TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Een helikoptermozaïek, een kameleon speelt met een aardbei en het Boekenmeisje speelt basketbal.
«
»
06:05 Bumba
Bumba en Bumbalu verplaatsen een blok die de weg verspert. Een robot doet ondertussen een robotdans. Tumbi trekt een bolderkar met Poppa erin. Bumba en Bumbina hoelahoepen samen.
«
»
06:10 Simon
Het is de grote start van de vakantie en er staat het gezin een lange rit te wachten. Ze moeten zich haasten om de haven te bereiken en de boot niet missen die Simon, Gaspard en zijn ouders naar opa en oma zal brengen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in bad, omdat hij water te nat vindt. Kaatje vraagt raad aan haar kameraadjes Nathan en Tristan Hauben, zij laten zien dat het heel leuk is om in bad te spelen.
«
»
06:30 Odo
Odo wordt ervan beschuldigd dat hij de koekjes van de kampleider heeft gestolen. Hij en Doedel gebruiken al hun detective-skills om de echte dief te vinden en ze stuiten op een echte verrassing.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu heeft moeite om Elodie's boosheid te begrijpen wanneer ze per ongeluk haar spel verpest.
«
»
06:40 Monty & Co
Gabriella denkt dat iedereen beter zal werken als ze muziek op hebben tijdens het werk. Monty verzet zich er eerst tegen, maar verliest zichzelf vervolgens in de rol van dirigent. Hij dirigeert Monty & Co op zijn eigen unieke manier.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy ontmoeten Mima in het bos en als ze haar paraplu opent, begint het te regenen. Ze zijn ervan overtuigd dat de paraplu superkrachten heeft en besluiten hem te lenen om een show te organiseren.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Als Cory verantwoordelijk wordt voor de verkeersveiligheid van zijn klas, schaft hij simpelweg alle regels af. Maar na een korte tijd komt hij erachter dat die regels er niet voor niets zijn.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia neemt het rad van een hamsterkooi mee naar de werkplaats. De kooi en de hamster blijven in de winkel. Said en Anna vinden het zielig voor de hamster. Voorzichtig laten ze de hamster even los.
«
»
07:25 Samson en Marie
Tot grote verbazing van Marie kent Samson alle antwoorden van een super moeilijk kruiswoordraadsel. Wauw! Ze wist niet dat Samson zo slim was! Ze besluit om hem in te schrijven voor een quiz: De Slimste Hond ter Wereld...
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik is zijn nieuwe fluitje kwijt. Hij denkt dat hij het in het ijssalon is verloren of dat iemand het heeft gestolen. Nadat hij de klanten lastigvalt en wegjaagt, verdenkt hij Marie en Samson. Hij onderwerpt hen aan een verhoor.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Maggie moet gerepareerd worden, dus Ella, Slippy en Madhu gaan op pad om palladium te vinden.
«
»
07:45 De Smurfen
Hippe Smurf wordt moe van de exploderende doos van Lolsmurf. Hij besluit hem een koekje van eigen deeg te geven door de doos te manipuleren met een nog grotere explosie.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Tjip ontdekt dat hij de enige is in de Wilton die geen vader heeft. Hij hoopt dat iemand zijn vader wil worden om hem een verhaaltje voor het slapen gaan voor te lezen.
«
»
08:10 Wannabe's
Wanneer Lisette met haar tarotkaarten voorspelt dat Mike dringend zijn kinderdroom moet waarmaken, of dat hem anders iets ergs overkomt, vraagt Mike zich af waar hij als kind van droomde. Een oude foto biedt het antwoord: een speeltuin.
«
»
08:30 De Raad van Soekie
Voor de wedstrijd De Strafste School maakt Soekie een video waarin ze het BROL voorstelt. Ze gebruikt acteurs om de leerlingen en leraars te spelen omdat ze een goede indruk wil maken.
«
»
08:45 GameKeepers
Mats en Sari moeten dansen voor hun leven. In een hippe buurt moeten ze verschillende dance levels overwinnen om zo de highscore proberen te verbreken. Maar kwaadaardige avatars in urban streetkledij doen er alles aan om hen te stoppen.
«
»
09:15 Ayo-Skate
Otis blijkt een natuurtalent als skateleerkracht terwijl Tess worstelt met haar rol als coach. Kan ze na een openhartig gesprek met Ayo haar plaats vinden binnen de crew?
«
»
09:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
09:45 Goed gezien!
Charlotte, Jelle, Sarah en Maureen reizen de wereld rond op zoek naar de gekste uitvindingen in verre landen.
«
»
10:10 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
10:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Onbedoeld hebben Piya en de kakkerlakken Oggy's geliefde boom omgehakt. Piya moet manieren vinden om Oggy thuis te houden terwijl de kakkerlakken deze grote fout proberen te herstellen.
«
»
10:30 Tik Tak
Ontdek een theater van dansende eierdopjes die hun indrukwekkende danspasjes tonen, en een slakkenmozaïek. Boekenjongen gaat bowlen.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Simon tekent per ongeluk op de muur. Geholpen door Gaspard probeert Simon zijn tekening uit te wissen, maar maakt het alleen maar erger. Met een bak met water en zeep slagen de twee broers erin om de sporen van vilt uit te wissen.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Viktor ziek is, verzorgt Kaatje heb. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent.
«
»
11:00 Odo
Odo houdt een logeerpartijtje en hij nodigt Doedel en de andere kleine vogels uit. Het is leuk, want er zijn spelletjes, snacks en enge verhalen. Maar dan komt er iemand op de deur kloppen: de griezelige Dodo van de nacht.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Elodie vindt een speelgoedwagen op de plank. Declan en Lu willen er echter ook mee spelen.
«
»
11:10 Monty & Co
Monty bouwt een boot van een stel dozen. Als Eddie en Lulu willen spelen, benoemt Monty zichzelf tot admiraal en de anderen tot bemanning. Na al het werk gedaan te hebben, slaat de bemanning op hol. Ze laten Monty achter op een denkbeeldig eiland.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy zijn op een missie om de moestuin te verdedigen tegen indringers en spelen riddertje. Ze beschermen de tuin gretig tegen wormen, insecten of egels.
«
»
11:30 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Cory's kleine zusje Chrissy wil alles nadoen wat hij doet. Terwijl ze elke beweging van hem kopieert, wordt hij ongeduldig. Maar hij moet begrijpen dat na-apen soms de beste manier is om te leren.
«
»
11:45 Casper en Emma
Petra wordt wakker met de ontdekking dat de hond de bloemen omspit.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson speelt met de dominostenen. Hij wil de langste rij steentjes ooit bouwen en gaat aan de slag. Maar Marie laat de dominosteentjes telkens per ongeluk omvallen nog voor ze een lange rij hebben gevormd.
«
»
12:00 Molang
Molang en Piu Piu ontmoeten een jonge navigator die op zoek is naar een bemanning om de nieuwe wereld mee te ontdekken. De twee vrienden sluiten zich bij hem aan en beginnen aan een lange reis.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Als ze het experiment van hun moeder kapot maken moeten Ella en Tilly op zoek naar nieuwe diamanten. Dat blijkt een erg gevaarlijke missie. Maar het lukt ze, en onderweg leren ze dat verschillende materialen verschillende smeltpunten hebben.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Wanneer hun speelgoedraket weg is, gelooft Slippy dat hij gestolen is door de ruimte-octopus waar zijn oma hem over vertelde.
«
»
12:30 De Smurfen
Nadat ze de telescoop van Grote Smurf hebben gebroken, besluiten Bange Smurf en Potige Smurf zich als meisjes te verkleden en zich te verstoppen om hun straf te ontlopen.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus heeft iets bedacht voor generaal Labienus: een nieuwe romaniseringswet om alles wat Gallisch is uit Lutetia te verbannen. Dit omvat Gallische namen, de Gallische snorren en helmen en turbine ringen.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina maakt Sharko graag aan het lachen met haar tapdansende pop. Bedwelmd door zijn komische talent, stoort ze hem voortdurend tijdens zijn bezigheden. De haai vindt het vervelend maar durft het zijn vriend niet te vertellen.
«
»
13:00 Mega Mindy
In het bejaardentehuis wordt een gaslek geconstateerd, en het gebouw moet ontruimd worden. Mega Mindy moet uitzoeken waarom dit plotseling is gebeurd, en stuit daarbij op een aantal criminelen.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Selenite, een buitenaards wezen, en zijn ruimteschip arriveren op aarde om naar licht te zoeken.
«
»
13:40 Presto's magische school
Vincent is woedend als hij ontdekt dat Kiki Rufus een pak slaag heeft gegeven. De Doberman is nu bang voor zijn schaduw. Vincent eist dat Daniel de Chihuahua eruit zet. De dieren zullen zich verenigen om iedereen te helpen.
«
»
13:50 Coop Troep
Bertha schopt de kaketoes eruit nadat ze een film heeft gezien waardoor ze doodsbang voor vogels is geworden. Wanneer de Coop Troop arriveert, weigert ze Flo en Jo binnen te laten, dus is het aan de anderen om de missie te voltooien.
«
»
14:00 Nachtwacht
Er heerst een inbraakgolf in Schemermeer. Cooper weet niet te achterhalen wie hierachter zit, maar de Nachtwacht wel. De dader laat zich echter niet makkelijk vangen.
«
»
14:25 Zotte dieren
Een hond die niet kan vangen, een chihuahua die aardbeien eet en de snelste hamster ter wereld.
«
»
14:30 Zotte dieren
Gary brengt de beste en gekste dansrages die overal op het internet te vinden zijn.
«
»
14:40 De Smurfen
Een buitenaards kind bezoekt de Smurfen en betovert hen zodat ze zijn vrienden worden.
«
»
14:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat Oggy een blunder heeft gemaakt, maakt Olivia het hem moeilijk. Spijtig om haar oom zo verdrietig te zien, besluit Piya hem te helpen, maar haar initiatieven maken de situatie alleen maar erger.
«
»
15:00 Rox
Een onderhoudsrobot uit de nucleaire raketbasis, die het land hoort te beschermen, is helemaal ontspoord. De robot keert zich tegen alles en iedereen, omdat hij denkt dat het land in gevaar is.
«
»
15:25 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
15:30 Wannabe's
Olly wordt aangenomen bij Video King, een videobedrijfje dat online wil scoren. Om aan haar volgers te tonen dat ze een dierenvriend is, gaat Shoana vloggen met een echte kat. Die vlog gaat meteen de mist in, en dus mag Olly aan de slag als kat.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu zijn herders. Kiki, hun kleine geit, heeft de drang om vrij rond te lopen. Als het haar plotseling lukt om uit het hok te ontsnappen, leidt de kleine geit hen naar een vreemd doolhof.
«
»
15:55 Zouk
Zouk neemt Uil, die ziek is, mee naar de dokter voor een speciale behandeling.
«
»
16:05 Abraca
Abraca, een twaalfjarige leerling tovenaar, wordt naar de aarde gestuurd om haar leertijd te voltooien. Daar ontmoet ze Firmin, een jonge jongen met een passie voor videogames, met wie ze sprookjesavonturen zal beleven.
«
»
16:30 Presto's magische school
Drakentand geeft een show in de stad, maar een van zijn leerlingen is ziek. Hij vraagt Lorenzo om een Presto kind om zijn plaats in te nemen. Dylan beweert de beste goochelaar van de school te zijn en wordt gekozen.
«
»
16:45 Coop Troep
Een zwerfkat neemt de plaats van Prince in het huis in en schopt hem eruit. De Coop Troop moet nu zien uit te vinden wie de echte Prince is en wie de kraker met de altijd stiekeme Frankie in de buurt om de zaken nog meer in de war te sturen.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Een ongewone gast landt op de boerderij en Shaun en Bitzer doen hun best om de gast zich welkom te laten voelen. Ze weten echter niet wat daar precies voor nodig is.
«
»
17:00 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
17:15 De wegpiraat
Een hongerige rat hunkert naar broodjes, koekjes en alle zoete dingen. Hij speurt langs de snelweg op zoek naar zoete lekkernijen om te stelen.
«
»
17:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya heeft een tol gekregen en Oggy wil er dolgraag mee spelen. De kleine olifant verijdelt de listen van haar oom om het kostbare geschenk te stelen door het als een spel te zien, zonder te vermoeden wat de tol werkelijk betekent voor Oggy.
«
»
17:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
18:00 Ket & Doc
Een kind leert omgaan met een slepende ziekte die haar zenuwstelsel aantast met grote gevolgen.
«
»
18:15 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
18:25 Wannabe's
Mike heeft voor het eerst een date met Vicky en hij is erg onzeker. Daarom stuurt hij erop aan dat Video King een tutorial maakt over hoe je moet daten. Zo kan hij stiekem de kneepjes leren.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
Voor de wedstrijd De Strafste School maakt Soekie een video waarin ze het BROL voorstelt. Ze gebruikt acteurs om de leerlingen en leraars te spelen omdat ze een goede indruk wil maken.
«
»
19:00 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een spannende racegame. Met een sleutel moeten ze de wagen starten, om vervolgens de race te winnen. Als ze verliezen is het voor altijd game over. Maar dan verschijnt er plots een muur voor hen op straat.
«
»
19:30 De Hoppers
Geert kan nooit iets weggooien. Daardoor zitten alle kasten stampvol met oude rommel en is er geen plek meer voor belangrijke spullen. Jackie wil dat Geert eindelijk leert om zijn rommel weg te gooien.
«
»
19:45 Shaun het schaap
Bitzer trakteert de boer op een etentje in restaurantstijl, maar wanneer het hoofdgerecht ontbreekt, begaat Bitzer de fout dat hij het hulpaanbod van Shaun accepteert.
«
»
19:55 Opa
Opa vertelt grappige verhalen en neemt je mee in zijn absurde en rijke fantasiewereld. Beleef samen met Arthur en Frida zotte avonturen vol bananen, dino's, eenhoorns en andere wonderlijke figuren.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers