TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Tropenjaren
Terwijl Rosa en Jelle met de sleur van het jonge ouderschap worstelen, bloeit een romance op tussen Bregje en Steve. Rosa probeert hun huwelijk een boost te geven met een zeer bijzondere oplossing.
«
»
03:05 On Stage
Presentatrice Nadia Moussaid gooit samen met een hoofdgast de deuren van de grote zaal van TivoliVredenburg wijd open voor Nederlandse muzikanten en kunstenaars en hijsen ze de Nederlandse podiumkunsten op het schild.
«
»
03:55 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
04:18 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Olly, het kleine witte busje
Ruby is een reddingshelikopter in opleiding. Ze doet haar best, maar ze weet niet zo goed wie er nou wel en niet gered moeten worden.
«
»
05:35 Nijntjes avonturen, groot en klein
Nijntje vindt een zeester op het strand. Met de boot van Boris brengt ze de zeester terug naar zijn huis.
«
»
05:40 Angelina Ballerina
Angelina en Marco maken kans op kaartjes voor de Marcel Muiseau Mime Show, maar dat lijkt nog bijna mis te gaan door een weddenschap die ze houden.
«
»
05:55 Jojo & Ouma
Jojo gaat naar de tandarts voor een controle en hoopt op een speciale sticker als beloning omdat ze zo goed voor haar tanden heeft gezorgd, en omdat ze ze zo schoon heeft gehouden.
«
»
06:05 Noddy, de detective
Noddy vindt het maar vreemd als Toertje tijdens een race plotseling langzaam gaat rijden en als laatste eindigt. Hij verliest niet graag en daarom zoekt Noddy uit wat er is gebeurd.
«
»
06:20 Pip en Posy
Posy maakt een kroon van Pips knutselwerk en benoemt zichzelf tot koning Posy. Pip speelt graag de rol van onderdaan en bediende en ze hebben dikke pret, maar dan stijgt de macht naar Posy's hoofd en wil Pip niet langer met haar spelen.
«
»
06:25 Bob de Bouwer
Er is een instorting bij een tunnel, waardoor Scoop en Muck ondergronds worden vastgehouden.
«
»
06:35 Splat & Seymour
Sjors beweert dat hij beste vrienden is met Superkat. Splat gelooft er geen woord van en daagt hem uit om Superkat aan alle vrienden voor te stellen. Maar wanneer Splat en Seymour beseffen dat Sjors inderdaad heeft gelogen.
«
»
06:45 Lucas de spin
Findley jokt dat hij ziek is om niet schoon te hoeven maken. Dokter Lucas is daar niet zo blij mee.
«
»
06:55 Brandweerman Sam
Mandy leidt een wervelende tour langs de zeven wonderen van Piekepolder, maar haar haast om ze alle zeven te bezoeken leidt tot een brand op haar camping.
«
»
07:05 Coop Troop
Bertha belt de troep als ze Britney en Christina ruzie ziet maken over een belletje. Het team vindt het moeilijk om een manier te vinden om de dingen glad te strijken tussen de twee beste vriendinnen.
«
»
07:15 Sien van Sellingen
Sien van Sellingen woont samen met haar broers, zus en haar ouders op het platteland, in een boerderij met veel dieren. Sien is lief, stoer en eigenwijs en beleeft allerlei avonturen.
«
»
07:25 Katy en de gestolen kippen
Katy en Lucy gaan terug naar de plek waar Katy voor het eerst de nieuwe buurjongen Boy heeft ontmoet. Samen ontdekken ze een geheime plek vlakbij het huis van Boy. Kunnen ze eindelijk Toosje en Betje redden? En wat heeft Boy hier mee te maken?
«
»
07:35 Raad eens wat ik doe
Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.
«
»
07:50 Bouwer Power
In een woonwijk in Gouda is een straat verzakt en loopt het water niet goed weg. Soy en Koen schieten te hulp, want er wordt veel regen verwacht. Er moet nog een hoop gebeuren!
«
»
08:05 Kindertijd
Naast het huis van Rae staat het huis van opa en oma. Dat is heel gezellig. Ook heeft Rae een mooi zwembad in de tuin om lekker in te spelen.
«
»
08:10 Beestenbrigade battle
In deze aflevering staat de hommel centraal.
«
»
08:35 De Matties
Wat weet jij over het populaire vakantieland Frankrijk? Tijd om jouw kennis te testen!
«
»
08:36 Zappsport The Battle
Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Kinderen met een sportprobleem krijgen hulp van een beroemde topsporter in Hellup.
«
»
08:54 De Matties
Wat weet jij over het populaire vakantieland Frankrijk? Tijd om jouw kennis te testen!
«
»
09:00 Kinderen voor Kinderen - De Remake
Van Hé jullie!, een rapnummer van koor 31, maken NXT, zangcoach Michiel en muziekproducer Willem een Nederlandstalige hit in het genre volksmuziek. Raïsha regelt een ontmoeting met Frans Duijts.
«
»
09:08 De Matties
Wat weet jij over het populaire vakantieland Frankrijk? Tijd om jouw kennis te testen!
«
»
09:10 Superheldenschool
Het is de eerste schooldag van het nieuwe jaar, dus is er een lichting nieuwe superhelden. De tweedeklassers krijgen allemaal een mentorleerling. Die weten niet allemaal wat hun superkracht is. En of ze superheld of superschurk willen worden.
«
»
09:28 De Matties
Wat weet jij over het populaire vakantieland Frankrijk? Tijd om jouw kennis te testen.
«
»
09:30 Ninja Nanny
Hunter voelt zich niet thuis in haar nieuwe woonplaats Gooidorp, waar ze ook nog eens een nanny krijgt. Op school vindt Hunter ook moeilijk haar draai en ze krijgt ruzie met de populaire hockey-gang.
«
»
09:52 De Matties
Wat weet jij over het populaire vakantieland Frankrijk? Tijd om jouw kennis te testen!
«
»
09:55 Freeks Jungle School
Ze zijn irritant en soms zelfs gevaarlijk, maar ook superbijzonder: muggen. Freek legt precies uit hoe een mug te werk gaat om bij je bloed te komen en gebruikt zichzelf als proefpersoon.
«
»
10:10 De Matties
Wat weet jij over het populaire vakantieland Frankrijk? Tijd om jouw kennis te testen.
«
»
10:15 Zapp Kids Top 20
De Top 20 is samengesteld door kinderen die via de website hebben gestemd op hun favoriete muziek. Zapp Kids Top 20 danst met kinderen op een basisschool, ontvangt daar artiesten en praat over de actualiteit.
«
»
10:40 Zappsport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied. We volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
11:00 De Dodelijkste 60
Wildlife expert Steve Backshall en zijn crew gaan op weg naar het Australische continent als hij zijn Deadly 60 missie voortzet. Op zijn reis ontmoet hij slangen, pelikanen en dolfijnen.
«
»
11:25 De Dodelijkste 60
De actie verplaatst zich naar de zuidkust van Australië, waar Steve geelvintonijn, het vogelbekdier, de oostelijke grijze kangoeroe, een valluikspin, de springmier en de Australische reuzeninktvis tegenkomt.
«
»
11:55 Peperbollen
Wanneer een chocolademuseum beroofd wordt van een lading bonbons ter waarde van 15.000 euro, is het aan Milan om deze zaak op te lossen.
«
»
12:20 Peperbollen
Er wordt een lading drugs gevonden in de visstal van Sven. De Peperbollen geloven in zijn onschuld en gaan op onderzoek uit.
«
»
12:50 Sing Song
De zestienjarige Jasmine wordt uitgenodigd voor een zangwedstrijd in Suriname. Vol enthousiasme vertrekt ze met gitarist Stijn naar haar exotische geboorteland. Niet alleen om te zingen, maar ook om meer te weten te komen over haar moeder.
«
»
14:20 De Faker op vakantie
Roosmarijn Wind pakt de boot naar Terschelling, waar de familie van Groenigen vakantie viert. Lukt het haar een punt mee te nemen naar het vaste land voor haar eigen team?
«
»
14:35 De Faker op vakantie
De familie Bastiaans viert vakantie in het zonovergoten Zeeland. Het is aan Leendert de Ridder om te ontdekken wie de Faker is.
«
»
14:50 De Faker op vakantie
In het Gelderse Vuren viert de familie Schreuder vakantie, waar Noah de Nooij op bezoek gaat. Is de familie hem te slim af of weet hij een punt te scoren voor zijn team?
«
»
15:05 De Faker op vakantie
In de Franse Ardèche geniet de familie Stroet volop van hun vakantie. Nienke van Dijk krijgt als laatste van haar team de kans een punt mee naar huis te nemen. Lukt het haar de gelijkmaker te scoren?
«
»
15:20 De Faker op vakantie
Vincent Visser gaat langs bij de familie Schatzmann Bongaards. Dit gezin viert vakantie aan de tropische Costa Brava. Weet Vincent zijn hoofd koel te houden en de winst mee terug te nemen naar Nederland of wordt het een gelijkspel?
«
»
15:25 Kapsalon Romy
Met frisse tegenzin past oma Stine op haar kleindochter Romy, omdat haar pas gescheiden dochter Margot moet werken.Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet.
«
»
16:50 Klaas kan alles
Klaas krijgt zijn missie van deze winterspecial van Kjeld Nuis. De bijna onmogelijke missie van Klaas is: Kan Klaas sneller over het ijs dan Kjeld Nuis? Verder is Klaas voor één dag werkzaam bij de skipatrol.
«
»
17:05 Junior Songfestival presents: finalisten 2024
Wie gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale van het Junior Songfestival in Madrid? Presentatoren Stefania Liberakakis en Matheu Hinzen stellen de vier acts voor.
«
»
17:30 Zapp detective: Summer Vibes Italië
Iedereen zoekt naar het verstopte geld in het kasteel. Daan weet uiteindelijk de juiste haard te vinden. Raïsha weet waar de maffia Kriekel vast houdt. Is ze op tijd om hem te redden?
«
»
17:40 De eerste keer
Kaj doet een carrièretest. Lena wil niet meehelpen op de boerderij. Omar en Illias maken een fout bij de afwas. Benjamin werkt tegen zijn zin in. Shirleys vader krijgt ruzie met haar werkgever.
«
»
17:55 Dierendokter in het wild
Vanuit een helikopter gaat Maaike een neushoorn verdoven om hem te chippen. Voor het wrattenzwijn Hamlet heeft Maaike een nieuw huis gemaakt, en ze heeft een nieuwe patiënt: een albino egel.
«
»
18:10 Pokerface
Deze week zijn te gast: Quinn en Aaron Bezemer.
«
»
18:35 Proefkonijnen
Jurre en Sahil gaan proberen onderwater een kampvuur te maken. Wetensgappie Gailey Leseman laat zien hoe je robothond Spot een trucje kunt leren. In 'Glijdt 't?' hebben ze appelmoes op de glibberbaan.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Junior Songfestival Nationale Finale 2024
Live vanuit Ahoy Rotterdam strijden vier acts om de winst. Wordt het Veronica, Ruben, Stay Tuned of de groep Hidde, Saïda en Dunyah die er met de winst vandoor gaat en Nederland gaat vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Madrid?
«
»
20:16 Socutera
Stichting Overleven met Alvleesklierkanker werkt aan het verbeteren van de overlevingskans van patiënten met alvleesklierkanker, de tweede meest dodelijke vorm van kanker in ons land.
«
»
20:25 Wisting
Er wordt een onderzoek gestart naar de moord op een meisje. Haar hoofd werd in het openbaar op een paal tentoongesteld. In eerste instantie lijkt er geen melding te zijn van een vermissing.
«
»
21:10 Wisting
Er is nog een slachtoffer in de zaak van het onthoofde meisje. Haar therapeut is doodgeschoten. Het vermoeden is dat ze een relatie hadden. Er is bij hem een briefje bezorgd en een andere asielzoeker weet daar misschien meer van.
«
»
22:00 Mascotte
Tiener Jerry voelt zich diep vanbinnen eenzaam en gefrustreerd. Wanneer zijn moeder afstand van hem begint te nemen, knapt er iets. Met zijn steeds radicaler wordende gedrag brengt hij niet alleen zichzelf maar zijn hele familie in gevaar.
«
»
23:45 Curse of the Chippendales
De zaken gaan goed als de Chippendales New York veroveren met een uitverkochte voorstelling. Terwijl de groep steeds rijker wordt, zwellen de protesten aan, met een duistere machtsstrijd als gevolg.
«
»
00:35 De rijles
Instructeur Turan heeft twee broers in de auto, beiden gymnasiasten en fanatieke kickboksers. In Amsterdam wil de leerling van Romeo zien of ze na een lange tijd op zee, nog wel kan rijden.
«
»
01:30 De rijles
De 90-jarige Cor is de oudste rijinstructeur van Nederland, hij geeft nog met veel plezier les. Zijn leerling is maar liefst 72 jaar jonger. In Amsterdam probeert de leerling van Romeo zijn paniek op de snelweg onder controle te krijgen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers