TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Sturm der Liebe
Een vreemdeling valt Theo aan in het bos. Vervolgens wil hij zijn blessure laten behandelen door de fysiotherapeut van het Fürstenhof. Markus lijdt onder het feit dat Eleni hem de schuld geeft van het mislukken van haar herstructureringsplan.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:55 Pitch Perfect 3
De Bella's zijn sinds het winnen van het wereldkampioenschap uit elkaar gegroeid. Nu komen ze toch voor een laatste keer bij elkaar voor een overzeese zangwedstrijd. Ook deze keer is de tegenstand geducht.
«
»
16:35 The Goldbergs
Erica en Adam volgen voor hun relatieproblemen het voorbeeld van Jan uit The Brady Bunch. Beverly heeft genoeg van Murray als ze door hem The Beach Boys bij Live Aid mist.
«
»
17:05 Buffy the Vampire Slayer
Wanneer Willow een spreuk uitspreekt om Buffy haar verblijf in de hemel te laten vergeten, gaat het hopeloos mis met grappige gevolgen. Helaas voor Willow is dit de laatste druppel voor Tara, die het uitmaakt en verhuist.
«
»
17:55 How I Met Your Mother
Na de babyshower van Lily en Marshall raakt Marshall in paniek, omdat hij zich realiseert dat de baby al snel komt. Ondertussen accepteren Ted en Robin hun relatie en Barney gaat met Marshall op roadtrip.
«
»
18:20 The Goldbergs
Eric en Adam werken aan hun relatie, terwijl Beverly kampt met Murray's koppigheid. Beverly maakt zich zorgen om Adams sociale status wanneer hij de lunchpauzes begint door te brengen met de nerds in de computerruimte.
«
»
18:50 The Simpsons
Homer voegt zich bij een survivalistengroep wiens leider zich voorbereidt op het einde der tijden. Marge begint echter snel vraagtekens te zetten bij deze vreemde groep.
«
»
19:15 The Simpsons
Na een strenge inspectie dreigt de school te worden gesloten als de gemiddelde examenscores niet stijgen. Ironisch genoeg is Bart de enige die ervoor kan zorgen dat de school openblijft.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Leonard krijgt een baan aangeboden in het buitenland, dit komt als een schok voor Penny en Sheldon.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Als Leonard weg komen Sheldon en Penny dichter tot elkaar, ze delen geheimen met elkaar. Ondertussen probeert Howard Raj te troosten na zijn breuk met Lucy.
«
»
20:35 Snowpiercer
Melanie is bang dat er een duister geheim over de trein zal worden onthuld en zoekt Layton. Josie probeert Miles op te zoeken. Ruth heeft een onverwachte ontmoeting.
«
»
21:35 Snowpiercer
Terwijl de Eerste Klas Melanie confronteert met de vraag wie de trein bestuurt, ondernemen Layton en zijn samenzweerders ondertussen een uiterste poging om bij de Machine te komen.
«
»
22:35 9-1-1
Athena en de 118 zijn in de nasleep van een schietpartij zeer alert wanneer een sluipschutter leden van de LAFD onder vuur neemt. Ondertussen neemt Maddie een belangrijke beslissing over haar leven.
«
»
23:25 Emergence
De Evans krijgen informatie die naar Piper kan leiden. Terwijl Jo en Brooks op pad gaan, helpt Ed Mia om een bericht naar Piper te sturen. Ondertussen stuiten Alex en Chris op een mysterieuze zending in de haven.
«
»
00:10 The Big Bang Theory
Leonard krijgt een baan aangeboden in het buitenland, dit komt als een schok voor Penny en Sheldon.
«
»
00:35 The Big Bang Theory
Als Leonard weg komen Sheldon en Penny dichter tot elkaar, ze delen geheimen met elkaar. Ondertussen probeert Howard Raj te troosten na zijn breuk met Lucy.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers