TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Below Deck Mediterranean
Jess confronteert Aesha met de groepsfoto van de gasten. Tom probeert zijn frustraties in te dammen, terwijl Malia wacht op het onvermijdelijke. Aesha neemt een beslissing over haar toekomst. Rob krijgt een alternatief voorgeschoteld.
«
»
03:00 Below Deck Mediterranean
Kapitein Sandy probeert een chaotisch seizoen goed af te sluiten. Rob en Jess proberen zich te verzoenen na een rampzalig gevecht. Alex probeert het bij te leggen met Bugsy. De bemanning krijgt een verrassing tijdens hun laatste avondje uit.
«
»
03:45 The Real Housewives of New York City
Tinsley Mortimer woont weer in de stad, en meldt zich als laatste gast bij een Mad Hatter-theekransje van Sonja. Bethenny nodigt Carole en Ramona uit om over het leven, de politiek en Sonja's nieuwe kamergenoot te praten.
«
»
04:30 The Real Housewives of New York City
De dames gaan naar de Hamptons voor een weekend vol plezier en een vroeg verjaardagsdiner bij Ramona. Carole logeert bij Bethenny en kan alleen maar over de verkiezingen praten. Dorinda bereidt zich voor op een weerzien met Sonja.
«
»
05:15 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
De mannen bekijken heel zeldzame motoronderdelen achter een verstopte muur en ontdekken een uniek vliegtuigonderdeel: een propeller, die een link met Charles Lindbergh heeft.
«
»
06:55 American Pickers
De mannen willen op een unieke locatie iets kopen van een echte klusser, maar deze maakt een deal onmogelijk.
«
»
07:51 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:05 Shipping Wars
Jessica Samko vervoert een bizarre kermisattractie. Ze accepteert een extra lading en het loopt uit de hand. Een snoepautomaat krijgt het zwaar te verduren wanneer Jarrett de opdracht krijgt het kunstwerk naar Chicago te vervoeren.
«
»
08:30 Zombie House Flipping
Keith heeft zijn bedenkingen als het team een onverzorgd huis met een maffe indeling op zich neemt. Een opgeknapt huis zou echter de marktwaarde van de buurt kunnen verhogen. Ondertussen houdt de drone van de buurman de gemoederen bezig.
«
»
09:30 Shark Tank
Een moeder zorgt ervoor dat de Kerstman alle brieven beantwoordt die hij krijgt. Een 83-jarige triatleet en zijn jonge zakenpartner hebben een functionelere winterhandschoen ontwikkeld.
«
»
10:25 Shark Tank
Een ondernemend koppel presenteert een product dat katten traint in lichaam en geest. Een nieuwe poppenlijn is ontworpen met het doel om het zelfvertrouwen van kinderen een boost te geven.
«
»
11:25 Below Deck
Heather en de bemanning plannen een verrassingsfeestje in jaren tachtig-thema voor de vijfenzeventigste verjaardag van de chef, maar het loopt uit de hand als niet alles gaat zoals gepland.
«
»
12:10 Below Deck
Als de kleine fouten van het team zich telkens maar blijven opstapelen, heeft Heather het gevoel dat ze op een dood spoor zit met Jessica en besluit ze een verandering door te voeren.
«
»
13:05 Zombie House Flipping
Een potentieel lucratieve samenwerking met Duke's vriend Mark verandert in een nachtmerrie. Terwijl het team een huis aan het water opknapt, komt de koppige Mark met wijzigingen op het laatste moment die de winst van het team op het spel zetten.
«
»
14:05 Storage Wars
De bieders reizen naar El Monte, Californië, waar de gebroeders Harris op onopvallende wijze voor de koopjes proberen te gaan. Brandi en Jarrod tonen zich van hun liefdadige kant. Darrell doet een grote ontdekking.
«
»
14:30 Storage Wars
De kopers bezoeken de veiling in Compton, Californië. Jarrod is gespannen over de aanstaande opening van zijn nieuwe winkel, dus Brandi houdt zich in. Mike koopt een kluis die Herb eigenlijk niet wil. Barry wordt herenigd met zijn oude vriend Kenny.
«
»
15:00 American Pickers
In Detroit neemt Frank veel risico als hij iets geweldigs tegenkomt. Mike krijgt een Purple Heart, en een heel bijzondere taak.
«
»
15:55 American Pickers
Mike en Frank struinen voor het eerst New York af en belanden in een rommelig computerzaakje met een ongelooflijke hoeveelheid spullen.
«
»
16:55 Shark Tank
Een alleenstaande moeder uit Texas presenteert een milieuvriendelijke manier om vet te verwijderen. Een 21-jarige uit Oekraïne verbijstert de Sharks met zijn blokkenspeelgoed en kennis van de speelgoedindustrie.
«
»
17:50 Shark Tank
Een bodybuilder uit Nevada demonstreert een koeler voor meerdere drankjes. Twee surfers hebben een draagbare douche. Een ondernemer zoekt een investeerder voor zijn opvouwbare karretje.
«
»
18:50 Below Deck
Jessica is ongemotiveerd, maar verwelkomt een ontluikende romance met Wes als een prettige afleiding, terwijl kapitein Lee en Eddie vermoeid raken door de prestaties van de dekbemanning.
«
»
19:45 Below Deck
Kapitein Lee is gefrustreerd over Eddie en de dekploeg vanwege hun constante fouten. Rayna heeft het gevoel dat haar prestaties op het dek worden beïnvloed door andere bemanningsleden.
«
»
20:35 Hudson & Rex
Een moord in een plaatselijk park wijst op iemand verkleed als 'The Night Keeper'.
«
»
21:30 Hudson & Rex
Charlie en Rex onderzoeken de moord op een rijke man die in zijn testament heeft opgenomen dat zijn vermeende vrienden na zijn overlijden alleen zijn drie honden krijgen.
«
»
22:25 The Equalizer
McCall ontvangt een bericht dat haar naar de locatie van de auto van haar overleden vader leidt. Ze wordt gedwongen het verleden onder ogen te zien en probeert te ontdekken wie er bijna dertig jaar geleden achter zijn carjacking en moord zat.
«
»
23:20 The Equalizer
Het team komt in gevaar wanneer McCalls voormalige CIA-collega levend wordt gevonden en haar zinnen zet op wraak door te proberen Dante, Harry en Mel te ontvoeren. Tante Vi en Delilah moeten snel handelen om een gijzeling te de-escaleren.
«
»
00:15 Nancy Drew
Nancy en Ace werken samen om een manier te vinden om de vloek te verbreken. Carson en Jean groeien steeds dichter naar elkaar toe. Jesse en Birdie bedenken een plan om de pestkop op school een lesje te leren.
«
»
01:10 Nancy Drew
Nancy komt een oude vriend tegen die in de stad is voor een remake van een horrorfilm. Een bezorgde Ryan biedt aan om Nancy te helpen, aangezien hij een zelfbenoemde expert is op het gebied van de originele versie van de film.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers