TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 American Ninja Warrior
De concurrenten gaan de strijd met elkaar aan en moeten zes spannende obstakels zijn te overwinnen. Onder de deelnemers zitten Lance Pekus, Brandon Mears, Dan Polizzi en Olympisch tienkamper Jeremy Tawoi.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 The Kardashians: Billion Dollar Dynasty
De Kardashians lopen voorop in het benutten van sociale media om winsten te maken die hen tot zakelijke moguls maken. Ze gaan van controverse naar controverse, van het breken van internet tot blackfishing, maar hun roem en macht groeien alleen maar.
«
»
12:10 American Ninja Warrior
De deelnemers moeten de Razor's Edge en I-Beam Gap zien te overwinnen. Een aantal terugkerende deelnemers is onder andere de 'fantastische vier' van vorig seizoen: Alyssa Beird, Rachel Goldstein, Jesse "Flex" Labreck en Michelle Warnky.
«
»
13:55 The World Is Not Enough
Geheim agent James Bond beschermt de dochter van de bij een bomaanslag overleden oliemagnaat Sir Robert King. Bond vermoedt dat meestercrimineel Victor 'Renard' Zorkas, als onderdeel van een duivels plan, achter de dood van King zit.
«
»
16:20 Hotter Than My Daughter
De vijftienjarige Nathalie geeft haar stiefmoeder, de vierenveertigjarige Janie, op voor een make-over. Janie is moeder van zes kinderen en kleedt zich te strak en te bloot. Nathalie wil daar verandering in brengen.
«
»
17:25 Snackmasters
Twee koks strijden om de perfecte replica van twee van Australië's meest geliefde Arnott's-koekjes.
«
»
18:50 Ik Vertrek
Brugwachter Hans (47) en casinomedewerker Karin (47) verruilen Capelle aan den IJssel voor Bonaire. Ze willen een mini-adventuregolfbaan beginnen. Een stuk grond en een bouwvergunning ontbreken nog.
«
»
19:55 Te Land Ter Zee En In De Lucht
Programma waarin deelnemers in wagens, vaartuigen en andere vervoermiddelen een poging doen om de schans af te gaan en de bel te luiden. De waaghalzen en durfallen gaan met de mooiste en snelste creaties de schans af.
«
»
21:00 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
23:25 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers