TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Extreme Makeover: Home Edition
Opbeurende make-overs met Ty Pennington. Het team gaat naar Crawford, New York, om een huis te bouwen voor een gezin met een dochter die is geboren met dwerggroei. Ze ontmoeten eerst het gezin.
«
»
07:55 Interior Design Masters
De ontwerpers arriveren bij de studio en vinden dat het tijd is om hun individuele capaciteiten te laten zien. Ze gaan voor het eerst solo aan de slag en krijgen de opdracht om individuele strandhutten te transformeren.
«
»
08:55 Interior Design Masters
Er blijven nog vier ontwerpers over die strijden voor een plek in de halve finales. Ze worden uitgedaagd om twee kapsalons onder handen te nemen, en voor het eerst in de competitie zullen de ontwerpers hun ruimtes zien voordat ze hun visie creŽren.
«
»
10:00 The Block NZ
In de Do-over-week is de concurrentie in opperste staat van paraatheid, terwijl de teams zo snel mogelijk proberen te werken. Stiekeme tactieken werken averechts op ťťn team.
«
»
10:55 Love It or List It
Een gezin van vier woont samengepropt in de kelder van hun investeringshuis terwijl de huurders boven wonen. Nadat de huurders zijn vertrokken, wil Becky het huis terugvorderen, maar Junior is klaar voor een nieuwe start in een nieuw huis.
«
»
11:45 Dr. Phil
Hoe vrouwen denken over de druk van het ouder worden, met model en schrijfster Paulina Porizkova. Vrouwen die verteerd worden door zelfbewustzijn en angst voor veroudering en de documentaireserie "The What's Underneath Project".
«
»
12:25 Love Island
De singletons vestigen zich in het villaleven in de Zuid-Afrikaanse zon en ontdekken hun routine.
«
»
13:20 Changing Rooms
De in Swansea woonachtige Claire en haar buren Lisa en Kirsty knappen om de beurt een kamer in elkaars huis op onder het toeziend oog van Anna Richardson en Laurence Llewelyn-Bowen.
«
»
14:10 Changing Rooms
In Cardiff willen Teresa en Andrew dolgraag hun inspiratieloze voorkamer veranderen in een gezellige ruimte. En drie deuren verder willen Maria en Nick een gezinsruimte van hun dromen.
«
»
15:05 The Block NZ
Argwaan hangt in de lucht en met zo veel op het spel nemen de teams buitenissige ontwerprisico's.
«
»
15:55 Paramedics
Mark worstelt met een uit de hand gelopen patiŽnt, een kampeertrip in het weekend eindigt in een blessure en een moeder heeft een rampzalige eerste poging tot skateboarden gehad.
«
»
16:50 Dr. Phil
Andrew Tate is verbannen op sociale media vanwege zijn vrouwonvriendelijke standpunten. Een debat over 'giftige mannelijkheid' met de 'Godfather of the Manosphere', een mannenrechten advocaat en de CEO van het Center for Countering Digital Hate.
«
»
17:40 MasterChef UK
Het is tien jaar geleden dat juryleden John en Gregg werden gesampled op de hitsingle 'Buttery Biscuit Bass'. Elke kok moet een gerecht ontwerpen dat op dat liedje is geÔnspireerd.
«
»
18:50 Love It or List It
Georgia en Steve zijn het oneens over de toekomst van hun voormalige triplex woning.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Het is een erg droevige dag voor de familie Meiland. Buldog Bommel blijkt zo ziek dat het niet meer gaat. Hij heeft pijn en is ernstig in de war, dus moeten Erica, Maxime en Martien afscheid van hem nemen.
«
»
20:35 Space Invaders
Administratief medewerkster Liza en haar vijftienjarige zoon Fletcher worstelen om het dagelijks leven bij te houden. Daarom hebben Liza's ouders het team om hulp gevraagd.
«
»
21:35 Space Invaders
Het team gaat aan de slag bij een echtpaar dat samenwoont met hun dochter en haar verloofde. Ze verstoppen hun rommel achter deuren en in kasten met de smoes dat ze spullen verzamelen.
«
»
22:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Yolanda geeft een etentje voor een muzikale gast. Eileen is boos omdat Lisa Rinna niet eerlijk wil zijn. Erika is wantrouwig tegenover Kathryn die Lisa Vanderpumps vertrouwen heeft beschaamd. Kyle en Kim komen na negen maanden oog in oog te staan.
«
»
23:35 Love Island
De spanningen lopen op in de villa. Ollie wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn chat.
«
»
00:40 Dating: No Filter
De vonken vliegen in het rond als de knappe Myshala playboy Shawn ontmoet. Zanger Jordan hoopt dat stripboeknerd Robb zijn ultieme match is.
«
»
01:10 MasterChef UK
Het is tien jaar geleden dat juryleden John en Gregg werden gesampled op de hitsingle 'Buttery Biscuit Bass'. Elke kok moet een gerecht ontwerpen dat op dat liedje is geÔnspireerd.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers