TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 All New Traffic Cops
Julian achtervolgt enkele dieven die er in een gestolen auto vandoor gaan. James arresteert dezelfde man twee keer, en Lauren gaat achter een groep dieven aan.
«
»
15:05 All New Traffic Cops
In York krijgen Chris Howarth en Steve Harvey versterking van agenten met stroomstootwapens voor de arrestatie van een man die een zwangere vrouw zou hebben mishandeld. De familie van de verdachte bedreigt de agenten met de dood.
«
»
16:05 All New Traffic Cops
Jonge feestganger zorgen voor problemen en de politie wordt aangevallen in het centrum van Keighley. De agenten achtervolgen een auto die zich aan alle regels houdt.
«
»
17:00 Walker, Texas Ranger
De bruiloft van ranger Hoss wordt verstoord door een ontsnappingspoging van bendeleider Axel Tate. Trivette slaagt er ondertussen in om de leider van de uitbraak te overmeesteren.
«
»
18:00 Ultimate Police Interceptors
In Durham zit agent Jackson een gestolen voertuig achterna dat mogelijks gelinkt kan worden aan een reeks inbraken die recent in de streek werden gepleegd.
«
»
18:55 All New Traffic Cops
James Duffy achtervolgt een bierdrinkende bromfietser door de smalle straatjes van York. John komt een gecrashte auto tegen, maar de bestuurder van de auto is nergens te bekennen.
«
»
19:45 Top 20 Funniest
Kijk mee hoe een man zijn evenwicht verliest en hoe een bladblazer een draaimolen laat draaien.
«
»
20:35 The Sixth Sense
Dr. Malcolm Crouwe, een moedeloze kinderpsycholoog, probeert een Cole Sear, een jongen getraumatiseerd door visioenen van onrustige geesten, te helpen en komt hierbij een mysterieuze alternatieve realiteit op het spoor.
«
»
22:30 Boys
Twee vrienden ontdekken na hun opleiding dat ze in hun tekstboeken niet alle antwoorden hebben meegekregen. Terwijl Peter met emotionele problemen zit, beschouwt Tom het als zijn plicht hem op te vrolijken. Beide 'boys' herontdekken hun vriendschap.
«
»
00:10 Walker, Texas Ranger
De bruiloft van ranger Hoss wordt verstoord door een ontsnappingspoging van bendeleider Axel Tate. Trivette slaagt er ondertussen in om de leider van de uitbraak te overmeesteren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers