laten aan de genade van van de Greys.
«
»
00:35 Resident Alien
Harry zit diep in de put, Kate begint de waarheid in te zien en Mike helpt Liv haar grootste angst het hoofd te bieden.
«
»
01:35 Nancy Drew
Programma(herh.). De jonge Nancy Drew maakt plannen om na de middelbare school haar geboortestad te verlaten en naar de universiteit te gaan, maar raakt verwikkeld in een bovennatuurlijk moordmysterie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers