TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Blind getrouwd: AustraliŽ
De deelnemers van het experiment zien elkaar weer bij het reŁnie-etentje en praten elkaar bij.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Een echtpaar heeft een groot huis met vijf slaapkamers in Ickenham. Ze willen het opknappen en de ruimte die ze hebben optimaal te benutten, en ze vragen Sarah om de ruimtes geschikter te maken voor familiebijeenkomsten.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 GPs: Behind Closed Doors
Een jong koppel wil weten of ze zwanger zijn en een zwangere vrouw, die eerder al heeft geleden aan een postnatale depressie, maakt zich zorgen over haar vierde zwangerschap.
«
»
13:25 Renovate Don't Relocate
Sarah reist naar Cardiff om een stel te helpen hun drie verdiepingen tellende herenhuis te renoveren. Ze staat voor de uitdaging om dit koude en onwelkome pand om te vormen tot iets waar de huiseigenaren trots op kunnen zijn.
«
»
14:20 Blind getrouwd: AustraliŽ
De deelnemers blikken samen met de experts terug op het experiment. Ze praten in dit openhartige gesprek over de kostbare lessen die ze hebben geleerd en over hun geheimen.
«
»
15:50 GPs: Behind Closed Doors
Dokter Pearce behandelt een patiŽnt die geregeld last heeft van hevige buikpijn. Tests brengen geen uitsluitsel en dr. Pearce vermoedt dan ook dat de man zijn voorliefde voor kipnuggets er mee te maken heeft.
«
»
16:50 Families XXL
Het nieuwe schooljaar gaat van start en bij de familie Luki brengen ze hun zevende kind naar school. De familie Leys staat voor een dilemma tijdens het winkelen: wordt het schoolgerief of toch speelgoed?
«
»
17:50 MasterChef AustraliŽ
De Australische superster Curtis Stone begeleidt twee teams die het tegen elkaar opnemen in een enorme service-uitdaging. Ze maken een zuur en een zoet gerecht met knolgewassen voor 24 personen.
«
»
18:55 Home and Away
Remi smeekt Mercedes om Lyrik nog een kans te geven en vraagt Felicity of Mercedes een tijdje bij haar kan logeren. Het klikt meteen tussen de twee vrouwen en dat is een doorn in het oog van Eden.
«
»
19:25 Ambulance
De tweede coronagolf zorgt voor oplopende druk op de zorg in Merseyside. Omdat de ziekenhuizen bijna vol zijn, probeert het ambulancepersoneel zo veel mogelijk patiŽnten thuis te houden.
«
»
20:35 Salt
CIA-agent Evelyn Salt moet vluchten als een overloper beweert dat ze een Russische spion is. Ze gebruikt al haar vaardigheden om aan de CIA te ontsnappen en uiteindelijk haar onschuld te bewijzen.
«
»
22:30 Bart Cannaerts - We Moeten Nog Eens Afspreken
Avondvullende voorstelling van Bart Cannaerts waarin hij doet wat hij het beste kan.
«
»
23:40 vier-nul
Voetbalpodcast waarin vier kenners het voorbije weekend op de grasmat bespreken.
«
»
00:55 Ambulance
De tweede coronagolf zorgt voor oplopende druk op de zorg in Merseyside. Omdat de ziekenhuizen bijna vol zijn, probeert het ambulancepersoneel zo veel mogelijk patiŽnten thuis te houden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers