TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 White Collar
Neal gaat undercover als een beurshandelaar op Wall Street om een insider trading-organisatie op te rollen. Hij komt erachter dat er een boksclub is waar de informatie gewonnen wordt. Neal doet een schokkende ontdekking over Peter.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 De avonturen van K3
Onderweg naar hun optreden, slaat het noodlot toe voor de meiden van K3: de tourbus heeft een platte band. Wachtend op de pechdienst, stappen ze een wegrestaurant binnen waar ze K3-fans Georges en zijn zoon Lucas ontmoeten.
«
»
06:05 Flin & Flo
Flin is 's avonds nog veel te actief. Zelfs na twee verhaaltjes wil hij nog niet slapen. Flo is moe en ten einde raad. Dus hij vertelt nog één verhaaltje, maar daarna moet Flin wel echt gaan slapen. Flo vertelt over Dormir, de draak die nooit sliep.
«
»
06:15 Flin & Flo
Flo en Flin moeten opruimen, maar hebben helemaal geen zin. Ze nemen een pauze om druivensap te drinken. Flo neemt van de pauze gebruik om te vertellen over Toy de ballondraak.
«
»
06:25 Hallo K3
Josje wil deelnemen aan een eilandexpeditie, ze bereid zich voor in het flatgebouw. Karen en Kristel willen cheerleader worden van een basketbalploeg van Bas. Marcel denkt dat zijn poes een filmster kan worden.
«
»
06:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een peuter wordt achtergelaten in de vondelingenschuif. Koen en Tineke sporen de ouders op om te achterhalen waarom ze hun dochter hebben achtergelaten.
«
»
07:15 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:40 Lego Masters
De competitie begint steeds zwaarder te worden. Er zijn nog vijf teams in de race die vandaag op de proef worden gesteld. De eerste opdracht is er één die de bouwers enorm tegen de borst stuit.
«
»
08:50 Draken: Reddingsrijders
Als de andere draken griep krijgen, moet Summer haar angst voor paling overwinnen voor een medicijn.
«
»
09:10 Maya de Bij
Maya geeft graag bevelen aan iedereen, aan Willy in het bijzonder. Maar wanneer het gaat over aanwijzingen geven aan de mieren, beseft ze dat het niet zo gemakkelijk is.
«
»
09:25 Slisse & Cesar
Valerie heeft vlinders in haar buik, en haar hoofd er niet bij. Dit speelt haar parten in het huishouden. Iedereen maakt zich zorgen dat Valerie kwetsbaar is en de verkeerde keuzes zal maken.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Chicago Med
Een vrouw die Archer van vroeger kent, staat zijn transplantatie in de weg. Marcel komt in conflict met een overijverige stagiair. Charles probeert zijn relatie met Ripley te herstellen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 De Schaal van Pascale
Dit is een zoektocht naar de beste pottenbakker van Vlaanderen. Creativiteit, authenticiteit, durf, verbazing en emotie staan centraal. Er is maar één persoon die zich naar de top kan kneden en draaien.
«
»
14:55 Chicago P.D.
Ondanks dat Ruzek met verlof is, raakt hij betrokken bij een zaak nadat er een beroving plaatsvindt bij een spelletje poker. Ruzek heeft moeite om de inlichtingendienst het onderzoek te laten uitvoeren terwijl hij met verlof is.
«
»
16:00 UCI ProSeries Mannen
Deze wielerwedstrijd gaat traditiegetrouw van start in de gemeente Brakel (Oost-Vlaanderen) en finisht aan Brouwerij Haacht (Haacht).
«
»
18:30 Wat Als?
Humoristische sketchreeks met als uitgangspunt de hypothetische vraag: 'Wat als?'
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De 25
Een overzicht van de 25 heerlijkste ergernissen die ooit te zien waren op VTM.
«
»
20:30 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
23:00 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers